Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeZZZbee
tag
válasz
Meghivott #19186 üzenetére
nekem ez van, tokeletes
nem tudom otthon beszerezheto e, en amazonrol(uk) vettem
lifetime exchange warranty-s -
freeZZZbee
tag
Sziasztok! Kis segitseg kellene nekem. Olyan gondom van, hogy a skype azonnal kilep a hivasbol. Az alkalmazas megy, tudok uzenetet irni, de ha hivok vagy engem hivnak rogton kilep a hivasbol amint felveszem/felveszik(amikor kirakna teljes kepernyore a hivast). Talalkozott e mar valaki ilyen problemaval, van e valakinek valami otlete hogyan hoztanam helyre? Rakerestem a skypera itt a topikban, de errol nem talaltam semmit. Talaltam viszont egy modositott skypet, de azzal is ugyanez a helyzet, mint az eredetivel.
En azt gyanitom valami rosszul lehet beallitva a rendszerben, fullscreen mod vagy valami..
Omni kitkat van a gepen. -
alansmithee
tag
válasz
Meghivott #19196 üzenetére
köszi akkor marad a gyári.. még1 kérdés... tervezek dokkolót venni... ahoz kell vennem külön töltőt vagy adnak hozzá? Kelleni fog mert dokkoló otthon lesz töltő pedig munkahelyen
még csak külföldi webshopban találtam dokkolót... itthonról nem lehet beszerezni valahonnan?
-
Meghivott
addikt
válasz
alansmithee #19194 üzenetére
Rokon gépe elszállt, az alaplap feladta. Szerelő szerint simán lehet hogy nem megfelelő töltőt használt. És amúgy így is volt...
-
Polllen
nagyúr
válasz
alansmithee #19194 üzenetére
Néhány kábellel nagyon lassan töltödik, uh én a gyárit javasolnám.
-
alansmithee
tag
Sziasztok!
Tegnap én is egyenlőre igen boldog tulajdonosa lettem egy ilyen tabletnek.. használtan sikerült boltolni szerintem elég jól is jártam de ez nem lényeg most... ami a kérdésem lenne hogy a töltőjének valami spec kábele van? amit adtak az elég viharvert... ha a motorola telefonom ugyanolyan micro usb kábeljét dugdosom be ennek a töltőjébe meg ami az aljzatba megy történhet valami extreme dolog azon felül hogy faszán feltöltődik? ha esetleg szeretnék venni hozzá egy hosszabb töltő kábelt milyet vegyek? kösziiii
-
Meghivott
addikt
És már nem is rendelhető pl feketében.
-
törölt tag
válasz
tomama #19187 üzenetére
Nekem ilyen van, fehér és nem koszolódik, a minősége is remek
: Igear tok forgatható belső résszel Google Nexus 7,fehér
-
Meghivott
addikt
Üdv,
Nexus 7-hez milyen tokot ajánlanátok, ami jó minőség és több pozíciója is van, mint pl: devicewear-nak? -
tomama
aktív tag
Minden más márka is újracsomagolja a termékeit,csak nincs ráírva,hogy refurbished hanem zsír újnak veszed meg,teljes áron!
-
Kodiak88
tag
válasz
Polllen #19177 üzenetére
Ha nem tudom, hogy refurbished-et veszek, újnak is nézhettem volna. Sehol egy karc, vagy elálló kijelző, a fórumban megnéztem előre, hogy milyen hibák jönnek elő, de engem egyenlőre nem érintenek.
Kíváncsi leszek meddig fogja bírni, volt előtte egy ZTE V9 a családban, azt két év után már értelmetlen volt bekapcsolni.
-
Hawaii2249
tag
válasz
s3nsitivity #19168 üzenetére
Szerintem is egy nagyon jó készülék. Teljesen megvagyok a tudás szint, és ár érték aránnyal elégedve. Se egy fagyás, de egy akadás nem volt. Aksi is pont úgy bírja, hogy egy játékot hosszabb nyomkodás után hamarabb unom meg, mint, hogy lemerüljön.
Fáj is a szívem érte, hogy szervizbe kellet küldeni. Én csak a szerviz teljesítményével vagyok elégedetlen, de remélem most már rendben kapom vissza.Gyárit használok, nem a refurbished verziót.
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
Polllen #19170 üzenetére
azért azt is tegyük hozzá, hogy itt a ROMolás, szoftveres bűvölés alig téma (nem is tudom miért), arányaiban azért is sok a HW témájú hozzászólás. De az is igaz, hogy a szoftveresen hasonlóan "érdektelen" Nexus 4 fórumán azért nagyobb a pörgés, és ott abszolút nem tudok hardveres típushibáról.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Efreet #19169 üzenetére
Ez az általánosítás még akár helyes is lehetne, de itt nem állja meg a helyét. A nexus szériák ergya meghibásodásairól nagyon sokat lehet olvasni. Nem kevés széria hiba jött már elő és nem csak itt lehet róluk olvasni...
Az általam látogatott topikokhoz képest minimum 1 léptékkel több a hw gond.
-
Efreet
senior tag
válasz
Polllen #19165 üzenetére
Ez egy általános dolog a fórumokon, hiszen akinek semmi baja vele és nyugodtan, örömmel használja a készüléket az ritkábban, vagy egyáltalán nem szól hozzá a fórumokon szemben azokkal, akiknek valami problémájuk van, és ahhoz várnak megoldást.
Ha csak a fórumos hozzászólások alapján kellene dönteni, semmilyen készüléket nem szabadna megvenni, mert ennyi hibás példány között elvész a jól működő
-
s3nsitivity
addikt
válasz
sto1911 #19166 üzenetére
Ott a pont..
Én közel 1 éve használom a 16 gigás N7-et.
Soha nem volt szervízbe és soha nem volt semmiféle baja.
"Gyeneg kamera" nem fényképezésre van kitalálva.. inkább webcamnak annak meg több mint tökéletes.
Most egy jó ideig még rootolva se volt miután megkapta a 4.4 aztán 4.4.2-t.. és még úgy se volt vele bajom. Pedig mindig az első dolgom a bl nyitás és rom csere egy készüléken..Én imádom és amíg nem szükséges lecserélni nem is fogom!
Célzok itt arra, hogy ha kifogtál egy szar darabot attól nem kell szidni.
Megjelenésekor közel csúcskategóriás volt az ára meg szinte nevetséges a tudásához.
Valamint még mindig tartja az erős közép mezőnyi szintet. -
rollaz
tag
Ráadásul mivel elég rövid idő telt el a garancia lejáratától számítva, akár érdemes lett volna próbálkozni méltányosságot kérni. Egyébként igen, a sorozatos meghibásodások miatt már korábban kellett volna reklamálni, hogy cseréljék a készüléket vagy adjanak egy kupont, amivel bármilyen más terméküket megvásárolhatod. Ezt talán még most is érdemes lenne megtenni, a fogyasztóvédelem nevének sűrű leírása mellett. Tudják ők is, hogy ez így nem kóser, látják a szerviztörténetet, de maguktól nyilván nem fognak semmilyen kártérítést felajánlani.
-
sto1911
veterán
válasz
Polllen #19165 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy milyen tipusu meghibasodas, pl. a kijelzo elvalasa jo sok keszuleknel megjelent, arrol elismertek, hogy szeriahiba. A GPS-t itt kevesen szidtak, valoszinuleg az nem volt az. Sajnalatos, hogy ennyi hibaval sikerult kifogni a keszuleket, de 1 ev alatt mar levertem volna rajtuk az arat, nem ulok a hatsomon.
-
sto1911
veterán
válasz
malakov #19163 üzenetére
Az érintőképernyő megbízhatatlan, (hol érzékel, hol nem), ez sokszor okoz problémát. - HW hiba
A weboldalak előbb homályosak, majd később 1-2 mp múlva élesednek csak ki a betűk, ez utóbbi szokható, de nem elfogadható. - hasznalj masik bongeszot, a HW birja
A kamera nagyon gyenge. - amikor vetted is tudtad, nem?
Gyenge a wifi. - HW hiba, vagy a keszuleke vagy a routerede
GPS-t néha elveszti. - HW hiba
Nincs flash. - van flashA „csúcskategoriásnak” nyilvánított tablet (megvételkor az ára is csúcskategóriás volt) megbízhatatlan, alkalmatlan a használatra az asus supportja pedig kiábrándítóan elkeserítő. - ez sose volt csucskategoria, legfokepp az ara nem volt az soha. 80k-100k korul volt itthon, ha jol emlekszem, egy ipad mini 130-tol kezdodott. USAbol meg 65-80 korul lehetett szerezni verziotol fuggoen.
Ha ennyit volt szervizben a gep, akkor egyreszt miert nem kerted vissza az arat, masreszt annyival meghosszabbodik a gari ideje, amennyi idot tolt a szervizben a keszulek.
Termeszetesen ki lehet fogni hibatlant, es olyat, aminek mindene sz@r - ez MINDEN termekre igaz, szoval legkozelebb ne vegyel SEMMIT (autot, kabatot, tejet se
)
A levelzés során az aus support írta a hibáról: „A szériával előfordulnak hasonló hibák de gyakori, tömeges hibajelenségről nem beszélhetünk.” - ez meg nagyjabol igaz, ugyanis szeriahibak voltak (elvalo kijelzo), de ezek nem tartoznak kozejuk.
-
malakov
újonc
Google Nexus 7 3G 32GB
Ami tetszett:
Gyors, könnyen kezelhető, kényelmes.
Levelezésre, böngészésre, filmnézésre, zenehallgatásra, navigálásra, olvasásra tökéletes.
Ami nem tetszett:
Az érintőképernyő megbízhatatlan, (hol érzékel, hol nem), ez sokszor okoz problémát.
A weboldalak előbb homályosak, majd később 1-2 mp múlva élesednek csak ki a betűk, ez utóbbi szokható, de nem elfogadható.
A kamera nagyon gyenge.
Gyenge a wifi.
GPS-t néha elveszti.
Nincs flash.
A készülék regisztrációs procedurája az asus-nál.2012 decemberében vettem.
Az azóta eltelt idő alatt többször volt szerízben. (lefagy, majd bekapcsolás után folyamatosan bootol, nem kapcsol be).
A tablet a napokban ismét meghibásodott, a már többször bekövetkezett lefagyással. Mindez sajnos a garancia lejárta után két héttel.Vásárláskor 12 (hardware) + 24 (software) havi garanciát kaptam a készülékre a forgalmazótól. Az asus supprt a telefonálás és levelezés után közölte, hogy utaljak 33 eurót futárszolgálatra, amiért kiviszik a csehországi szervízközpontba (!) és 22 euró bevizsgálási díjat. Kiemelték, hogy a pénzt euróban kell átutalni!. A javítás költsége, még ezen felül van. Nevetséges! Az első esetben akkut kellet cserélni, a továbbiakban szoftveres volt a hiba.
A forgalmazóhoz bevittem, hiszen a szoftveres garancia még él. Sajnos azt mondták, hogy a hiba hardveres (meg sem lepődöm!). Szóval most küldöm szervizelni. A „csúcskategoriásnak” nyilvánított tablet (megvételkor az ára is csúcskategóriás volt) megbízhatatlan, alkalmatlan a használatra az asus supportja pedig kiábrándítóan elkeserítő.
A levelzés során az aus support írta a hibáról: „A szériával előfordulnak hasonló hibák de gyakori, tömeges hibajelenségről nem beszélhetünk.”
A tapasztalatom alapján akit csak lehet lebeszélek a termék megvásárlásáról. -
gyulus08
aktív tag
válasz
Hawaii2249 #19150 üzenetére
A DHL-t én sem értettem... féltem is tőle, nehogy valami szép összeget rám verjenek.
Úgy látszik, akkor nekem szerencsém volt, remélem nem lesz vele több gond.
Illetve most a fődarab csere miatt a garancia újraindult? -
bAtt001
addikt
válasz
Dzsuri89 #19159 üzenetére
még egy tankot is rá mernék rakni, az sem karcolná meg a kijelzőt
nem bírtam ki ma felraktam a softkeyz progit, matattam benne és eltüntettem a status és navbart
nem tudom előhozni sehogy sem. pedig olyan jó volt már ez a gyári szoftver most meg rakhatom újra az egészet
-
Dzsuri89
őstag
válasz
tomama #19157 üzenetére
Ahogy írta az előttem szóló bAtt001 kolléga is, az Anti Glare típus miatt van. Igaz, hogy az ujjlenyomatok nem látszódnak meg rajta, de cserébe sokat ront a képminőségen, elvesznek a szép színek. Ha fóliát veszek, akkor csak a "Crystal" és/vagy "Clear" szavakkal ellátott típust választok, ugyanis egy az egyben azt a képet adja vissza, mintha fólia nélkül használnám.
Példaként mutatok egyet, amit tuti nem ront a minőségen. Katt!
(#19158) bAtt001
Még a barátnő melltartójának a fém csatja se okoz kárt... -
bAtt001
addikt
válasz
tomama #19157 üzenetére
azért látod kristályosnak mert antiglare, tükröződésmentes elvileg, ez meg torzítja a képet, nekem is egy filléres vacak van rajta már régóta és semmi bajom vele tökéletesen látszik minden. meg nem kell annyira vigyázni vele nyugodtan tehetek a kijelzőre mondjuk tollat kanalat ilyesmit, nem féltem
-
Dzsuri89
őstag
válasz
tomama #19155 üzenetére
Milyen fóliát vettél?
Csak telefonon használok fóliát, de ott észre se veszem hogy rajta van, mert minőségi darabokat szoktam vásárolni. Az ilyen pár filléres fóliáktól nem kell csodát várni. Tabletre azért nem vettem fóliát, mert 99,9%-ban a lakásban használom.
Van értelme, mert a mikro karcok ellen egyik üveg se véd (még). Ezek a karcok erős fényben látszódnak, főleg ha tisztára törlöd a kijelzőt.
-
tomama
aktív tag
Sziasztok!
Ti használtok képernyővédőfóliát a Nexus-hoz?Én most raktam fel rá de rohadtul idegesít.Olyan kristályosnak tünik az egész kijelző.Elvileg karcálló az üvege,van értelme egyáltalán a fóliának? -
Drachoo
senior tag
válasz
Hawaii2249 #19152 üzenetére
Nekem úgy küldték vissza szervizből kijelzőcsere után, hogy nem lehetett bekapcsolni a wifi-t és a telefon hangszóró része sem volt jó. "Biztosan" alaposan kitesztelték.
Most le kéne vásárolnom a Fonepad árát, de nem merek belevágni az új 2013-as Nexus 7-be. Az is Asus, ugyanazzal a szervizzel...
-
Drachoo
senior tag
válasz
Hawaii2249 #19150 üzenetére
"Én annyira nem vagyok megelégedve a szervizzel."
Nem vagy egyedül. Nekem október vége óta folyamatosan vándorol a Asus Fonepad-om (szerencsére nem a Nexus 7, az hibátlanul dolgozik) a szervizbe ki majd vissza, most már kártalanításnál járunk. Először semmi szervizelés nem volt, csak visszaküldték, majd kijelző csere a következő alkalommal ami után hibásan jött már vissza, majd ezután alaplapcsere.
Most elértem arra a pontra, hogy egy jó darabig nem lesz Asus termékem az tuti. Amíg a szervíz nem képes felnőni a feladathoz...
-
Hawaii2249
tag
válasz
gyulus08 #19146 üzenetére
Sziasztok!
Én annyira nem vagyok megelégedve a szervizzel. Nekem jan. 9.-én vittek el, a Cseh szervizbe.
Hiba: Reggelre kikapcsolt állapotban fogadott, bekapcsolás (35%-n volt az aksi), bill. feloldás után zöld háttér, fekete csíkokkal, majd kikapcsolt és semmire nem reagált. Töltőre kötve újra bekapcsolt újra feloldás és ugyan az fogadott kikapcsolt, azóta nem lehet bekapcsolni.
Javítás: Akkumulátor újra ragasztása.
Tegnapi nap kaptam vissza, este átlag netezésnél kitámasztva tűz forró lett a hátlap, a wifi jel a felére csökkent, és már a kijelző üvegborítás is eláll, nem egy minilásra kell gondolni, kis nyomással 2-3mm-re eláll a kerettől, és recsegő hangot add ki. Így egynapos használat után mehet vissza a szervizbe. Telefonos ügyfeles mondta, hogy mivel csak most kaptam vissza így sürgetett lesz a dolog.
Maga a szerviz gyorsasággal nincs gondom. De így vissza adni egy szervizelt készüléket kicsit gáz.DHL-el vitte el, meg hozta. Annyit nem értek náluk, hogy Cseh központból Szlovák központba vitték, onnan a Német központ, majd a Magyar központba. Mi értelme volt a szlovákoktól még a németekhez is elvinni?
-
Bozek
nagyúr
Az utóbbi időben nem használtam a Nexus 7-et, így tudok Nektek képet felrakni a készenléti időről Android 4.4 alatt. Ezt csinálja utána bármelyik tablet is.
-
Csezi
tag
válasz
Jano_023 #19147 üzenetére
Használd a franco kernel updatert,simán felrakja,csak szerintem nem sok értelme van.Az igaz,h hosszabb az üzemidő,de a multitasking szinte nulla!Ha két dologba kezdesz,akad mindkettő.Ha többe,akkor vége...A gyári kernel szerintem most egész jó üzemidőben és teljesítményben is...
-
Jano_023
őstag
-
gyulus08
aktív tag
Sziasztok!
Nem is olyan rég, ugye problémám volt a tablettel (bekapcsolva nem töltött, gép nem látta), illetve ebből fakadóan nem bírtam visszaállítani gyári állapotra (bootloader lezárás, gyári recovey,gyári rom).
Írtam az Asus ügyfélszolgálatnak a tényállásról, válaszuk az volt, hogy majd lesz valami alapon küldjem be.
Január 8-án elvitte a futár (szerda), péntekre meg is kapták, most péntekre pedig javították és mai nap folyamán vissza is érkezett hozzám.
Új alaplapot kapott a szerkezet, nem problémáztak vele semmit. Szóval teljesen pozitív tapasztalatot szereztem a szervizükkel kapcsolatban. -
Edge
veterán
válasz
Studiossrác #19143 üzenetére
touch sounds -nem?
de ha vmi alternatív billentyűzetet használsz az persze felülbírálhatja azt ott kell kikapcsolni ahol írtad igen -
Studiossrác
aktív tag
Közben megtaláltam, de nem ott volt (én is ott kerestem, illetve még a beállítások/nyelv és bevitelnél).
Mikor gépelsz bal alul a billentyűzeten van 1 settings ikon, arra böktem rá, és így sikerült megoldanom. Persze nem zárom ki, hogy ahol írtad nincs erre lehetőség, de én is ott kerestem és nem sikerült ott megtalálnom
-
Edge
veterán
válasz
Studiossrác #19141 üzenetére
Minden hangal kapcsolatos beállítás a settings/sound menüben.
-
Studiossrác
aktív tag
A billentyűzet hangját/gépelés hangját hol tudom kikapcsolni?
-
Jano_023
őstag
Egy cwm-es recovery zip - et tudna valaki linkelni, olyat ami megy 4.4.2 alatt. A TWRP alatt nem lehet flashellni a Franco kernelt. Köszi
-
Jano_023
őstag
Hali, nem tudom Flashelni a Kernel r77-et. Valami falid grouper ... Ez mi lehet ?
Hogy lehet ezt orvosolni ?Köszi. -
Jano_023
őstag
Itt a tag Franco kernellel 8 órát ért el. Én is feldobom hátha sikerül valamit +ba kihozni a tabbol.
-
Jano_023
őstag
Megoldódott. Most az érdekelne, hogy gyári 4.4.2-es rendszerhez ki milyen Kernelt használ ? Köszi, és mennyi képernyő időt ér ez az adott kernellel. Köszi
-
Jano_023
őstag
Hali, egy gyors kérdés a ROOT-hoz a bootloadernek nyitva kell lennie ?
Köszi -
vfeco
aktív tag
Fasza!
Most rendeltem 2 dokkolót a decemberben vásárolt 2db N7-hez, majd beregeltem az egyiket.... Nem sokkal később jött a 8250HUF kupon ajánlat. ÁÁÁÁ!
Mennyi idő alatt igazolják vissza, ha most küldtem el a számla fotóját?
Valami másra majd levásárolom. -
törölt tag
Dokkolón azaz fekvő nézetnél 4.4.2 óta vettem észre, hogy indításnál megremeg a kép. Vid:
Szóval, a fekvő nézet miatt van, a 4.4.2-vel jött, vagy régen is így volt korábban nem figyeltem rá fel? Egyébként utána nem remeg egyáltalán a kép, ez is inkább kép átméretezésnek tűnik.
-
Psytech
őstag
válasz
v_angelus #19123 üzenetére
Köszönöm, meg fogom akkor ezt próbálni
Bár most bekapcsolt éppen egy ideje, töltöm aztán megint kikapcs és megnézem hogy holnap reggel bekapcsol-e.... Mert ha bekapcsolva merült volna le csurig, akkor megértem hogy nem indul, de feltöltöttem és kikapcsoltam, majd másnap nem kapcsolt be.. De ha holnap reggel is halott lesz, akkor mindenképp ezt is megejtem, de elsősorban akksira gyanakszom (az a baj, hogy előélete ismeretlen, angliából lett használtként hozatva), majd megpróbálom azt is hogy átrakom a másik akksit egy időre... -
v_angelus
tag
válasz
Psytech #19122 üzenetére
Volt itt egy hozzászólás annó, ezt kellene megpróbálni. Ha jól látom akkor wipe data/factory reset van benne, csak akkor csináld, ha ez nem gond.
-
Psytech
őstag
Sziasztok,
láttam most volt nemrég téma a Nexus 7 (2012) nem kapcsol be, hasonló az én esetem is.
Adott egy N7, feltöltöttem majd kikapcsoltam (nem az enyém lesz én csak "gondozom" a leendő tulajnak...), majd másnap kapcsolnám be, semmi nem történik.
Amiket már eljátszottam vele:- hosszabb ideig töltés majd utána bekapcs (nem nyert)
- hátlap leszed, akksi lehúz, vár, visszadug (nem nyert)Gari nincs, a jobban szétszedéstől nem ijedek meg, bármilyen megoldási ötletet kipróbálok (a kidobom az ablakon és nincs gond vele nem megoldás
) ha valaki tud tanácsot adni.
Előre is köszönöm
szerk: ha valami alkatrész kell bele, megoldható tesztelésre, mert mellette itt van a sajátom is, azt fel tudom használni a hiba beazonosítására.
-
Polllen
nagyúr
válasz
Studiossrác #19118 üzenetére
-
dorika87
őstag
válasz
Studiossrác #19114 üzenetére
Na, az remek. Hozzám is a sugár van a legközelebb... akkor még gondolkodom egy kicsit
-
Polllen
nagyúr
válasz
Studiossrác #19111 üzenetére
A szériaszám a visszakövethetőséget biztosítja, tehát pont garanciális ügyintézésnél az egyik legfontosabb.
Az edigital-nak én a helyedben írnék egy levelet és ha ők azt mondják, h no para, akkor ott az írás, le vagy védve.
dorika8799%-ban ezeknek a csomagolása vagy a beltartalma volt hibás, nem a külseje.
-
dorika87
őstag
válasz
Studiossrác #19102 üzenetére
Szia! Én is edigitalnál nézegetem a refurbished készüléket. Neked így elsőre mik a tapasztalataid? Észrevehető külsőleg a tiéden, hogy felújított. Esetleg látszik rajta bármi karc vagy ilyesmi?
-
törölt tag
válasz
Studiossrác #19106 üzenetére
Nem gyengén lehetett renoválva, ha új gyári számot kapott...
-
Tokra110
csendes tag
Sziasztok!
Milyen kontrollert ajánlanátok hogyha játszani akarnék a nexus 7-en? (2012)
És hogy kell-e különösebb kábelt venni vagy bluetoothal is megoldható? -
Polllen
nagyúr
válasz
Studiossrác #19106 üzenetére
Első hallásra ez így necces. A dobozon és a gép szoftverében meg a garancia jegyen (meg a gépen belül is, ha fel van tüntetve) ugyannak a széria számnak kellene lennie...
-
nextman
aktív tag
válasz
Studiossrác #19104 üzenetére
0 es O betuket nem keverted esetleg ossze?
-
Jano_023
őstag
válasz
Studiossrác #19102 üzenetére
A részvétel feltételei:
1. Az CZ 2013. október 1. és 2014. január 31. között Nexus 7 (2012) , ASUS VivoTab Smart sorozatú (ME400C/ME400CL) vagy ASUS VivoTab RT (TF600T/TF600TG) termékek vásárlása.
2. Az CZ az ASUS-viszonteladóktól és az online viszonteladóktól Nexus 7 (2012), ASUS VivoTab Smart sorozatú (ME400C/ME400CL) vagy ASUS VivoTab RT (TF600T/TF600TG) termékek vásárlása.
3. Regisztráció az ASUS Member weboldalon: https://vip.asus.com/login.aspx.
4. A vásárlást igazoló dokumentum benyújtása
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem az edigitalban 1 ilyen táblagépet. Nagyon tetszik
. Viszont olvastam a topikban, hogy be kell regisztrálni, illetve jár valami kupon is. Ezekről fel tudna valaki világosítani? Hol kell beregisztrálnom a gépet?
Szeretnék venni hozzá 1 dokkolót, úgyhogy aktuális a kérdés:.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- Diablo IV
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Politika
- Milyen routert?
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest