Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, a véleményeteket szeretném kérni. Egy kollégám vett egy Motorola tabletet a T-mobilnál, a készülék kártyafüggetlen. Én a nexus 7 tabletet a T - től vettem, lehet hogy ez is kártyafüggetlen?
Létezik, hogy így árulják? -
YikeSS
tag
Egyik Nexus7-esünk nem kapcsol be. A jeleség 2féle szokott lenni:
1. kijelző háttérvilágítás működik, de nem ír ki semmit
2. kijelző háttérvilágítás működik és furcsa "zaj" van a kijelzőn, apró színes pixelek villognak, "analóg zajra" hasonlítPróbáltam már minden módon ki-be kapcsolgatni de se bootloader menu, semmi.
Ez ugye nem a sokat emlegetett APX mód? A PC USB-n nem lát semmit. Volt már valakinek ilyen? Szervíz?
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
Melyik a legfrisebb Android verzio Nexus 7 (2012) - re? Honnan tudom letolteni a gyari szoftver telepitojet?
Kossz elore is!
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, online filmet szeretnék nézni a tabon, a player.to oldalon és társain amit a sorozatbarat.tv oldalon felajánj, de sajnos nem sikerül lejatszani egyik oldalon sem
Mit kellene telepítenem vagy beállítanom?
-
Tahiti
csendes tag
ezekre használhato a bluevpn+
http://bluedunapp.blogspot.hu/
-
Tahiti
csendes tag
okés ezt a gépet nem akartam szétreszelni (kiéltem magam az elözö gépeken-ez igy jo és várom a frissitést a 4.4-re) probáltam másik modemmel is Tmob Stick V is megy (ez fekete körbe lila csik ZTE gyártoval pontos tipust nincs kedvem keresgetni. Szerintem azok fogják megprobálni ezt a megoldást akik nem akarják vagy nem merik rotolni a gépet.(ott is kell a PPP-otg-meg a rot)
véletlenül megtaláltam ZTE MF637 (használtan 2-3 ezerér látom)
-
bigsee
addikt
Ha valakinek kellene, APX módból hogyan lehet visszahozni a cuccot - RMA-zás nélkül:
Aki használná, olvassa át, értsen meg mindent, mert nem mindegy, hogyan csinálja!!!
-
Tahiti
csendes tag
Ok kell hozzá huawei E176 stick (nekem ilyen volt a fiok mélyén, t-mob fehér web n walk stick IV. Probáltam egy gyorsabb uj ZTE MF669 nem ok - még van kettö régebbi majd tesztelem öket) -letölteni play-rol BlueVPN+ (800 ft) -OTG kábel. Ez szerint üzembe helyezni.
Ezt találtam
http://www.youtube.com/watch?v=q1q5RgaAMfI
-
Tahiti
csendes tag
Van megoldás root nélkül is 3g stick használatára .Nekem bevált eddig keresgettem ,nem akartam rootolni.
Nem tudom érdekel e valakit. -
mntn
tag
Nekem most kezdi megadni magát a gép. 4 órát bír egyhuzamban, 15%-nál kikapcsol és csak fél óra töltés után kapcsol be ... A GPS csak wifivel működik. 4 hónapos, szóval szerintem megy javításra.
-
Gery15
addikt
Használ valaki közülettek billentyűzetes tokot a tabhoz? Ha igen milyet, és egy kis rövid véleményt is ha lehet.
-
TripleB
senior tag
Aki talk-ot használ hangouts helyett: nálatok működik a talk?
-
sto1911
veterán
Valaki tud adni egy elozo verzios dolphin browsert (esetleg a jetpack-el) egyutt, mert a legfrissebb kiborit... Koszi!
-
-
ribery22
tag
Sziasztok!
Olyan elképzelhető, hogy egy 3G-s verzió a wifi-only 4.3-ra frissít OTA?
Tegnap kezembe került egy ilyen példány, hogy üzemeljem be, wifin le is frissítettem még az elején, de adatkommunikációt bekapcsoló menüpontot nem találok. Valakinek van ötlete? -
lafaty80
addikt
Mingyárt visszaolvasok, mert nekem meg mostanában csinálja, hogy ha töltőről veszem le és bekepcsolva volt, akkor a random érintéseket érzékel és vezérli a tabletet. Vagy egy restart vagy képernyő ki/be 3x és elmúlik.
Gondoltam hogy gariztatom miatta, de nincs kedvem megválni tőle pár hétre....
-
envagyok
veterán
Én beletörődtem
-
n000rbi
senior tag
Erre valaki?
-
FeRkE
őstag
válasz
dombila #17347 üzenetére
Androidportálon egy tulaj beszámolójában olvastam, hogy Android 4.3-al kapta meg a készüléket.
-
dombila
őstag
A Nexus 5-ön gyárilag 4.4 van, a bekapcsolás után ez frissül tovább (állítólag 4.4.1-re?)
Az update-el új funkciók érhetőek el: pl. 100 GB Google Drive, ill. felhő alapú backup. -
Gery15
addikt
Erre valaki? Amikor kijött a frissítés egyből feltettem és majd csak később jelentkezett a hiba. Nem hinném, hogy a kijelzővel lenne probléma, mert előtte a régi rendszerre tökéletes volt. Újra kellene kalibrálni?
-
zsozsi 78
tag
Köszi nem ment lehet béna voltam de semmi,vittem a szervizbe
-
kacsuszka
aktív tag
hali
van nekem egy ilyen készülékem 4.3-al refurbished.
Nemtudom mi van vele a wifi-je olyan gyenge hogy őrület.
nemtudom hogy a 4.3 hibája-e mert volt már visszaküldve asus szervízbe és ugyan ugy hozták vissza.(teljesen szűz gyári rom még csak rootolva sincs) -
Pompi
nagyúr
válasz
tyll30 #17338 üzenetére
Ennél van hivatalosabb info is, azaz pontosabban van hivatlos info is erről.
-
tyll30
tag
válasz
Attila04 #17332 üzenetére
"Az alábbi készülékek kapják meg az elkövetkezendő hetekben az Android 4.4 frissítést: Nexus 4, 7, 10, Samsung Galaxy S4 és HTC One Google Play kiadás. Sajnálattal látjuk, hogy a Galaxy Nexus nem szerepel a típusok között."
[upfone.hu]Remélhetőleg tényleg így lesz !
-
n000rbi
senior tag
Nektek csinált már olyat a gép (2012.es modell), hogy kikapcsolt állapotból csak úgy éledt fel, hogy kb. 1 percig nyomjátok a powergombot? Neten elég sok ilyen panaszt olvasni, nálam is aktuális. (Először rendesen befostam, hogy nem fog bekapcsolni
-
válasz
s3nsitivity #17328 üzenetére
Nekem is refurbished van és perfekt a cucc! (kopkopkop)
-
Gery15
addikt
Amióta 4.3 fent van mintha az képernyő nem érzékelne annyira, mint előtte. Van rá megoldás?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
elfelejt #17327 üzenetére
A Refurbishedet mindenki szidja csak.
Nekem az van és semmi bajom vele.
Nekem kijelzővédő fólia van rajta "új" korától és teljesen megvédi. Valamint egy sima flipes tok.
Van hozzá billes tokom is de nem igazán sokszor használom.Tehát szvsz a refus N7 is teljes értékű N7 valamint ami kell mellé az nincs olyan, hogy kötelező kiegészítő. Ami jól jön az fólia meg tok.
(legalábbis nekem)
-
elfelejt
aktív tag
Sziasztok!
Régebben jártam ezen a fórumon, most újra felötlött a vásárlás ötlete egy (régebbi) Nexus 7 felé...
A lényeg, hogy anyagi okokból nem a 2. verziót venném, de az első is atomdurva szerintem..
Netről rendelném, nemtudom ki hol vette közületek, de ha tudnátok javasolni egy helyet örülnék neki!
Kérdezném hogy szerintetek mi "alap" tartozékok vásárlása kell még mellé.. (tok.. stb.)
És a Refurbished verzióról mi a véleményetek? -
Caaabi
senior tag
Sziasztok, next launchert nem fogom tudni hasznalni a tabon semmikepp? Az also navigacios sav nincs benne ha jol latom, telon ezt hasznalom, ha a tabon is megoldhato a hasznalata annak örülnek
-
Zozo55
csendes tag
válasz
zsozsi 78 #17319 üzenetére
Nekem is volt olyan, h nem kapcsolt be. Próbáld meg a következőt:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését.
Kérjük próbálja meg egy kis töltési idő után hálózatra kötve (még ha ezt nem is jelzi a készülék) a következő eljárást a leírt hiba kiküszöbölése érdekében:Kérem indítsa a készüléket boot menüvel. Nyomja meg és tartsa lenyomva a hangerő le és a bekapcsoló gombot amíg a készülék bekapcsol (ez akár 30 mp is lehet).
Ez után nyomja meg a hangerő le gombot kétszer, hogy belépjen a Recovery módba.
Nyomja meg a bekapcsoló gombot, hogy a tablet Recovery módba kerüljön. Látni fog egy képet, amin egy Android robot lesz egy piros felkiáltójellel.
Tartsa nyomva a bekapcsoló gombot, majd nyomja meg a Hangerő fel gombot.
Használja a hangerő gombokat, és navigáljon a „wipe data/factory reset " menüponthoz, majd nyomja meg a bekapcsoló gombot a kiválasztáshoz.
Görgessen le az "Igen - törli az összes felhasználói adat", és nyomja meg a bekapcsoló gombot a kiválasztáshoz.Általában a tablet készülékek esetében ezt a tipusú hibát az akkumulátor teljes lemerülése okozza, tehát ha ezt elkerüli, akkor ez a fajta hiba nem fog jelentkezni
Ilyenkor a készüléknek általában semmi problémája nincs, de az akkumulátor védelme érdekében nem engedi a teljes lemerülést és ezért kikapcsolja magát. A problémát az okozza, hogy ez a védelem nem old fel, még ha az akkumulátor fel is lett töltve.
Ezért ebből az állapotból csak az fogja kizökkenteni a készüléket a töltés után (még ha a készülék nem is jelzi azt) ha az említett boot menüvel indítja azt.Tisztelettel,
ASUS Magyarország Ügyfélszolgálat"
-
zsozsi 78
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérem -- _Nem kapcsol be a nexusom tegnap este még használtam rádugtam a töltőre azt viszont nem néztem hogy tölti e reggel be akartam kapcsolni és meg sem nyikkan szerintem az átalakitom ment tönkre és nem töltötte a gépet.Kérdésem most össze kötöttem a samsung nootbookommal deott az usb nem ismeri fel honnan tudok letölteni egy usb drivert nexushoz mert sehol nem találok.
köszike
-
vtomi2
őstag
válasz
kanyipicske #17316 üzenetére
Szerintem az nem normális
Lehet vmi beragadt, nyomj neki egy resetet, vagy dugd be a töltő másik felét is
-
kanyipicske
tag
Mennyire normális ha töltőn netezéssel fényerő nélkül és nem is erőigenye weboldal olvasása közben a készülék lemerül?
-
Duma3214
tag
válasz
s3nsitivity #17311 üzenetére
nem tudnál feltölteni egy mentést nekünk. mert nekem hibát ír ki telepítésnél: no file_contexts.
-
-
Duma3214
tag
válasz
s3nsitivity #17309 üzenetére
mennyire stabil? stabilabb mint a gyári 4.3? ja és köszi
-
Duma3214
tag
válasz
s3nsitivity #17307 üzenetére
honnan szedem le? hogyan tegyem fel? kernel csere kell?
-
sto1911
veterán
válasz
fifticenti01 #17302 üzenetére
A radio azert van benne a leirasban, mert az a leiras a 3G-s verziora vonatkozik! A wifisnel nincs radio! Nezd meg mit flashelsz, mielott leteglazod szegenyt!
-
bigsee
addikt
válasz
fifticenti01 #17304 üzenetére
Nincs mit! Mindjárt rakhatod a 4.4-et is!
-
tyll30
tag
Az alábbi készülékek kapják meg az elkövetkezendő hetekben az Android 4.4 frissítést: Nexus 4, 7, 10, Samsung Galaxy S4 és HTC One Google Play kiadás. Sajnálattal látjuk, hogy a Galaxy Nexus nem szerepel a típusok között.
[http://upfone.hu/] -
fifticenti01
csendes tag
válasz
bigsee #17283 üzenetére
Köszi a gyors választ csak ezzel az a baj, hogy azt írja ki már az első sor után, hogy "<waiting for device>" akármit is csinálok vele.
sima wifis verzióm van gondolom a radio rész az ezért van benne, jól gondolom?
illetve offba írtam hogy az usb debugging rész kimaradt belőle :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest