- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wallenberg
senior tag
Május 10.-én jön a MIUI 8. Ezt Facebookon közölte hivatalosan a MIUI.
Azta! Már 16000 hozzászólásnál járunk! Ez is mutatja a topic népszerűségét.
-
include777
aktív tag
Üdv !
Hosszú vajúdás után (letv x500 vs note 2 prime), a prime-ot választottam.
Lenne 1-2 kérdésem.
Alapvetően a telefonhasználatom:
Játszom rajta néhány játékkal, nagyon sokat tv-zek rajta (kodi+acestream), illetve telefonálás. Fényképezés félévente,gps ha pénteken foci után bevasalok hazataláljak. Fontos nekem, hogy ha a telefon nincs használatban, ne merüljön[talán ez a legfontosabb szempontom 5% éjszaka nem gond, de a 20-30 igen].
Ha használom nem zavar a merülés, mert játék és tv közben van töltő a közelben.
Milyen/Melyik romot tudjátok ilyen használat mellett ajánlani ? Magyar nyelv megléte nem alapvetően szükséges a romban(de angol igen).Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
grafnet
veterán
válasz
WhiteWalker #15997 üzenetére
Nem tudom, hogy mekkora javulást okoz vagy sem, nekem a mSD miatt van fent.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #15993 üzenetére
因为你知道的唯一途径...
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Wallenberg #15987 üzenetére
Még senki se próbálta (nyilvánosan), (szinte) semmit se tudunk róla, így hogy válaszoljunk erre?
-
válasz
Milestone2 #15991 üzenetére
és grafnet:
-
grafnet
veterán
válasz
Wallenberg #15985 üzenetére
Root kell hozzá!
Azt, hogy miben lesz jobb a működése Te állítod be.
Smoothabb lesz rendszer, ha használod, mellette csökken az akku felhasználás - jobb lesz az akkuidő.
Mellesleg lehet vele recovery-t is cserélni.A legfontosabb, hogy a 32GB-nál nagyobb mSD kártyákat is láthatóvá teszi a rendszernek, ext4-re formázva a kártyát.
Ja, s mindezt magyarul.
-
Egy noob kérdés: hol állítható a képernyő "elsötétedésének" az ideje?
-
Wallenberg
senior tag
válasz
kakuk.tamas #15984 üzenetére
Megkérdeztem a Wayteq-et ezzel kapcsolatban, de azt írták, hogy még nincs pontos infójuk ennek idejéről.
Egy angol nyelvű honlapon június elejét vagy közepét emlegették.
-
Wallenberg
senior tag
Igen, mert a múltkor rossz ROM-ot töltöttem le, azért kérdeztem ezt meg. A telefonomon most eu-s ROM van már, MIUI 7.2.3.
A MIUI 8-as mivel lesz jobb vagy másabb, mint a mostani ROM-ok?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Wallenberg #15985 üzenetére
Le.
És ha visszakeresel, sokan használták/használják is. -
Wallenberg
senior tag
Találtam a Google Playen egy alkalmazást:
Redmi Note 2 Tool (Péter Sárközi)
Letölthetem nyugodtan a Redmi Note 2 Prime telefonomra? Nem lesz baj belőle?
A fenti app telepítésével miben lesz jobb a telefonom működése?
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
Milestone2 #15981 üzenetére
Tudom.
A kérdés csak az, hogy mikorra várható. De már régebben is május végéről volt szó. Vagyis nyáron már tuti meglesz. -
bAtt001
addikt
válasz
Milestone2 #15981 üzenetére
"The below list is just an predictions from our side..." és ebben a félmondatban is van nyelvtani hiba szóval annyira nem bíznék a cikkben...
-
Milestone2
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #15980 üzenetére
Redmi Note 2 / Prime rajta van a listán...
-
fpunto
csendes tag
Sziasztok!
Most nézem, hogy a naptáramat nem szinkronizálja a Google fiókommal.
Szinkronizálási problémát ír ki a google naptár is.
A 6.4.21 eu rom van fent, van valami megoldás rá? -
Imy
veterán
6.4.21ben a bth jó lett, de most a wifi miatt kell a telt újraindítani.
-
moli.hu
őstag
Felfrissitettem a global stable 7.2.3 rommal erkezo 5.1.2 Mi Remote-ot a Google Playben talalhato 5.1.4 verzioval, erre eltunt 2 opcio a beallitasok kozul es a listakban az abc-sorrend megszunt, igy szemmel kell vegigolvasni a gyartoi 100-as listakat. Szep a fejlodes ive.
-
moli.hu
őstag
utokornak es googlenek:
Xiaomi MIUI Mi Remote Controller for TV/AC infrared infra-red ir com.duokan.phone.remotecontroller best setting for Teletech (Techwood Vestel) T2973 television RC2440 remote: Sharp #2
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
FrankóStein #15974 üzenetére
Megcsináltam, de maradt minden ugyanolyan mint volt. 😕
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
FrankóStein #15972 üzenetére
*ragaszkodnék
-
Jani18
aktív tag
Remélem tényleg meg is kapjuk. MIUI 8
-
grafnet
veterán
válasz
FrankóStein #15970 üzenetére
Nekem a 4.14 nem ment vissza rendesen. Valami beragadt, mert nem lehetett tölteni. Csak a FR segített.
FR a mostanin, mentés visszatölése, reboot. -
FrankóStein
aktív tag
válasz
kovbandi82 #15969 üzenetére
A nyelv átváltás ezzel sikerült, viszont továbbra is fczik a rendszer. Most azt találtam ki, hogy downgradelek 6.4.7-re,és onnan indulok neki újra az egésznek.
-
kovbandi82
őstag
válasz
FrankóStein #15967 üzenetére
Morelocale2-vel allits be angol nyelvet, elvben mennie kellene.
-
dealerman
aktív tag
valaki futtatott már 2,esetleg 4k videót ? ennek az x10-nek tudnia kellene már,nekem 1440p sikerült de az is csak mp4-be konvertálva (minőségre 0 lett)
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
kovbandi82 #15966 üzenetére
A rendszer nyelvét a beállítások - rendszerben lehet megvaltoztatni, ami ugye fczik. 22-es csapdája. 😀 Wifi beállításokat elérem, ott minden ok, de gyanús hogy az energiagazdalkodas csinál valamit, és azt nem érem el, mert az már a rendszer almenuben van.
-
kovbandi82
őstag
válasz
FrankóStein #15964 üzenetére
Nekem jó. Mellesleg ezeket próbáld meg:
- Tedd át angolra a rendszer nyelvét, úgy belemegy-e a Beállításokba
- Töröld a Cache-Dalvik cache mappákat recoveryben
- Van Mély tisztítás opció. Ki lehet az ikonját rakni. Az is segíthet.
- Utolsó opció a Clean installáció. Én ezt azzal raktam most fel, nem simán updattel, és minden jó! Sőt. Jobb mint valaha szerintem. És full magyar.
( Amúgy ha az értesítési területen hosszan megnyomod a Wifi jelet, akkor sem jön be a Wifi beállítás?) -
moli.hu
őstag
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
kovbandi82 #15962 üzenetére
Neked visszacsatlakozik wifire a legújabb eu? Egész délután figyelnem kell hogy kézzel kapcsoljam vissza. Ezelőttig ilyen bajom nem volt. Persze pont ebben bele se tudok menni a rendszer menübe, hogy utánanézhessek a beállításoknak. 😕
-
Hopkins_001
tag
válasz
Wallenberg #15960 üzenetére
Van csak mattos,sokat ront a képminőségen.
Addig érdemes rajtahagyni míg nem szereztek be egy jobbat rá. -
kovbandi82
őstag
válasz
grafnet #15937 üzenetére
Nekem a legújabb multiban minden magyar.
(#15939) Milestone2 Ha samus ha nem, szerintem nagyon jól néz ki (amúgy nem samus sztem, asszony telefonja egyáltalán nem így néz ki (S6))
(#15943) (#15949) bAtt001 Sztem meg a CM-et picsázza el a MIUI. Nekem a MIUI jobban bejön, mint a CM, de pont ezért jó, kinek mi tetszik, tud válogatni.
Amint kijön a V8, egyből nem érdemes felrakni, ha nem vagy kimondottan MIUI fan, vagy nem vagy elvetemült - mint Mile vagy akár én - mert tuti, ismerve a Sáomit, bugos lesz, és kicsit hiányosak lenne a funkciók. V6-nál is voltak gondok, igaz akkor Redmi 1s-el voltam, azon jól működő MIUI rom, ami full Stock nem létezik (A V5 csapnivaló volt aksiidőben, a V6-V7-et meg custom kernel nélkül ugyanezen oknál fogva használni se tudtam, főleg hogy random módon gondolt egyet, és kiirta, 1%-on van az akksi és kikapcsolt.
Egyébként attól függetlenül, hogy bele vagyok buzulva a MIUI-ba, tényleg egy bugos ótvar tud néha lenni, főleg ha fejlesztői ágon vagy, de Nekem akkor is a favorit. CM-et és MIUI-t it is használtam mindegyik telefonon, amelyiken elérhetőek voltak, de mindig utóbbi maradt.
(#15960) Wallenberg Használható fólia nincs, ilyen gyári védő cucc van, de azt le kell szedni -
Milestone2
nagyúr
válasz
Wallenberg #15960 üzenetére
Tudtommal nincs.
-
Wallenberg
senior tag
Apropó: A barátom is venne egy Xiaomi Redmi Note 2 telefont.
Az lenne a kérdése, hogy gyárilag van-e a telefon kijelzőjén fólia?
Az Extreme Digitalból venné meg a telefont.
-
Wallenberg
senior tag
válasz
Milestone2 #15955 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy a további ROM-okat illetően nem lesz a nyelvek között ott a magyar nyelv?
Akkor nagyon kell figyelni és vigyázni, hogy mit töltünk a telefonra.
A múltkor én nagyon megszívtam.
-
gergely64
tag
válasz
DaWe94 #15929 üzenetére
Szerintem ezt [xiaomi.eu_multi_hermes_V7.2.3.0.LHMCNDA_v7-5.0.zip] tedd fel. Nálam 3 hete gond nélkül müxik.
-
dealerman
aktív tag
válasz
Milestone2 #15947 üzenetére
melyik rom-ot ajánlod ami tud magyarul és felmegy gyári recovery-vel ? a TWRP-t egyenlőre hanyagolnám még ha lehetséges
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Klara_ #15950 üzenetére
Jelenleg ez az álláspont. Mivel elindult a Crowdin, és elméletben azt fogja használni a gyártó (már amikor majd hajlandó lesz felemelni a kis seggét, mert eddig teljesen feldolgozva "kapta" -míg kapta- Vagyulától a nyelvet, a Crowdinnal meg azért még majd dolgoznia kell), és rakja majd bele a GLOBAL ROM-ba. De. Nem minden telefonhoz ad ki a Xiaomi Global ROM-ot, így majdan, ha egyszer bekerül a szabad-fordítás a Globalba, akkor sem lesz minden készülékhez, tehát oda kell figyelnie a magyar nyelvhez ragaszkodó felhasználónak, hogy csakis olyan készüléket vegyen, amihez készül Global...
-
Klara_
őstag
válasz
Milestone2 #15939 üzenetére
Ezekre az ujakra MIUHU sem lesz?
-
grafnet
veterán
válasz
Milestone2 #15947 üzenetére
Ez megütötte az én szememet is!
-
tresh
veterán
válasz
Milestone2 #15939 üzenetére
Pont ez jutott eszembe hogy de fasza szarszung felület lett rajta
A mostani ezerszer szebb
-
Milestone2
nagyúr
válasz
grafnet #15937 üzenetére
"for new devices"
Azaz Redmi3, Note3Pro, Mi4s, Mi5, Mipad2 nem kap...meg amik ezentúl megjelennek...
Redmi Note 2-re tudtommal van folyamatos támogatás Vagyulától.
Marad a várakozás a Global ROM és a Crowdin Project valamikori házasságára...
bAtt001
Abból szerintem mindenki kap. Szép Samus kinézet...
-
bAtt001
addikt
miui8 remélem kapunk belőle mi is, android6-ról nem is álmodok
-
grafnet
veterán
A Galéria magyarításának hiánya: a 03.24/25-ei ROM óta Vagyula nem készíti a magyar nyelvet az EU ROM-hoz. (Ez van a multinál leírva: "Hungarian (vagyula, miui.hu) - no translation for new devices".)
Tudtok erről valami egyéb részletet?
Inkább az érdekelne, hogy akkor ez már így is marad? -
grafnet
veterán
válasz
kakuk.tamas #15933 üzenetére
Vagy amíg a benzinkutas nem veszi fel...
:-D -
kovbandi82
őstag
válasz
-
zolipapa66
tag
válasz
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kovbandi82 #15932 üzenetére
A nyolcadik utasig nincs gond.
Amúgy nem tudom. Gondolom valami fordítási hiba, vagy valami hangjavítós hívás.
-
kovbandi82
őstag
A pénteki frissítés óta ha beszélek az Asszonnyal, azt írja ki a telefon, hogy Három utas Hívás. Ez mi a franc lehet?
-
zolipapa66
tag
válasz
kakuk.tamas #15930 üzenetére
almás lett
DaWe94: Nekem prime van és EU 6.4.14. nálam tökéletes, de van akinél vannak gondok a hangrögzítővel.
Az akku kezelés is jobb lett.És én sem bántam meg, hogy almásból lettem robotos 3 éve
-
DaWe94
senior tag
No hát újra jelentkezem. Nem bántam meg a váltást, bár egy kicsit fura még a 4col.
Teljesen elégedett vagyok most, úgy néz ki hogy megtaláltam a megfelelő OS-t.
Továbbra is hirdetem a készülékem, hardveraprón megtaláljátok akit érdekel, alkuképes árral.
Más: Melyik most a legstabilabb rom, amivel a legkevesebb probléma van?! Úgy akarom továbbpasszolni, hogyha egy kevésbé hozzáértő ember kezébe kerül, ne kelljen vele babrálni.
-
Norby86
őstag
válasz
csongi #15926 üzenetére
Olyat nem szokott neked csinálni, hogy bekapcsolod a telefonon a tracker programot (nem tudom melyiket használod, én a Strava-t) és konkrétan amint elindítod a mérést, elkezdi jelezni hogy 14-17 km/h -val haladsz, amikor még el sem indultál? Mert nekem ilyet is csinál. Persze kis idő múlva aztán megnyugszik és elkezd lassítani, és úgy fél perc elteltével megáll 0 km/h-nál. Kicsit vicces, mondjuk ezt is minap fedeztem fel, mert eddig benyomtam a programot, zsebre vágtam a telefont és már indultam is, nem figyeltem fel erre, csak most.
-
Norby86
őstag
válasz
kvazika #15923 üzenetére
Lehet nem kellett volna annyi zsíros kenyeret enni?
De viccet félretéve, tényleg a km órámhoz ami egy VDO M5 ahhoz szoktam mérni és régebben 2 km/h-val gyorsabbnak talált a telefonomon a strava, most meg lassabbnak. Lehet ekkora különbség van gps és gps vevő között amiket a telefonokba építenek. -
kvazika
csendes tag
A galeria helyett ajánlom a Quickpick alkalmazást. Jobb és gyorsabb.
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Tegnap még gond nélkül működött az ftp kapcsolat, úgy másoltam rá pár sorozat részt a telefonra + az azon lévő fényképeket úgy másoltam fel a gépemre.
Erre ma ez fogad.
Semmi változás nem történt tegnap óta, nem is nagyon ültem ma gép elé.
Ezt miért csinálja? -
-
grafnet
veterán
válasz
FrankóStein #15914 üzenetére
Na, akkor ez megint egy nemnormális anomália!
Most, hogy a 14-ei van ismét fent kipróbáltam, de ezen sem megy! Úgyhogy ez biztosan nem az új ROM hibája.
De, hogy kinek megy kinek nem... mint, a mesében! -
Balcsix
senior tag
Ti biciklizéshez melyik tracker appet használjátok, szerintetek melyik a legjobb?
-
kliszi
senior tag
Idájig teszteltem a cm-romot de most visszatettem a legujabb multi romot , mert csak az az igazi . Hiányzott a miui rendszere . A galériában eltünne valahogy micloud jelzés a képeken akkor lenne az igazi de nem tudom hogy kell eltüntetni .
-
papptacsi
tag
válasz
kovbandi82 #15909 üzenetére
Kipróbálom! Köszönöm a választ!
-
grafnet
veterán
válasz
FrankóStein #15910 üzenetére
Nekem nem jó a legújabb! A Beállítások -- Rendszer: FC-zik.
Visszaraktam a 14-es mentésem, de az meg nem akart tölteni, meg forrósodott.
Csináltam egy FR-t, most próbálom, hogy így jó-e vagy gyalulni kell mindent?!
Bár az meg azért lenne furcsa, mert a TWRP formáz mindent... elvileg. -
-
papptacsi
tag
Sziasztok! Biztosan volt már, de már lassan 16000 hozzászólásnál jár a topik, szóval ezért nem olvasnám át, az összefoglalóban pedig nem találtam rá választ.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy minek milyen jogot kell megadnom vagy mit kell beállítanom ahhoz, hogy ha lezárom a képernyőt és mondjuk zsebre vágom a telefont, akkor egy idő után ne dobja el a GPS jelet?
Bosszantó pl egy Endomondo használatánál, mert vagy 2 percenként előveszem a telefont vagy egy szép egyenessel összeköti azt a két pontot ahol utoljára és először tudta hol van...
Előre is köszi! -
Klara_
őstag
válasz
memoril #15903 üzenetére
Van, lasd osszefoglalo. En HU-val vettem a telefont anno, amit lett benne magyar mentem at a multira. Nekem az jobban bejott egyeni preferencia. A HUban sem a lanchidas ora, sem az Xperia bill nem tetszett, igy ezeket nem kell cserelgetnem. Az elozo Xiamoijaimon is mindig multi volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Óra topik
- Kerékpársportok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Politika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EA Sports WRC '23
- Yettel topik
- GTA VI
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest