Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Steam Deck
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mtomasz81
tag
köszi. megpróbáltam alapból benne is volt a romba a twrp alkalmazás csak rá kellett frissíteni a playből és letöltöttem az twrp img fájlt ezzel az alkalmazással. most újra indítás után recovery módba belementem a twrp-be-de még mindig a jelenlegi verzót jelzi. az install image-nél megtaláltam a letöltött img fájlt rá böktem, de itt mit kell választani boot vagy recovery partició? Le lehet így frissíteni vagy csak parancssorból pc-hez kötve?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Van von most valami új és nagyon gyors custom rom a nexus 7-re?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Lehetséges-e nexus7-nél a dupla kattintásos ébresztés a kijelzőn. A rendszerem nem gyári, custom rom lineage android 7.1.2!
-
Mtomasz81
tag
válasz
mobilizmo #26128 üzenetére
Sziasztok! Nem rég vásároltam egy DJI Tello Drónt és hozzá egy repeatert. A gondom az lenne, hogy a repeater alkalmazás (Mi Home a neve) telepítésénél a playben azt írja ki, hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval. Maga a drón kezelő program viszont szépen feltelepült és működik is a nexus 7-en. Nemrég megszabadultam a gyári rendszertől és feltelepítettem a Linage android 7.1.1-et. Valaki tud valami megoldást?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! A lineageOs tudja az osztott képernyőt? Vagy nexus 7 alatt ez nem lehetséges?
-
Mtomasz81
tag
válasz
andras888 #26076 üzenetére
Az tényleg érdekes, hogy bekapcsolt állapotban nem tölt, kikapcsolt állapotban viszont igen meg nem ismeri fel egy gép sem az eszközt. Sajnos nagy valószínűséggel nem szoftveres, hanem hardware gondja van. Szerintem lehet, hogy a micro usb csatlakozó csere megoldaná a problémát.
-
Mtomasz81
tag
válasz
mobilizmo #26063 üzenetére
Igen sikerült mostmár. Egyenlőre LinageOS fut rajta Lenne még egy kérdésem, ha feltelepítem naosprom-ot és megváltoztatom a particót f2fs-re és utána ha vissza szeretnék állni mégiscsak egy ext4 alatt futó rom-ra, akkor a rom és gapps csomag telepítése után kell feltelepíteni a twrp-ből a supersut, vagy a magisket.Gondolom kell abban az esetben rootolni?
-
Mtomasz81
tag
válasz
Adamis #26062 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert haverom egyik ismerősének (panaszkodott, hogy lassú a gépe) állítólag custom rom egyik verzióját rakták fel. Nem tudom mi igaz belőle. Lehet, hogy csak kamuzott...
Mégegyszer köszönetet szeretnék én is mondani neked, mert a leírásod alapján nekem is sikerült.
-
Mtomasz81
tag
válasz
Adamis #26055 üzenetére
Nagyon köszönöm ez szépen összefoglalja tényleg! Szerinted az általa ajánlt LineOS vagy a nAOSprom android jobb? Gondolom LINE OSnél is van magyar nyelv. Mondjuk annyi különbséget látok hogy az előbbinek ext4 az utóbbinak f2fs kell. Ez meghatározza a sebességet a kettő között?
-
-
Mtomasz81
tag
válasz
mobilizmo #26027 üzenetére
Köszönöm a segíséget! Nem tudom én sem, hogy a naosp rootolt-e. Ha kell a supersut vagy magisk-et honna tudom letölteni? Megpróbálkozom vele, remélem sikerül. Ha valami nem sikerülne mégsem twrp-ből is vissza tudok rakni egy android 4.4.4-et? Csak akkor vissza kell állítani a data és cache-et ext4-re?
-
Mtomasz81
tag
válasz
mobilizmo #26024 üzenetére
Köszi megvan mostmár ez is! The először gépre rákötve faboot-al fel a twrp, azután a twrp-ben wipe advanced wipe ki kell pipálni dalvik, system, data, internal storage, cache azután swipe to wipe, majd wipe advanced wipe repair file system. Itt data, cache vagy system-et is ki kell választani az f2fs fájlrendszer cserére? Majd install először a rom, majd a gapps. Ezzel kész?
-
Mtomasz81
tag
válasz
Adamis #26007 üzenetére
Nekem nem látja a windows 10 alól a tartalmát. Amikor rácsatlakoztatom, már eleve úgy ismeri fel az eszközt, hogy adb android phone azt írja a windows 10 eszközkezelőbe. Töröljem a drivert és próbálja újból lekerestetni? Vagy kell hozzá valahonnan letölteni drivert? Mert addig nehéz lesz a másik android telepítése, amíg nem látja rendesen.
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Valaki segítene? Elviselhetetlenül lassú a nexus 7 gen 1 táblagépem az android 5.1.1-el. Mit javasoltok, hogy rakjam vissza az android 4.2.2-t vagy az android az új 7.1-et? Találtam egy ilyent: https://forum.xda-developers.com/nexus-7/development/rom-cm14-1-nexus-7-2012-t3507001 Csak nemtudom hogy álljak neki? Mi kell hozzá? Valaki leírná nekem részletesen érthetően, hogy mit hogyan kell?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok sikerült véletlen teljesen lemeríteni az akksit a nexus 7-ben. Rádugtam a töltőre, de még most 2 óra után is csak töltődik egy darabig a rendszer aztán újraindul. Meghalt az akksi?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Egykis segítségre lenne szükségem. Van egy nexus 7 gen 1. gépem android 5.1.1 rendszerrel és iszonyat lassú. Már nemtudom hányadik gyári visszaállítást, hard resetet csinálom, de semmi ugyanolyan tetü lassú. Pedig nem is sok programot telepítek ( es file explorer, dolphin, facebook, messenger, mindigtv, akku jelszint mérő program). Valami ötlet? Sok olyan program van amiket nem is használok és felrakja alapból ( google play újságos, google+, google diák).
-
Mtomasz81
tag
Szisztok! Hogyan lehet hard resetet csinálni a nexus 7-el? A sima gyári visszaállítást megcsináltam már párszor a beállítások menüből, de ugyanolyan lassú sajnos...
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Nincs android változata a mixmeister (ez egy zenéket összemixelő program) nevü programnak, vagy ehhez hasonló program?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Egykis segítség kellene: ki tudna nekem ajánlani egy androidos youtube lejátszó programot, ami nem dob fel reklámokat?
-
Mtomasz81
tag
Szasztok! Valaki nem tudna ajánlani egy jó youtube player, ami nem dob fel reklámokat és megjeleníti azokat is, amik mobil eszközön nem megjeleníthetők?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy amióta lefrissítettem android 5.02-re, azóta néha előfordul némi lassúlás, valamint olyant tapasztaltam, hogy nagy ritkán előfurdul olyan, hogy bekapcsolásnál kiírja, hogy android frissítése, azután leáll hibával és megy szépen utána. Mitől lehet? Más is tapasztalt ilyen jelenségeket?
-
Mtomasz81
tag
Most jött meg az android 5.02 frissítés és le is frissítettem, de mit ne mondjak nekem sem igazán tetszettek a változtatások. Nincs valami klasszikus nézet app a playben, ami olyanra változtatja a felületet, meg a billentyűzetet, mint az android 4.4.4-nél volt?
-
Mtomasz81
tag
válasz
#41133696 #23100 üzenetére
Köszi a segítséged! Annyira nem vagyok jártas, hogy OTA-n kívül hogy lehetne feltenni és elrontani se szeretném a gépet. Állítólag az 5.1-es jobb lesz, de majd kiderül remélem meg is jön majd rá. Szerinted mitől lehet, hogy enyémre még nem jött meg az OTA? Meg fog majd jönni?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy még mindig nem jött meg a frissítés az andrion5.0-ás verzió a nexus 7-re. Próbáltam, hogy kitöröltem az előzményeket a googleplayben, de semmi. Most android 4.4.4 van fent. Érdemes vele vacakolni, vagy várjam meg inkább a köv. Verziót?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Tapasztaltam egy furcsaságot a nexus7-emnél mikor tegnap este kikacsoltam még 43% volt a töltöttségi szint és most délután (kb 15 perce) mikor bekapcsoltam 15% volt és kérte, hogy dugjam rá töltőt. Mitől lehetett ez?
-
Mtomasz81
tag
Egy kérdésem lenne, hogyan lehet az android youtube alkalmazásban kikapcsolni a kommentárokat? Eléggé zavaró hogy egy klipp közben mindenféle reklámot feldob...
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Ki tud olyan programot Nexus7 tabletre, amivel Microsoft word kompatibilis dokumentumot tudok írni és .doc-ba el is tudom menteni amit utána meg is tudok nyitni pc-ről? Létezik ilyen androidos program?
-
Mtomasz81
tag
válasz
s3nsitivity #19454 üzenetére
Szia! Sikerült! Megoldódott a probléma, hogy újra telepítettem a dolphin browsert és mennek is a képtelenség videók, meg az indavideó!!!!
-
Mtomasz81
tag
Ma frissítette magát dolphin browser (ezt használok bizonyos flash alapú oldalak miatt pl: a keptelenseg.hu) és azt tapasztaltam hogy nem mennek vele a flashes videók azóta. Valakinek valami ötlet? Lehet hogy újra kellene telepíteni a dolphin browsert? Eddig szépen működött a flashes videók (indavideo, képtelenség)!
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Hogy lehet a szoftverhibát kijavítani, mert ma reggel hangerő le+bekapcsoló gomb megnyomásával kapcsolt be a nexus7?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Nemtudom emlékeztek-e úgy 2 hete írtam, hogy nem tudom bekapcsolni a tabletet egyik pillanatról a másikra megadta magát és felküldtem aszervízbe. Most visszajött a szervízből a gépen és szerintem alaplapot cseréltek legalábbis ebből ítélve: ME370t_BD._1G/T30L/NFC/AS és alapból android 4.4.2-t raktak már rá. Köszönöm a segítségeteket mégegyszer!
-
Mtomasz81
tag
Most rajt van még mindig a töltőn, akor hagyjam még szerinted? kb negyed 4 körül dugtam rá!
-
-
Mtomasz81
tag
Köszönöm a segítséged! Akkor még reménykedhetek ezek szerint? Már fél órája rajta van szerintem még semmi, lehet hogy 1-2 óra után tér magához? Most egy hülye kérdés mitől csináhatja ezt?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Egykis segítség kellene lekapcsolt magátol a nexus7-em és nem kapcsol vissza. Mitől lehet ez? Az akku utoljára még 80% volt? Tavaly februárban lett véve, úgyhogy van még garamcia. Valakinek valami tippje?
-
Mtomasz81
tag
Boldog új évet mindenkinek! Ki tudna nekem segíteni? Az lenne a problémám, hogy bizonyos dolgok nem akarnak megjelenni egy internetes oldalon. Pl: a keptelenseg.hu-n a videók. Olyan mintha a flash playerrel nem lenne minden rendben, de az fel lett telepítve még régebben és ha egy beágyazott youtube videó van azokat meg tudja jeleníteni. Ezt az új android 4.4.2-nél tapasztalom. Mi lehet a gond?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Ki tud egy jó böngészőt, ami alapból van flash támogatása? Van fent flash player az utolsó, de olyan problémám akadt, hogy android 4.4.2 alatt bármelyik böngészőt is inditokn el bizonyos dolgok nem jelennek meg egy oldalon ami flash alapu (pl így van a keptelenseg.hu-val is) régebben megjelenítette a videókat de mostanában már nem. Valami ötlet?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, felraktam a legújabb android 4.4.2-t a nexus 7-re, de azóta az egyik program az utorrent watchdog nem akar rendesen működni. Maga a program elindul, csak egy baj van vele hogy nem enged hozzáadni torrent file-t, azóta csak a böngészőből az utorrent webui felületen tudok csak hozzáadni torent file-t. Valami ötlet? Keressek másik remote programot a marketba?
-
Mtomasz81
tag
válasz
csabám #16391 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Szerintem nincs rootolva, mert nem igazán értem, hogy mi az.
Ennyire bensőségesen nem értek az android rendszerhez, csak használni szoktam ennyi.
Akkor rá lehet frissíteni nyugodtan a 4.2.2-re, ezek szerint minden gond nélkül felmegy? Egyébként a tiszta telepítés mit jelent? Gyári visszállítás és utána frissíteni, amikor megérkezik? Ha lehet akkor inkább maradok annál hogy most rá frissítek erre. Nem szeretnék megint maceráskodni a beállításokkal meg a programok feltelepítésével.
-
Mtomasz81
tag
válasz
#41133696 #16388 üzenetére
Köszönöm a válaszod! Akkor szerintem még várok a frissítéssel, hátha jön valami javított változat ami simán felmegy. Pár hónapja vettem a nexux 7-et 4.2.1-es szoftverrel és utána rá pár napra jött a rendszer frissités, ami 4.2.2 volt de ez simán felment. Remélem lesz majd olyan 4.3-as vagy valamilyen változat, ami szintén simán felmegy a 4.2.2-re.
-
Mtomasz81
tag
Lenne egy kérdésem megérkezett reggelre a rendszer frissítés (ez a 4.3-as lehet, mert most 4.2.2 van fenn). Szóval a kérdésem az lenne, hogy simán felmegy a 4.2.2-re a 4.3?? Nem szeretnék rendszer visszállítást csinálni ha valami balul sül el, illetve újból sem szeretnék beállítani mindent.
-
Mtomasz81
tag
válasz
sto1911 #15518 üzenetére
Bocsánat az előbbi írásom neked akartam írni csak véletlen újat nyitottam:
Köszi, de mégis hogy rakjam fel a 4.3-at ha hibával kiakad. A későbbiekben várható javított verzió, mert akkor várok vele. Valami toolkit-et olvastam hogy azzal vissza lehet állítani ha valami gond van. Csak az a baj vele, hogy nemtudom hogyan működik meg egy kicsit macerásnak tűnik nekem. Valami egyszerű megoldás létezik?
-
Mtomasz81
tag
Köszi, de mégis hogy rakjam fel a 4.3-at ha hibával kiakad. A későbbiekben várható javított verzió, mert akkor várok vele. Valami toolkit-et olvastam hogy azzal vissza lehet állítani ha valami gond van. Csak az a baj vele, hogy nemtudom hogyan működik meg egy kicsit macerásnak tűnik nekem. Valami egyszerű megoldás létezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- League of Legends
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest