Hirdetés
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Az One mellett döntöttem. Amint jön rendelem.
Ismerősömnél kipróbáltam (T-mobile bennfentes tesztelő) szólt hogy legyek ott 15percen belül és marad még 15percem nyomkodni mert itt van Egerben pont az üzletben.
Hát, az állam nem koppant, hanem le fel pattogott a nyakam és a laminált padló között. A kijelző egy isten. Mér az OneX is piszok jó kijelzővel volt megáldva... de ez..... elbújhat mellette az összes többi. Kiváló színek, magas fényerő, végtelen-torzulásmentes betekintés. A hangzás fantasztikus még az OneX-hez képest is, telt, hangos, dinamikus.
Nagyon várom hogy jöjjön tesztre a HTC-től. De azt még jobban, hogy elkezdje árulni a T-mobile, ami május elején lesz ha minden igaz.
Nagyon tetszett a SENSE5 is, szép, igényes, letisztult és piszok gyors. Nem gondoltam, hogy az XperiaZ sebessége fokozható. Mert az is piszok gyors. Igaz hogy abban semmi más nem tetszett a rendszer sebességen kívül xD
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3406, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest