Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Hisense LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Akkor most, hogy is van ez a lilás dolog az asztalra fektetve? Tegnap kipróbáltam és nálam van. Közép lila a kijelző és hab a tortán,hogy a kijelző közepén olyan 50 ft méretű sötét lila folt van. Amikor be boutol akkor is kb 20 mp ig lila a kijelző nem gyors indításon van. Akkor ezt javítja a 4.3 vagy, itt írták,hogy cserélik a telót vagy a kijelzőt? Ennek mi az intézési módja gariztatni kell vagy kérni kell a cserét a szolgáltatónál? Júniusi a készülék. Ezt eddig nem is gondoltam,hogy hiba nem fotózok vele azért nem láttam. Csináltam két fotót eddig,de nem vettem észre semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P70 - XEON I 32GB I 256SSD I M5000M 8GB I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest