Hirdetés
- Mini PC
- Androidos tablet topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- RAID
- Gaming notebook topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Az One mellett döntöttem. Amint jön rendelem.
Ismerősömnél kipróbáltam (T-mobile bennfentes tesztelő) szólt hogy legyek ott 15percen belül és marad még 15percem nyomkodni mert itt van Egerben pont az üzletben.
Hát, az állam nem koppant, hanem le fel pattogott a nyakam és a laminált padló között. A kijelző egy isten. Mér az OneX is piszok jó kijelzővel volt megáldva... de ez..... elbújhat mellette az összes többi. Kiváló színek, magas fényerő, végtelen-torzulásmentes betekintés. A hangzás fantasztikus még az OneX-hez képest is, telt, hangos, dinamikus.
Nagyon várom hogy jöjjön tesztre a HTC-től. De azt még jobban, hogy elkezdje árulni a T-mobile, ami május elején lesz ha minden igaz.
Nagyon tetszett a SENSE5 is, szép, igényes, letisztult és piszok gyors. Nem gondoltam, hogy az XperiaZ sebessége fokozható. Mert az is piszok gyors. Igaz hogy abban semmi más nem tetszett a rendszer sebességen kívül xD
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest