Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agyszaki
újonc
Sziasztok!
Napokban vettem egy 2012-es modellt és szeretnék SD kártya olvasót csatlakoztatni hozzá. Elsőre nekem tökéletesen megfelelne a Nexus Media Importer, mert nem akarom root-olni a cuccot. Viszont rettenetesen bosszant, hogy az OTG kábel, amit sikerült vennem úgy tűnik nem jó, mert nem látja az app a csatlakoztatott pendrive-ot.
Tud valaki segíteni, hol tudnék biztosan jó kábelt venni?
Köszi!!!! -
Sterilzona
senior tag
4.4 kitkat
instalaltam kitkat launchert. nagyon tetszik,foleg hogy masabb. namost,miert nincs benne kepernyo forgas ?
vagy van ? csak szokasos modon nem vettem eszre ? -
törölt tag
-
Laccy_hun
csendes tag
válasz
huhuhuu... #18391 üzenetére
Van rá 1 év tudtommal
6 hónapos a készülék.Akkor menjek be az Edigitalba és oldják meg gariba?
Újat kapok, vagy viszik javítani? Az mennyi idő? -
Laccy_hun
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Edigitalos Nexus 7-em.
Nem olyan régen írtam, hogy a gép valamiért nem akarja felismerni, míg egy másik Nexus 7-et igen.Most egy olyat vettem észre, hogy ha kikapcsolom, akkor nem akar bekapcsolni, akárhányszor akármeddig nyomom a bekapcs gombot... Viszont, ha töltőn van (gépen), akkor bekapcsol...
Valaki találkozott már ilyennel? Mi lehet a gond?
6 hónapja van nálam a kütyü. Ezt a 2 problémát vettem észre eddig.
Mit javasoltok?Köszönöm előre is.
-
beloadjoker
őstag
Hali !
digitizer cseréről tudtok mondani valamit ? házilag megoldható ? mert látom hogy nem egy nagy összeg ebayen csak a digitizer már van 3e környékén
-
aizen92
addikt
válasz
juhiimi #18385 üzenetére
wakelock detectorral meg tudod nézni mi az ami felébreszti a CPU-t. lehet valami ébresztgeti a telefont este.
-
juhiimi
aktív tag
Az normalis,hogy egy ejszaka alatt 4%-ot merul,ugy,hogy semmi sincs bekapcsolva?(wifi,gps,bluetooth)
-
nczoli
csendes tag
Sziasztok,
Van egy teljesen gyári 2012-es nexus7 wifis tabletem. 4.4-el. Van-e lehetőség a 4.3-at visszatenni rá? Nagyon bonyolult?
Köszönöm.
-
aizen92
addikt
Total commander 1 dolláros usb stick plugin progi + OTG + pendrive-val működik a fájlmásolás?
-
RomiJosy
aktív tag
Sziasztok.
Tud valaki pdf készítő progit, ami sok kis pdf-ből tud egy nagyot csinálni..? Esetleg képekből, szövegből újat tud létrehozni.. Természetesen nexus 7 2012 4.4 -
susu88
tag
Az másnál is előfordul, hogy a gtalk nem enged rejtett módba PC-n, mivel állítólag máshol is be vagyok jelentkezve? Régebben a Hangouts csinált ilyet, akkor elég volt a beállításokban sign out-ra nyomni, de most ez nem segít. Márpedig szerintem csak az okozhatja. Lehet, hogy ez is egy jó kis Kitkat "feature"?
-
belajkl
tag
Sziasztok már kb 5 hónapja van meg a tablet és már nagyon kéne hozzá egy tok amiben biztonságosan tudom szállítani tudtok ajánlani valamit(ne a legdrágábbat ha lehet), pár ezer forintot szánnék rá, előre is köszi.
-
godzsy2
senior tag
Tegnap frissült a Bitcasa app a Play Áruházból és most már betölti a képeket és a bélyegképeket is. Ezek szerint jól tippeltem, hogy még nem volt felkészítve az app a KitKat-re.
-
-
csabám
addikt
Elérhető az Android 4.4.1 a Nexus 4-re és Nexus 7-re, de ez csak a 2013 LTE-s modellt érinti.
Pedig én is érzem, hogy valami nem kerek teljesen a KK-val. Eleinte nem volt vele semmi gond, mostanában pedig folyamatosan jönnek elő a kisebb problémák... -
csabám
addikt
N4/N5 ma kapott 4.4.1-et...
-
tamcsu10
tag
válasz
mckangi #18351 üzenetére
Most nem tudom mennyire edigital "hiba" az én onnan való refu 8gb-semen is melegedés közben kicsit el emelkedik bal oldalán az üveg... bár ez engem nem zavar.
Ismerősöm viszont rosszabbul járt 1 16gb-sel 1,5 hónapon belül 3*-rra küldték vissza Brno?!-ba... Alaplap hiba, akku hiba és töltés hiba... (várunk hogy ha visszajön mi lesz vele de már ő sem reménykedik a csodában...)
-
TripleB
senior tag
Fatty fórumtárs segítségét itt is megköszönve ismét megy normálisan a vas, immár kitkat alapokon
-
barnam_
nagyúr
Biztos felmerült már a téma, de nincs időm átolvasni mindent.
Nektek hogy megy a 4.4? Nekem az első 1-2 napban egész gyors volt, azóta elég lassú, szabályosan akadozik. A 4.3 + M-Kernel nagyon jól ment. -
mckangi
senior tag
válasz
Laccy_hun #18350 üzenetére
Nem erre gondoltam konkrétan.
Az a baj velük, hogy elég rossz állapotban van némelyik.
Van akinek már a második pixelhibás, vagy magasabb bent a kijelző, mint a gép pereme.
Olyan mintha már re-refurbised gépek lennének, illetve mintha nem küldenék vissza másodjára az Asushoz, hogy csinálják már meg rendesen.
Persze statisztikákkal nem tudok szolgálni, mert aki ott vásárolt és ide jött tanácsot kérni az úgy kezdte, hogy vettem egy Nexus 7-est az e-digitálban....
Az hogy hányat adtak el, és hányan panaszkodtak, arról nincs infóm, de elég gyanús, mert sokszor volt emlegetve a fenti cég.
Ráadásul nemcsak nekem tűnt fel. -
Laccy_hun
csendes tag
válasz
mckangi #18342 üzenetére
Mi a gond az EDIGITAL-os Nexus-al?
Mert nekem is onnan van, de egyetlen gond eddig, hogy a gép hirtelen nem akarja felismerni.
Másik Nexust viszont igen, azért gondoltam hogy tabbal van a bibi.
(Mondjuk múltkor másik gépen ment rendben továbbra is)Szóval milyen hibák voltak az Edigitalos készülékekben?
-
code1005
senior tag
válasz
csabám #18343 üzenetére
Szia, igen. A telefonom az négy megvett alkalmazásomat nem hajlandó frissíteni. Pedig azon van mobilnet is és azzal sem. (Elméletileg ez valamit net probléma lenne) Csak azt nem értem, hogy frissítek egy alkalmazást és ezeket meg nem tudom azokat pedig gond nélkül. Már két factory reset-et nyomtam neki, de nem segít.
-
fatty
aktív tag
válasz
code1005 #18339 üzenetére
Esetleg ez:
1. Torold a Google fiokodat a beallitasok / fiokok / google
2. Torold az adatokat: beallitsok / alkalmazasok / osszes /
-google play aruhaz
-google szolgaltatasok keretrendszer
-letolteskezelo
3. ujra hozd letre a goole fiokodat
4. inditsd ujra a tablatTripleB: sajna nem tudom, regen hasznaltam CWM recovery-t
-
-
DuDieHUN
aktív tag
Refurbished 32gb-s termékkel van tapasztalata valakinek? [link]
-
gabesszg
aktív tag
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy most, hogy sikeresen frissítettem 4.4-re root elérhető rá?(adfree ill titanium miatt kellene "csak")
-
TripleB
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben felvetettem egy problémát: nem tudok a tabletról egy ideje másolni pendrive-ra...
Sto1911 fórumtárs próbált segíteni, de az ntfs és fat formázás sem ért semmit. Lementeném a Tb backup-ot és telepítenék egy szűz rendszert utána.Van valakinek ötlete, megoldása a problémára? Stickmount-ot használok root exporer-rel vagy es explorer-rel.
-
leslieke
Jómunkásember
Melyik lejátszó használható 4.4-en? Nekem se a vlc, mx, bs nem működik. Egy videó se indul el. OTG és Nexus média importer.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Subimp #18313 üzenetére
Nekem a Galaxy Nexus-om merült úgy, mint a Titanic a 4.3-mal. Éjjel 6 óra alatt 12%-ot esett a töltöttség, aztán estére már alig maradt valami az aksiból úgy, hogy alig használtam a készüléket. Arról nem is beszélve, hogy neten nem is volt és pár napja raktam újra a rendszert. Amit most leírok, azt a Nexus 7-en ugyan úgy beállítottam, mert itt is éreztem, hogy valami nem okés.
Beállítások / Wi-Fi, majd a 3 pontos gomb és ott válaszd a "Speciális"-t. Szedd ki a pipát a "A keresés mindig elérhető" rész elől. Mióta ezt kikapcsoltam, azóta éjjel a 12% helyett csak 4%-ot merül a telefonom és nap végén használat után is bőven 50-60% körül jár az aksim.
-
sto1911
veterán
-
gabesszg
aktív tag
Köszönöm a segítséget, végül rájöttem ,hogy mégis én voltam a béna mert miközben a drivert próbálgatta időközbe ténylegesen felrakta a drivert ugye és én meg a háttérben bent hagytam a parancssoros 4.4 flashelést és abbamaradt de újra ráraktam beírtam és jó lett mostmár szerencsére 4.4 van, csak a root ugrott.
-
fatty
aktív tag
válasz
gabesszg #18309 üzenetére
Egyik megoldas:
Hagyd fastboot modban, es toolkit-tel tedd fel a 4.4(vagy egyeb) rom-ot.
Tamogatott verzional megvan a KRT16S, simanal azt hiszem csak KRT16O, azt is felrakhatod par perc mulva megjon az 1.4MB-os S frissites.
B verza: letoltod google-tol a S-rom-ot, es az bemasolod a: Google Nexus 7 ToolKit\put_google_factory_image_here mappaba. Utana telepited.
C verza: adb modban flash-eled. -
gabesszg
aktív tag
Azt hiszem nálam most elég nagy a gáz. Próbáltam frissíteni 4.4-re de nem látta mert waiting for device-t írt ki felraktam a toolkitet aminél volt egy driver felrakó rész. és annak a végén pedig egy teszt, hogy abd eszközt érzékel e. A végén érzékelt minden oké volt de utánna meg azt írta ki, hogy booting fail és megakadt a google logónálmegáll és nem tölt be. ha kikapcsolom akkor újraindul(kb 2mp után). Amikor kikapcsolom akkor 3gomb gyorsan benyom kiirja, hogy fastboot mode de amikor recoverybe akarok menni azt írja ki, hogy booting failed. Na ilyenkor mit lehet csinálni. Ami a vicc látszólag semmit se csináltam még a telefonnal ami olyan rendkívűli lenne(legalábbis én így gondolom). Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm.
-
|AP|
veterán
válasz
sto1911 #18305 üzenetére
a flash külön fájlból telepítése nem oldja meg a beágyazott videók megállását. Legalábbis nálam.
Feltettem a hackelt flash telepítőt, dolphinnal megy is a flash. Az indexre ágyazott indavideók viszont 2-3 másodperc után megállnak. Tehát van ott valami más elb@szás is a 4.4-ben. -
sto1911
veterán
válasz
nczoli #18304 üzenetére
Ha 4.3 alatt ment (es pedig ment), akkor a 4.4 van elb.va. Majd jon ra javitas. Ha nagyon hianyoznak azok a videok, akkor vissza kell rakni a 4.3-at, ill. feltenni a flashplayert (az ugyanis megint van)
Ha keznel van az ipad, akkor nezd mar meg pls, hogy az acidcow megy-e rajta. Az ugyanis flash, annak nem szabadnia menni rajta.
Lassusag: lehet az OTA frissites kavart be, factory reset vagy a teljes image telepitese meg fogja oldani.
-
nczoli
csendes tag
Sziasztok!
Nem értem a helyzetet, volt egy jó kis tabletem N7 2012. Erre jött a 4.4 és minden vacak. Szerintem lassabb, nem játsza le a dropboxon tárolt videókat, a weblapok beépített videói 2mp után megállnak... Ugyanez a család másik nexusán. Nem látom, hogy tömegesen hisztiznénk, van már ezellen megoldás? Olvasom mindenhol, hogy a flash... Az ipadomon sosem volt flash és az mindent lejàtszik... Lemaradtam valamiről?
-
sto1911
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest