Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery15
addikt
Melyikőtök volt?
-
oroszmtb
csendes tag
Na!
Szereztem egy másik Otg kábelt..azzal se megy a dolog..
De ha a számítógépet kötöm össze az adatkábellel akkor látja a Tabletet és tudok másolni rá..
Ezek alapján kizárnám azt a lehetőséget,hogy a csatlakozó hibája miatt ne lehetne használni az otg-t..
de mégsem bírok vele...na erre varrjon valaki gombot!! -
törölt tag
Na annak tudatában, hogy kb ez volt az utolsó Adroid a rendszerre, csináltam FR-t...
-
Cyrin
addikt
válasz
xcsaba1975 #17993 üzenetére
valamelyik toolkittel pl.
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok!
Baj van.
Mivel nem jött ota 4.4, csináltam egy rendszer visszaállítást, menüből.
ez oké. Vissza állt, s egyből jelezte is, hogy elérhető a 4.4 rendszerfrissítés. rányomtam, letöltötte a 184 valahány megát, majd újra indul ? Igen, és telepít. Végig ment a csík, és utána, hiba üzenet, egy fekvő robot. Újraindítom a táblát, és erre csak azt írja ki, hogy nincs parancs.
Innentől kezdve semmit enm tudok, hogy most mi legyen. Legyetekszivesek segítsetek. -
aizen92
addikt
holnapután vennék egy n7 2012 egész jó áron. azt mondták nekem h usa playstoreból lett véve és hogy pdf-ben van meg a garipapír és ezt kinyomtatva lehet érvényesíteni a garit.
kérdésem az hogy ez tényleg így van-e és hogy mennyire macera az usa-ba küldeni a gépet. egyáltalán van rá mód hogy eu-n belül lehessen gariztatni ( gondolok itt asus szervizre ). válaszokat előre is köszi!
-
XZoli
aktív tag
válasz
Stauffenberg #17984 üzenetére
Na ezért kell web bankáratyát használni, csak akkor tartani rajta pénzt amikor vásárolsz.
-
Cyrin
addikt
válasz
Tejes Pite #17986 üzenetére
aki ennyire parás ne vegyen ilyen cuccokat.
-
Cyrin
addikt
válasz
Stauffenberg #17984 üzenetére
bármilyen telepített programnak megtilthatod az internet elérést egy tűzfal alkalmazással, így a billentyűzetnek is.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bAtt001 #17965 üzenetére
Az egész abból indult ki, hogy te meg egy másik fórumtárs nem értette azt amiről írok. Sehol sem állítottam, hogy ezek a cégek törvénytelenül, titokban, árnyékban lopakodva lopják el az adataidat. Azt mondtam, hogy mindenféle kényelmi szolgáltatás képében lényegében keylogger üzemmódban minden bevitt szöveget monitoroznak és továbbítanak a saját szervereikre. Szépen el van magyarázva, hogy ez a te kényelmedet szolgálja, mert a szótárad bővül folyamatosan és minden eszközödön szinkronizálva lesz minden amit eddig begépeltél. Csak az nincs reklámozva, hogy ennek nem te vagy az egyetlen haszonélvezője, hanem ők is, hiszen hihetetlen mennyiségű információ halmozódik fel rólad az ő szervereiken, amiket aztán anonim módon értékesíthetnek a reklámpiacon (olvasd el a Terms of Service vonatkozó passzusait, ott van az apró betűs részben). Ez a te beleegyezéseddel megy, akkor is ha soha az életben nem olvastad el a ToS-t, csak automatikusan kipipálod és használod az alkalmazást. Mégis mit kéne ezen kideríteni és botrányt csinálni belőle? Az had legyen az én gondom, hogy ebben a formában nem tudom elfogadni a felhasználási feltételeket. Épp elég, hogy a Google szolgáltatásainak használatával egyszer már kiszolgáltatok a kelleténél több személyes adatot. Azzal az érvvel meg nem tudok mit kezdeni, hogy ha a Google ezt csinálja, akkor már amúgy is mindegy. Nem, egyáltalán nem mindegy hány fele aprózod szét az adataidat és mellesleg a Google-t is igyekszem a lehető legtöbb megfigyelésemre irányuló dologról letiltani. Van amiről lehet, van amiről nem.
Épp ilyen indíttatásból nem használok felhő szolgáltatásokat sem. Van saját 30 GB-os tárhelyem amit bármikor elérek egy FTP kezelővel. Nem olyan kényelmes mint a Dropbox, de ha szívni akarok amiatt, mert nem tetszik a Dropbox adatkezelési irányelve, akkor had szívjak már.
Az meg megint egy másik dolog, hogy a rólam törvényesen, beleegyezésemmel tárolt adatok védelme sem elhanyagolható. Ismét az Adobe példával kell élnem, hiszen amikor online megvettem a Photoshop licencet, akkor megadtam a számlázási adatokat, regisztráltam és persze bankkártyával fizettem. Erre 2 évvel később kapok egy emailt, hogy nagyon sajnálják, de egy hacker betörés során eltulajdonítottak több millió ügyféladatot, jelszavakkal és bankkártya adatokkal, ebben pedig én is érintett vagyok. Kérnek szépen, hogy adjak meg új jelszót és ami persze még elképesztőbb: Nyomatékosan kérnek arra, hogy nagyon figyeljem a bankkártya tranzakcióimat és ha furcsaságot észlelek, akkor azonnal értesítsem a bankom. Hát kössz bzdmeg...
"csak nem értem ezt a nagy fokú bizalmatlanságot amit egyesek tanúsítanak indokolatlanul"
Ha úgy érzed, hogy indokolatlan a bizalmatlanság, akkor elég újra elolvasni az előző bekezdést. Az Adobe Privacy Policy része, hogy nem adják ki az adataimat harmadik félnek, elvileg azok védettek és csak saját célra tárolják. Amit még el is tudok fogadni, hiszen elvileg biztosítanak róla, hogy soha nem adják tovább. Csak ehhez egy rosszindulatú betörés kell és rögtön elszáll a garancia az adatok védelmére...
Én nem vitát akartam szítani, nem pánikot akarok kelteni. Csak megválogatom, hogy mit telepítek és mit nem. Végignéztem két tucat billentyűzet appot, alig volt közte olyan ami ne akarná eltárolni a leütött dolgokat és azt továbbítani egy távoli szerverre, az a kevés ami meg már alapból sem akar hozzáférni az internethez, azok között sok olyan van ami épp olyan kiosztású, mint a gyári, szóval nem vagyok vele beljebb.
De mivel elég sokan panaszkodnak itthoni és külföldi fórumokon is az új kiosztásra, ezért szerintem visszaállítják a 4.3-nál megszokottat. Majd kibírom addig. Amúgy sem mindig írok ékezetekkel táblagépen.
-
Stevee83
aktív tag
Megoldodott
Épp szedi le a 4.4-et... mondjuk ellenére nem értem ettől miért kattant be.
-
Stevee83
aktív tag
Szép napot mindenkinek.
Olyan kérdésem lenne, hogy az mitől lehet, hogy november 22.-én néztem utoljára a tabletemmel, hogy érkezett-e 4.4. Na most tegnap óta ha ha bemegyek a rendszerfrissítések menűpontba és rányomok az "Ellenőrzés most" gombra nem történik semmi...eddig mindig 1-2 másodperc után kiírta az aktuális időt az ellenőrizve e napon szöveg után... most ugyanúgy 22.-én áll.... ilyen hibával találkozott már valaki, van erre megoldás?
A tablet 32GB wifi only, UK-ben vásárolt és itt is van használva, teljesen új nem refurbished kb 4 hónapos.Minden választ előre is köszönök!
-
oroszmtb
csendes tag
Az normális ,hogy a 4.4-es után nem ismeri fel otg kábelen a Pendrive-ot?!
A Media importert használom... -
-
holderes
tag
Hello fatty,pálinkásat,lehet pro kell ehhez az S-hez,este mindent végignyomtam toolkiten,bootloadert nyitotta,szerverről láthatóan letöltötte a root ill. 1 klikkeshez supersut,bysit,de a vége képen látható waiting for devices ,és az n7-t újraindította..aztán héder..végül is rootolni csak a tengernyi gugli szmötyi miatt akartam,a navigáció hasít így is rajta..
-
bAtt001
addikt
válasz
Stauffenberg #17928 üzenetére
"ki mondta, hogy nálam nincs meg a kényelem? Eddig semmi bajom nem volt a stock billentyűzettel, most van." te mondtad
nem akarok én senkit semmire rábeszélni csak kicsit arra terelgetni hogy ha van jobb és az megbízható! akkor esetleg ki lehetne próbálni hátha megtetszik az illetőnek. manapság minden programot és alkalmazás cafatokra szednek a lelkes hekkelők biztos megtalálnák ha van valami biztonsági mumus a dologban, én ilyenről nem hallottam még 3rd party bill esetén. na mindegy nem akartam szítani itt a hangulatot csak nem értem ezt a nagy fokú bizalmatlanságot amit egyesek tanúsítanak indokolatlanul
-
kolosanyi
veterán
Na akkor ez megint egy olyan talány, mint WP-n a Google kereső alapértelmezetté tétele a böngészőben. Van akinek van ilyen opció, van akinek nem. Eddig nem sikerült rájönni, hogy mitől, mert két ugyanolyan szoftveren, ugyanolyan területi beállításokkal rendelkező fiókkal is lehet eltérő. Bírom az ilyet.
-
kolosanyi
veterán
Nálam még 4.3 alatt volt az, hogy csak a FF nem omlott össze a Flash-től. Ez továbbra is így van, érdekes, hogy nem mindenkinek egyforma.
szerk.: Nem tud senki .apk-t az Xbox Musichoz? (Nem warez, ingyenes a program, csak a hülye régiós beállítások miatt szívok.) Vagy esetleg ötlet, hogy hogyan vegyem rá a Play Store-t, hogy feltelepítse az appot?
-
dombila
őstag
válasz
LSL1337 #17951 üzenetére
Nem gyári image-t kell feltenni, csak a recovery-t!
A gyári image-ben keresd meg a recovery.img file-t és bontsd ki! (Az image file-ban lévő zip file-ban van a recovery.img)Majd ezt tedd fel a
fastboot flash recovery recovery.img
parancssalHa gyári image-t teszel fel, akkor minden ugrik. (a -w opció kiapcsolásával is csak az sdcard folder tartalma maradna meg, de az összes app és beállítások elveszne)
De ha esetleg ez után sem boot-olna be, akkor csak a gyári image marad, amivel minden elveszik sajnos...
-
kolosanyi
veterán
Használ valaki közületek Xbox Musicot? Én épp most aktiváltam az egy hónapos próbaidőszakot, mert meguntam a Deezert (WP-n nem a legjobb), gondoltam kipróbálom. A Lumiáról meg gépről gond nélkül megy, de a tabletre nem tudom leszedni, mert a Play szerint nem tölthetem le ebben a régióban. Esetleg tud valaki egy normál .apk-t hozzá?
(#17952) pollai
Nálam a FF viszi az Indavideót. -
|AP|
veterán
4.4 frissítés után el lehet búcsúzni az indavideótól és az online stream-ektől...
eddig ez a legnagyobb hátrány. Ez viszont nehezen emészthető. -
fatty
aktív tag
-
dombila
őstag
válasz
LSL1337 #17944 üzenetére
Az OTA nem megy custom recovery-vel, gyárit szeretne.
Szerintem megmenthetőek az adatok, fastboot módba kellene tenni és ráflashelni egy gyári recovery-t. Utána már el kell indulnia. De ehhez előbb ki kellene szedni a bootloop-ból. Ha másképp nem megy megvárni míg lemerül. Utána tölteni egy ideig, majd fastboot módban indítani. (power + hang le)
Esetleg másnak lehet jobb ötlete. -
Linkin
senior tag
Láttam hogy kijött Ota-n a 4.4 nekem a gyári 4.3 van rajta semmi mókolás nem volt és nekem még nem jelzett hogy lenne frissítés.Így lehet hogy a javított verziót fogja majd jelezni? nem akarok cseszekedni a tabbal ha nem muszály
-
LSL1337
őstag
hali, srácok gond van anya nexus 7-esével (2012)
4.2 környékén kinyitottam rajta a bootloadret toolkittel, és rootoltam
4.3 update-nél a root elveszett, de nem érdekelt
most OTA megkapta a 4.4-et, update-er bedobta custom recovery-be, ott már felhívott (
), reboot now-ra nyomott, és azóta bootloop.
longpress-re csak ujraindul a bootloop, ki sem tudja kapcsolni
egyéb ötlet, hogy wipe nélkül hogy lehetne megmenteni?
egyáltalán gyári 4.3-ról 4.4-re update mitől lesz bootloop?köszi
-
fatty
aktív tag
válasz
holderes #17941 üzenetére
Nexus7-re simán másold fel a supersu-t, majd recovery-ben újraindítva install zip, ott kiválasztod, telepíted. (persze ehez kell TWRP, vagy CWM, gyári recovery nem jó)
CWM, TWRP telepítés a 6-os menü. Mindegy, hogy KRT16S/O, én is S-re raktam, az O toolkit verzióval.Valószínű toolkit root-nál is mindegy lenne a verzió, de azt nem próbáltam.
-
holderes
tag
A tabon rajta van az "S",de toolkitben rootolnám,csak ott nem mutatja..
..ja,bocs többfelöl szedem a dolgokat,..
-
csabám
addikt
válasz
holderes #17935 üzenetére
Tedd fel az S-t toolkit-el, de tar fájlból. Ide bemásolod: put_google_factory_image_here a tar-t és a megfelelő menüpontot (9 - 2) kiválasztod!
Én így csináltam.Twrp Toolkit-el (6 - 2), majd twrp-ből felrakod ezt!
Szerk.: Nem volt egyértelmű, hogy felrakni akarod vagy csak rootolni
-
holderes
tag
N7 TOOLKIT-nél KRT160-t lehet választani az S végű hiányzik,azért választható vagy mi a továbblépés..
-
baluka6
aktív tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, haverom Nexus 7-én romot akart cserélni. Nyitotta a bootloadert, majd elkezdte rátolni a 4.4-t, de megállt neki menet közben. Lehúzta a gépről, de nem kapcsolt be. Azóta se kép se hang. Nem kapcsol be, gép nem ismeri fel...tégla lett vagy menthető valahogy?
Köszi
-
dombila
őstag
válasz
Stauffenberg #17909 üzenetére
A 4.3 óta az Android tartalmaz egy Permission Manager-t, amivel a felinstallált alkalmazások jogait tetszés szerint le lehet tiltani - installálás után is bármikor. Pl. a 3rd party billentyűzet internet elérését.
A Google nem publikálta az alkalmazást, így az AppDrawer-ben nem jelenik meg de a Play-ről egy ingyenes app-al aktiválható. Ezzel minden "gyanúsnak" tartott app internet elérését el lehet venni.A kémkedést pedig nem tudják titokban csinálni, a logcat-ban nyoma van minden internet elérésnek. Rég kitudódott volna már, ahogy a Google és Apple eddigi ilyen dolgai is kiderültek (Pl pozíció adatok elküldése).
Az új design kapcsán két hete ismert, hogy pl. a Launcher-t csak az N5 kapja meg. De még nem végleges, hogy más eszközökre nem jön, lehet csak később, de az sem lehetetlen, hogy tényleg nem lesz. Egyébként XDA-ról letölthető az N5-ből kiszedett GEL (Google Experience Launcher) launcher és sima app-ként installálható.
Az arroganciáról: nem látok különbséget Integra és a Te hozzászólásaid stílusa között.
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Mostanában nem tudok az N7-ről fájlokat másolni stickmount-tal kapcsolva a pendrive-ra... 8GB-os frissen formázott pen-re elkezdi a kb 200 MB-os fájl másolását, majd a neincs elég szabad hely hibaüzenettel eldobja a feladatot. A másik, hogy sem wifi file explorer-rel, sem airddoid-dal nem megy a file transfer. A titanium backup és nandroid mentést akarnám elmenteni és alapállapotba visszaállítani a tab-ot.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bAtt001 #17926 üzenetére
Értem, azért vagyok paranoiás, mert olyanra is használom a gépet amire te nem.
Te is fantasztikusan érvelsz.
Na meg ki mondta, hogy nálam nincs meg a kényelem? Eddig semmi bajom nem volt a stock billentyűzettel, most van. Szóvá tettem, emiatt meg felfordul a topik élete. Mondjuk nem én igyekszem rábeszélni a másikat olyan alkalmazások használatára amiket inkább elkerül. Talán fáj ez nektek? Nem az én bajom ha a következő frissítésig a gyárival kényelmetlenkedem?
-
osszaki
tag
válasz
Oszhgiv #17907 üzenetére
T-s Nexusom van nekem is,tegnap este jött a frissítés. Beállításokon belül keress rá manuálisan hátha úgy megtalálja.
Billentyűzet: régi jobb volt,ez hogy a felső sorban az ékezetes betűk helyett szám jön be totál szar. Annyira megtöri a "gyorsgépírást", hogy az valami hihetetlen...
-
bAtt001
addikt
válasz
nem félős csak paranoiás akkor, értem. én használom tovább a kényelmes szoftvereket telefonon úgysem bankolok a facebook chatemet meg ellophatják ha annyira kell nekik
-
xcsaba1975
tag
válasz
Stauffenberg #17913 üzenetére
.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, kicsit lemaradtam a fórum olvasásban mostanában. A kérdésem az lenne, hogy én is megkaptam a 4.4et OTA-n keresztül de nem települ. Rootolva van a készülék és gyári 4.3 van fent Franco kernellel.
A kérdésem, hogy frissítsem? Flasheljem rá a zip filet? És ha igen azt pontosan hogyan? Vagy mit csináljak hogy OTA-n frissüljön? Ja és úgy szeretném csinálni hogy ne kelljen mindent törölni. Előre is köszönöm. -
Integra
titán
válasz
Stauffenberg #17922 üzenetére
semmi arrogancia nem volt benne, egyszerűen csak rossz helyen keresed a megoldást. húzd ki a dugót a falból és akkor nem lesz gondod soha ilyenekkel. annak meg hogy az adobe-t felnyomták, semmi köze ahhoz amiről szó volt. teljesen más történet. a hasonlatod meg több mint megmosolyogtató
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
lordyka #17916 üzenetére
Igen, de a Google ettől függetlenül is tárolja a bejelentkezési és bankkártya adataid (utóbbit ha vásárolsz is tőlük valamit, én szoktam). Minél kevesebb helyre szórom szét ezeket, annál jobb. Például ahol tehetem PayPal-el fizetek (pl: Wargaming, Steam, stb), hogy ne kelljen közvetlenül kiadni a kártyaadatokat, ez a Google-nél sajnos nem működik, ők a Wallet-et erőltetik.
(#17915) Integra: "na látod."
Az arroganciádat nyugodtan hagyd odakint. Egyébként meg pont most írtam le, hogy az Adobe sikeresen hacker kézre juttatta a jelszavaimat és bankkártya adataim. Nem baj ha nem tudsz olvasni, de akkor kerüld az arrogáns kioktató stílust, főleg akkor, ha érvelési hibákat halmozol érvelési hibákra.
De akkor visszakérdezek: Sűrűn átrohansz a piroson? Eddig ütöttek már el? Nem? Akkor nyugodj meg, ha eddig nem történt meg, akkor ezután sem fog, mostantól körülnézés nélkül is átszaladhatsz.
-
G4bi89
senior tag
válasz
Nem mondtam, hogy nem lehet. Mert szerintem is bek*phatja amiatt, hogy még a Nexus szériát is tördelik. Mintha androidon amúgy is nem lenne elég baj a frissítésekkel. Viszont amit tény az tény megígérték, hogy később mi is megkapjuk a launchert. (remélhetőleg igazat mondtak)
Az meg,hogy új nevet kapott az nem szól másról mint a pénzről de ez hidegen hagy. Most nem mindegy mi a neve meg a száma? Ennyi erővel lehetne 4.3.1 is -
Cyrin
addikt
Na most ez alapján az apple még az ujjlenyomatodat is begyűjti. Vagy építsünk bunkert és a zokszigént is vízbül vegyük ki...
-
lordyka
aktív tag
válasz
google keyboard is rendelkezik internet elérési jogosultsággal, nézd csak meg playen
-
Integra
titán
válasz
nem engedélyezed és nem tárol fent semmit. opcionális. én nem tároltatok vele semmit felhőben.
azt mondtam, hogy gyerekkorod óta használsz száz másik alkalmazást, ami ugyanúgy bármikor ellophatja a belépési kódjaid. ellopta valaha egy is? na látod. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Integra #17910 üzenetére
Egy billentyűzet ami figyeli a szótár bővítés miatt az összes bevitt szöveget, majd azt a felhőben tárolja, hogy bármelyik készülékedről elérd az nem egy keylogger? Ez nekem új. Olvasd el a Privacy & Policy részt, azért nem számít ez lopásnak, mert elfogadod a feltételeket használatbavétel előtt.
Na meg mégis mi a fészkes fenéért kell egy billentyűzetnek internet elérés? Hogy köszönhessen a haverjainak Facebookon vagy mi?
És nem is azzal van a legnagyobb gond, hogy a Swype és a hasonló fejlesztők tárolják a bevitt dolgokat (ne legyél naiv, a jelszavak helyén nem csillagokat tárolnak), hanem az, hogy ki tudja milyen védelem mellett őrzik azokat. Nézd meg most az Adobe botrányt. Előbb arról volt szó, hogy 2,9 millió ügyfél személyes adata, bankkártya információi és jelszavai kerültek hacker kézre... aztán 30 millió, most meg már 150 millió ellopott adatról van szó. Nem mellesleg én is kaptam felszólítást jelszó cserére, ami azt is jelenti, hogy a bankkártya adataim is illetéktelenekhez jutottak... még szerencse, hogy éppen esedékes volt egy kártya váltás mert közeleg a lejárata.
És az Adobe ügyfélkörében számos nagy cég van, akik évi több százezer dollárt hagynak náluk... nem 3 dollárért vesznek trial feloldó kulcsokat... Gondolnád, hogy az Adobe rendesen megvédi az érzékeny adataidat, aztán kiderül, hogy nudli, nevetséges védelmet használtak. Te honnan tudod, hogy a Swype szervereit mennyire erősen védik? Ez benne van a Privacy & Policy-ben? Noh...
(#17911) G4bi89: Bocs, elfelejtettem, hogy ebben a topikban nem lehet a Google-t vagy a Nexust szidni, az meg már végképp eretnekség ha az Apple-ről bármi pozitívat vagy kevésbé negatívat mond az ember. Lettem már elküldve az anyámba emiatt. Tényleg bocsi!
Egyébként az a HDR nem egy szimpla HDR, kellett hozzá a vas, mert ultragyors sorozatot készít, amire a korábbi iPhone kamerák nem képesek. Szóval igen, ez is ugyan olyan, mint néhány egyszerű, de jól kinéző design elemet kihagyni.
Azt elismerem, hogy a felszín alatt sok újdonságot bevezettek, de ez a korábbi Jelly Bean verziók között is megvolt, mégsem kellett azokat új főverzióként bemutatni.
-
lordyka
aktív tag
válasz
Stauffenberg #17904 üzenetére
átlátszóság: launcher kérdése, megkapta az átlátszóságot, mert ahogy feltettem a nova launcher beta változatát már elő is bukkant.
billentyűzet: én speciel örülök a változtatásoknak, mert jelszavaknál jobban kézre állnak így a számok. régit utáltam. emberfüggő. mindig van aki panaszkodik... -
G4bi89
senior tag
válasz
Azért almáséknál is vannak olyanok, hogy apróságokat nem kapnak meg a régebbi iPhone tulajok pl. HDR -t kihagyták a fényképező app-ból.
Hasonló ez a mostani google launcher dolog is.
Valahol viszont volt egy olyan cikk, hogy a Google csak ideiglenesen nem tette elérhetővé a launchert, tehát később megkapjuk mi is. Arról nem is beszélve, hogy fél perc feltenni most is.Azért elég sok dolog változott 4.3 -hoz képest csak ebből mi nem sokat észleltünk mivel a kinézetet leszámítva a többi nem látványos.
Teljes képernyős lehetőség az appoknak, ART futtatókörnyezet, infraport natív támogatás, low power audió mód, Google Print stb...Ezek közül elég sok hasznos lehet a későbbiekben csak még nem forta ki magát.
-
Integra
titán
válasz
sok milliárd ember használ különböző billentyű programokat, browsert etc. ha valóban lopná a swype meg a swiftkey a kódokat, akkor az már szerintem rég kiderült volna és abból börtön lenne a tulajdonosoknál. kicsit komolyabb itt a történet azért. és amúgy is, eddig is használtál micfosoft programot, nem? gyerekkorod óta, ezen nőttél fel. hányszor lopták el a kódod bárhova is? online banking, fórum, vagy pornó oldalon? egyszer sem. max, ha te telepítettél valami trójait a gépedre. de ilyen, vásárolható, legális progamok sosem lopták el.
az, hogy a nemzetbiztonsági szolgálatok kényszerítenek, vagy lopnak, ez már másik történet és kérdés, az ellen meg úgysem tudsz mit tenni. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bAtt001 #17908 üzenetére
Nem félős vagyok, hanem tudatosan igyekszem kerülni az olyan ROM-okat és alkalmazásokat melyek kontrollálhatatlanul, ismeretlen, nem kívánt helyre továbbítják az adataimat. Épp elég a Google kíváncsiskodása...
A third party billentyűzetek 98%-ka megfigyeli, eltárolja a bevitt szöveget és internet eléréssel rendelkezik. Nekem az édeskevés, hogy a fejlesztő megígéri kiscserkész eskü alatt, hogy a jelszavaknál, bankkártya adatoknál becsukja a szemét a keylogger. Meg úgy különben is...
-
bAtt001
addikt
válasz
van millió rom ami már eddig is tudta az átlátszó dolgokat sőt többet és ott van rengeteg letölthető billentyűzet is amik sokkal jobbak a gyárinál
ez android úgy lehet testre szabni ahogy akarod, csak ne legyél lusta meg félős
-
Oszhgiv
csendes tag
Hello
"Gyári" wifis Nexus 7-em van. T-home - nál nethez vettem. Még nem jelez 4.4 frissítést. Erre mikor jön? -
Integra
titán
válasz
ez csak politika, nem hardver kérdés.
neked mikor ota frissítetted, nem változott microlag tengerré az n7? factory reset után milyen lett? elmúlt?
-
Stauffenberg
nagyúr
Én is OTA frissítettem, majd ment rá egy factory reset. Bugokkal eddig nem találkoztam, de két dolog miatt adnék f*szkorbácsot a Google-nek:
- Miért nem kaphatta meg a komplett új designt a régi N7? Nem bírja a hardver talán? Itt főleg az átlátszó értesítési és navigációs sávra gondolok. Tiszta Apple mentalitás... Sőt rosszabb, mert csak apróságokat vettek el értelmes indok nélkül.
- A BILLENTYŰZET teljesen el lett fosva. Vasrúddal zúznám pépesre az ujjait aki szerint a beállított beviteli nyelvnél a hosszú gombnyomásra nem az adott nyelv speciális karaktereinek kell elsőre feljönnie, hanem számoknak, amik amúgy is egyetlen gombnyomásnyi távolságra vannak. És a legjobb, hogy a módosítás csak a felső sort érinti, hogy végképp megtörje a gépelés lendületét, mert így megszokni nem lehet.
Egyébként meg lószart sem ér az egész frissítés. Ez még simán lehetne 4.4 Jelly Bean, mert lényeges újdonság nem igen van. Aztán majd ha jön a tényleg lényeges frissítéseket hozó 4.5, azt már nem kapjuk meg, mert addigra lejár a 18 hónapos support.
-
halisa
tag
Érdekességet osztanák meg veletek.
Tegnap nekem is megjött a frissítés majd próbáltam rootolni nem sok sikerrel az N7-eset. Nem szívesen,de csináltam egy FR-et, hogy majd utána rootolom. Előtte csináltam egy biztonsági másolatot a programokról egy progival hogy majd vissza tudjam állítani. Reset, azt követően jöttek a beállítások. Után már meg is indult a programok letöltése a google fiókon keresztül. Na, ha már elindult végig várom az egészet. Majd a szokásos jogokat engedélyeztem, hogy rootoljam. Beléptem a menübe és szemet szúrt a SuperSU ikon. Hmm ..
Ez hogy lehet?!Meg kerestem a root checkert meglepődésemre azt mutatta, hogy a készülék rootolva van. Rögvest abba hagytam a rootoláshoz szükséges lépéseket, nehogy el*aszam a jóót! Ha már jó.
Hát nekem így sikerült rootolnom a 4.4-est.Így most nyugi van a következő frissítésig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest