-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcika80
tag
válasz
gyulus08 #18899 üzenetére
Ha Gondolod távsegítségben megnézhetem neked holnap, a töltés normális dolog nála szerintem.
HA sehogysem sikerül, akkor ubuntu alatt fel kellene raknod egy távsegítő programot, hogy elérjem a géped,
és ha rá dugtad a tabot a gépre, akkor én is megnézhetem távolból..
nem kel megijedni biztos megoldható a probléma. -
gyulus08
aktív tag
válasz
Marcika80 #18898 üzenetére
Azt odáig értem, de USB-n csak tölteni tudom, azt is csak akkor ha ki van kapcsolva.
ADB sehonnan sem megy (rendszer,recovery,bootloader) csak a wireless.
Azzal próbáltam, de waiting for device üzeneten kívül nem történik semmi. Flashelni is próbáltam, de az sem sikerült.
Már nem tudom, mivel tudnék próbálkozni. Esetleg írjak így az Asus-nak, hátha nem őrült probléma a nyitott bootloader? -
Marcika80
tag
válasz
gyulus08 #18896 üzenetére
TErmészetesen az ubuntunak a pcn kel lennie, és azzal kel összekötni a nexus7et kábelen keresztül, a Nexus7et a hangerő fől le +power gomb egyszeri megnyovásával kel elindítani hogy belépjen a telepítő menübe, utánna az ubuntus pcn kel beírni a kódot a terminálban, és kb ennyi
-.
-
szrichie77
csendes tag
Hali!
Egy kis segítség kellene. A tablet bekapcsolás után valami jelszót kér, de fogalmam sincs miért. Eddig nem csinált ilyet.
Decrypt storage-hoz kér jelszót. Tudna segíteni valaki, hogy mit kellene csináljak vele? -
gyulus08
aktív tag
Sziasztok!
A mai nap folyamán olyan problémája lett a tab-nak, hogy nem veszi a töltést, csak kikapcsolt állapotban.
Próbáltam több töltővel, kábellel, semmi.
Ha be van kapcsolva, a számítógép sem látja, illetve a tableten sem jelenik meg, hogy csatlakoztattam.
Próbálgattam, a hosszú resetet, másik rom flashelést, wipe-ot, de nem segít.
Szóval szerintem ez garis dolog lesz. Ami a nagyobbik gond, hogy Cm11 van rajta, nyitott bootloaderrel, amit így szerintem nem nagyon lehet visszazárni (ugye ADB sem megy).
Esetleg valami tipp? -
sto1911
veterán
A dokumentum nem megfelelo, az idezett szovegbol nem az derul ki, hogy a keszulek nem megfelelo vasarlasu
Bar ha ez a multkori akciorol szol, akkor ott irtam, hgoy bizonyos idokeretken kell venni kutyut, ha pl. tavaly nyari vetel, akkor buko.
Igaz, en a tavalyi usa-i N7-re siman megkaptam a 30 eurot vagy mennyit adtak.
-
fatty
aktív tag
Bruhaha, usa beszerzesu n7-re nem kapok asus shop kedvezmenyt
"Sajnálattal kell közölnünk, hogy az Ön által benyújtott dokumentum nem megfelelő a Nexus 7 (2012), ASUS VivoTab Smart és ASUS VivoTab RT kuponakcióban részvételhez." -
Jano_023
őstag
....
-
Bozek
nagyúr
válasz
nczoli #18877 üzenetére
1. Végülis az iOS-en is hackelés nélkül meg lehet oldani.
Más konkurencia meg még nem nagyon van, esetleg a BlackBerry (amire szintén nincs már fejlesztés) vagy a WP.
2. A Flash már halott. Nem csak mobilon, de lassan PC-n is. És hogy miért is nem fejleszti az Adobe mobilra? Mert szerintük is a HTML5 a legjobb megoldás erre a célra: [link]. -
nczoli
csendes tag
Egyetértenék én ezzel. De itt valami nem kerek. Nyisd meg Chrome-mal az index oldalát pl. Találj egy nem. Youtube-os beágyazott videót. 4mp után megáll a lejátszás. Ha ez flash video lenne, akkor be sem jönne egyáltalán. Nem tudom ehez miért kell egyáltalán a flash. Feltehetően a szerver igy látja, hogy androidról jössz és ezért flash videót ágyaz be. De a Chromenak biztos nem, mert akkor el sem kezdené lejátszani. Hol lehet a bibi? Indavideóéknál pl.?
-
nczoli
csendes tag
válasz
Mtomasz81 #18874 üzenetére
Buék!
Szóval a helyzet az, hogy a 4.4-es frissítéssel olyan szinten baszták ezt el, hogy most megint lehet hekkelni. Pont ezen röhög folyton a konkurrencia. Az xda-ról le tudsz szedni egy hekkelt flash playert, amivel a dolphin browserben meg tudod majd nézni, ha éppen nem omlik össze.
A legjobb, hogy ha valaki csak úgy vesz egy tabletet és szerencsétlenségére megjön rá a 4.4 akkor fingja sem lesz miért nem működik. Legközelebb a másik oprendszeres gépet veszi.
Elnézést a kirohanásért, de folyton felidegesít, hogy nem össze-vissza kell lépkednem a böngészőkben, ha meg akarok nézni egy weboldalt. -
Mtomasz81
tag
Boldog új évet mindenkinek! Ki tudna nekem segíteni? Az lenne a problémám, hogy bizonyos dolgok nem akarnak megjelenni egy internetes oldalon. Pl: a keptelenseg.hu-n a videók. Olyan mintha a flash playerrel nem lenne minden rendben, de az fel lett telepítve még régebben és ha egy beágyazott youtube videó van azokat meg tudja jeleníteni. Ezt az új android 4.4.2-nél tapasztalom. Mi lehet a gond?
-
-
Szabiq
tag
BUÉK
-
bigsee
addikt
B.U.É.K. Mindenkinek,sok jót, erőt-egészséget, meg mindent!!!
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Nexus 7 Dockot hol lehet itthon venni?
Ha itthon nincs, honnan érdemes rendelni? -
zolikaDB
veterán
Kva jo lett a Dolphin frissites. Konkretan nem tolt be semmit.
-
törölt tag
válasz
#41133696 #18737 üzenetére
Helló, megérkezett az LG Optimus L7 II (P710). A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet megoldani, hogy a Nexus 7 és az LG WiFi kapcsolaton keresztül lássák egymást. Pontosabban az lenne a lényeg, hogy a Nexus 7 tudjon rácsatlakozni WiFi-n keresztül az LG-re, és onnan tudjon 3G-n keresztül adatot forgalmazni.
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok! 1-hsz-t végigfutottam ezzel kapcsolatban nem találtam infót. Kérdésem az lenne, hogy most stock 4.4.(valahány) nem tudom fejből sajnos (a legújabb gondolom) van a nexuson és ezt is lehet ugyanúgy rootolni mint a régebbieket és ha igen melyik módszert ajánlanátok?
-
Marcika80
tag
Hali, én még mindig keresek olyan bluetoothos billentyüzetet, meg egeret, ami kompatibilis a nexus7el úgy, hogy ne keljen a billentyüzetnek a bluetootos adapterét rá kötni a gépre, úgy is müködne? hisz van a gépnek bluetoothja akkor minek külső bluetooth adapter?
-
Jano_023
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget végül is az egyszerű módszerrel sikerült. De nem is tudom hányadik újrainditás és USB port csere után.
Mégegyszer köszönöm. Jó éjt -
gabyka
aktív tag
válasz
Jano_023 #18845 üzenetére
...vagy esetleg el kellene olvasni amit eddig írtak a többiek...és a kezdő összefoglalót.
Egyelőre úgy tűnik csak csinálgatsz valamit a saját fejed után, de véletlenül sem azt amit a kollégák ajánlottak. Kaptál linket a gyári image letöltéséhez is, adb-hez is, leírták, hogy használd, mi kell még? Innen gyerekjáték, még nekem is sikerült elsőre...pedig az nagy szó
-
Jano_023
őstag
Már itt áll egy ideje.
Nektek mennyi ideig tartott ez?
Lehet tényleg formázni kellene a system et a recoveryből? -
-
Jano_023
őstag
Egy flashelhető 4.2.2 linket dobjon valaki megpróbálom hátha a zip a rossz.
-
Rocko007
aktív tag
A plants vs zombies csak nekem nem indul el 4.4.2-n? eredeti, play-bol vasarolt verzio.
-
Jano_023
őstag
Azt tudom, hogy adb-n kereszül lenne egyszerű de úgy nem megy fel.
Nem látja az eszközt.
Melyikek a legujabbak driver és adb amit tegyek fel ? -
dombila
őstag
válasz
Jano_023 #18833 üzenetére
Ha a factory image-et töltötted le, az nem fog felmenni recovery-ből.
Az általad megadott linken csak update-ek vannak, teljes ROM nincs (leaglábbis én csak OTA letöltéseket találok rajta), így nem tudom milyen teljes ROM-al próbálkozol.Innen szedd le a megfelelő factory image-et! (3G vagy wifi)
Telepítsd fel a driver-eket (ha eddig nem lennének fenn), egy adb-t és indítsd el a factory image-ben találató flash-all.bat file-t.
A fentebb írt adb hibaüzenet alapján valószínűleg a driverek nincsenek rendesen fenn.
-
Jano_023
őstag
Most TWRP ezt a hibaüzenetet kaptam:
"/system/vendor/lib/hw/power.grouper.so" has unexpected contents.
-
Marcika80
tag
-
Jano_023
őstag
Ezt a hiba üzenetet kapom ha megpróbálom az új ROM-ot flasshelni:
E: Error in /sdcard/0/...a update file neve.zip (Status 7) install aborted.
Na ezzel mit kezdjek ?
Szerkesztve:
ha bekapcsolom a Verifying updatet akkor az kiakad, hogy : faild to verify whole - file signature
-
Jano_023
őstag
Sziazstok, próbálom feltenni a 4.4.2-t a tabra.
Segítsetek mert nem megy.
A készüléken gyári 4.3 van rootolt és a bootloader nyitva ha jól tudom.
A custom recoveryből nem tudom feltenni a letöltött updatet mert hibát dob a gép.
A nexus 7 leírásban szereplő adb módszer sem megy mert nem látja a készüléket.
Azt irja ADB DEVICES-ra hogy offline a gép.
Most mit csináljak ? Valakinek van ötlete ?Köszi -
zolikaDB
veterán
Ami érdekes 4.2.2 és legújabb Dolphin alatt:
- tegnap akárhányszor akartam a Debrecen topikra ugrani, leállt a böngésző
- PH fórumra belépéskor kéri a jelszavam, és mikor beírom, meg is kérdezi, h megjegyezze?
- van a jobb alsó sarokban egy gomb, h ugrás az oldal tetejére - csak nem mindig...
Szóval, elég beta még. -
Marcika80
tag
válasz
sto1911 #18819 üzenetére
Hm, tehát ami bluetootos, akkor az támogatja?
. Nem biztos hogy a fejem, verném bele, ill darabokra szedném szét mérgembe a billentyüzetet, hisz az lenne a tervem, hogy így szabad lenne a micro usb csati, így tudok rá dugni pendriveot, sd kártyát stb, hely probléma megoldva, na meg hát, beállt a rend a táblagépemnél,
dualbootban van ubuntu 10.4 és android. Ubuntu alól emulálva játszanék windowsos játékokkal, míg a többit Android alól intézném el. Ha bele gondolok, már eleve ilyen gépet kellet volna vegyek, eddig egy Pipo s1 táblagépem volt, sok nyomkodás után pixelesedett. elötte meg egy allwinner táblagépem... mind2őtöl azonnal elváltam.. Na de ettől nem fogok. -
sto1911
veterán
-
Marcika80
tag
Helo! Az lenne a kérdésem felétek, hogy milyen bluetooth-os és egeres billentyűzetet vegyek amit a Nexus7 felismer és támogat? Tokom van, csak jó lenne bluetoothos bill meg egér, így szabad volna a micro usb csati, amire rá kötném a 8gb pendrive-omat, filmekkel.
10,000ft-ból lehet már ilyet vásárolni?
-
Jano_023
őstag
Hali, sikerült megtalálnom, hogy honnan tudom letölteni a 4.4.2-őt, de azt nem tudom, hogy rakjam fel.
Valaki tudna segíteni.
Innen szedtem le a ZIP-et.Valaki legyen szíves segíteni, hogy hogyan rakjam fel. A 4.4.2-re van ROOT ? És ha igen azt hogy kell csinálni ?
PLS. segítsetek. Köszi -
Jano_023
őstag
Sziasztok, régen voltam itt fent.
A tabomon még mindig a gyári 4.3 van fent Franco kernellel.
A kérdésem, hogy honnan tudom leszedni az új gyári 4.4.2-t és milyen lépéseken kell átmenni az install elött. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest