Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Udv mindenki!
Lenne egy kis gond. Sima Nexus 7 16GB. Rajta KitKat, semmi buhera, meg nehany alap program.
Reggel neteztem a tablaval, most ertem haza, es hasznalnam megint. Viszont nem eloszor csinalja azt, h feloldom a kepernyozarat, es kb semmit nem tudok csinalni, mert remeg a kep, megnyilnak es bezarulnak futo alkalmazasok, irnek vmit, es mint vmi gombpuffer, ir magatol a gep stb... Kikapcs-bekapcs, es altalaban helyreall.
Mi lehet a gond? Talalkozott mar vki ilyennel? -
Burki
aktív tag
Sziasztok!
Rákerestem a témára a topikban, és örömmel tapasztaltam,hogy többen használjátok a Nexust dlna szolgáltatással, így remélem van valakinek ötlete,hogy mi hibázik nálam.
TP-Link WR1043ND V1 router, gyári szoftverrel, az USB csatlakozójára rákötve egy NTFS-re formattált HDD.
A Storage Sharing és a MediaServer opció aktív, Windows 8 alatt hálózati helyként tudtam is csatolni a meghajtót, gond nélkül másolok rá.Adott a Nexus 7, a router által létrehozott wifi hálózatra csatlakoztatva. Bármilyen DLNA klienst próbálok, a szervert látja, böngészni is tudom a tartalmakat, lejátszani viszont egyedül a Total Commanderrel sikerült, ez viszont elég fapados, mivel feliratot nem tudok rá varázsolni.
BubbleUPnP
MediaHouse UPnP / DLNA Browser
AnDLNA
DK UPNP
VPlayer UPNP pluginnelezeket próbáltam eddig a DLNA kliensek közül, kombinálva mPlayer, MX Player, BS Player, Rock Player, stb stb stb. Érdemi eredményt viszont egyikkel sem sikerült elérnem. Néhány kliens hangot produkál, képet viszont nem, a külső lejátszók viszont egytől egyig meg sem nyitották a filmet.
Tud valaki ajánlani egy működő programot? Nem csak free érdekelne természetesen.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
sublett
tag
válasz
Caaabi #19591 üzenetére
Nekem is csinált ilyet már korábban, ahogy a képernyő forgatással is vacakolt már, de mindkettő random meg oldódott. utóbbi biztos nem ki-be kapcsolás során, de a képernyő elesztes lehet attól már nem emlékszem.
Gondolom noled alkalmazás nincs rajta, mert akkor te is arra gyanakodnal. -
Efreet
senior tag
válasz
sublett #19585 üzenetére
Én Swype-ot használok, és szépen látszik az előző beszélgetés. De átkapcsoltam a gyári billentyűzetre és ott is (bár jóval kevesebb, de scrollozni lehet).
-
törölt tag
válasz
eax1650 #19584 üzenetére
"Mit rontok el?"
Mivel Nexus 7 2013 (gondolom ez a Nexus 7 II), akkor mindjárt a topicot
[Re:] Google Nexus 7 (2013) - ránc: felvarrva
Amúgy valszeg 32 GB-os lesz az
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek! A készülék Nexus 7 II 23GB + Wi-fi. Nem sikerül az Unlock és a Root végrehajtása!
A javasolt Nexus Root Tookit programot letöltöttem. Készítettem vele másolatot. Majd a fenti műveleteket akartam elvégezni, de nem megy végig! Pl. kattintok az Unlock-ra, átkapcsolja a tabot Fastboot modra, majd ez fogad:Mit rontok el?
-
energy4ever
addikt
válasz
energy4ever #19564 üzenetére
Erre valaki tudna valaszolni?
-
Nite
őstag
gyerekek, az uj google now launcher-tol miert nonek meg az ikonok a homescreen-en?
esetleg ezt lehet allitani?
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok, tegnap felraktam az új launchert én is, nyomkodtam a tabot vagy 2 órán át, aztán kb mikor 65%on volt kikapcsoltam, elmentem moziba és aznap már nem nyúltam hozzá, ma reggel meg nem akar bekapcsolni, töltőt beledugom azt sem érzékeli.... Mi baja lehet?
-
sublett
tag
Sziasztok!
A mountolasban senki sem tud segíteni? Ma égetővé vált a dolog, mert elszallt reggelre a laptopom tapegysege így totál el vagyok vágva a hálózati hddtol (ami nem NAS).
A rendszer a tableten 4.4.2 és csak 4.2hoz találtam leírást...Előre is köszönöm a segítséget!
Sublett -
sto1911
veterán
Van hangvezérlés a készülékben? ezt a posztot diktátum :-D nekia parancsokat nem tudok neki adni. úgy látom a nexus5 ben van
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Rég jártam erre, nincs is semmi gond a Nexussal
De azért lenne kérdésem, kérem segítsetek:
- tudtok ajánlani olyan ROM-ot, ami kifejezetten "pure", szép, letisztult és/vagy a gyári KitKathoz képest stabilabb, jobb, gyorsabb?
- illetve olyan leírást magyarul, ami szájbarágósan szóról-szóra leírja, hogy kell ezt csinálni? Nem akarok ui egy téglátMásik kérdéskör: külföldről honnan lenne érdemes Nexus 4/5-öt hozatni, venni tiszta forrásból? Nálunk ugye a Playen nem lehet készüléket venni :S Német MM, angol Play?
Ha amerikai rokonnal vetetnék, és elküldené nekem, gondolom nincs rá módszer, h azt ne vámolják el, nemde?Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
l.skywalker #19566 üzenetére
Köszi, akkor nem gáz, hogy nekem 2:25 körül van (betöltődik Beautiful Widget, HD Widgets, GSam Battery Monitor PRO, Norton Mobile Security, Skype Animare TV újság stb)
-
törölt tag
Van köztetek olyan Nexus 7 tulaj, aki szintén használja az All-In-One Toolbox (29 Tools) -t? Ugyanis ez méri a bootolási időt is. Mennyit ír Nektek?
-
energy4ever
addikt
Valaki hasznalt mar CM Rom-ot?
CM-el + egy kis OC-val mennyire lesz gyorsabb a nexus?
Meg regebben a ZTE Baldemre felraktam az uj CM romokat, meg huztam is a procijat, es ott lenyegesen gyorsabb lett minden. -
v_angelus
tag
válasz
l.skywalker #19561 üzenetére
Nálam is megvan a fehér csík (befigyel a google now
), villani nem villan,
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #19560 üzenetére
Megtaláltam a hiba okát, amiről még sehol sem láttam senkit sem beszámolni. Tegnap felraktam az új Google Now Launchert, aminek ugye a bal oldalán van a Google Now integráltan. És minden rotation után villan egyet. Hogy ez most feature vagy bug, nem tudom, mindenesetre engem eléggé zavart ahhoz, hogy deinstalláljam. Aki felrakta nézze meg plíz! Kösz
-
l.skywalker
titán
Sziaszokt, kb. 1 hete használom a gépet és most vettem észre, hogy a kijelző bal szélén minden képernyőforgatást követően egy csíkban felvillan egy fehér fény. Ez bug vagy valami hardveres dolog? Próbáltam visszakeresni, de ilyet nem találtam eddig. Nexu7 Refubrished 1Gen
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Nexus 7-es készülékem folyamatosan újraindul, alig töltődik be a rendszer máris újraindul.
Valakinek volt hasonló esete?
-
sublett
tag
válasz
energy4ever #19552 üzenetére
Mount managert vagy cifs managert nem használsz esetleg?
Nagyon tanácstalan vagyok ebben a hálózati hdd mountolas dologban :-( -
eax1650
aktív tag
válasz
energy4ever #19552 üzenetére
Most kezdtem olvasni az összefoglalót bAtt001 javaslatára.
Az SGS telefonommal meg mertem csinálni, az ottani fóromban található szájbarágós leírás szerint.
Az itteni leírás szerint is az ilyen eccerű felhasználó, mint én, eligazodik?Ja! És a garancia itt is ugrik?
-
energy4ever
addikt
válasz
eax1650 #19549 üzenetére
Egyertelmuen jar rengeteg elonnyel.
Amiket hasznalok es csak root-al megy:
-Sixaxis controller(Ezzel tudom a ps3 controlleret blueooth-on keresztul hasznalni a nexus-hoz)
-Sticmount(pendrive hasznalata lehetseges root-olt keszulekeken)
-GTA-sa-hoz telepitheto a CLEO
-NofrillsCPU(ezzel lehet allitgatni a processzor hasznalatat)A felsorolt listan szereplo alkalmazasokhoz mind-mind kell a root!
+root eseten az alapbol nem torolheto alkalmazasokat is tudod torulni! -
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Lett egy Asus Google Nexus 7 II. Fekete 32 GB + Wifi tabletem. Most ismerkedünk. A TCM nem látja a tebletet.
Az Intézőben viszont megjelenik. Próbáltam saját kebelével ill. másikkal is. Nincs változás.Mi lehetne a megoldás?
-
fatty
aktív tag
Letoltheto Gplay-rol, a 2013-as gyari google nexus launcher, Google Asszisztens Indító neven.
-
sublett
tag
Hálózati hdd mountolas sikerült már valakinek 4.4.2 alatt? 4.2höz találtam jó leírást de azzal nem megy.
A probléma valószínűleg a cifs rendszerrel lesz, bármit is és kernel szinten kell valamit mokolni, ha jól vettem ki a külföldi fórumok sorai közül az infót.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
energy4ever #19542 üzenetére
Akkor sikerült. Ez a lényeg.
-
energy4ever
addikt
válasz
Ereshkigal #19541 üzenetére
A stickmountot felraktam, azzal mukodik tc-ben. Viszont pl a galeria nemlatja a kepeket. Tc-bol meg mar megtudom nyitni, masolgatas nelkul.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
energy4ever #19540 üzenetére
Nekem úgy rémlik, hogy meg lehet csak lejátszásra is nyitni, illetve hozzá lehet a kiterjesztésekhez rendelni programokat. Nálam lejátssza a filmeket másolás nélkül. A bsplayerrel még a feliratokat is streameli (az mxplayer csak a videókat vitte, a feliratokat lehagyta).
-
energy4ever
addikt
válasz
Ereshkigal #19539 üzenetére
Azzal ugy mukodik, ahogy rootolas elott mukodot.
Latja, attudom masolni rola a fileokat. De a rajta levo videokat, stbket nem lehet megnyitni.
Nexus-hoz nincsen semmi megoldas, hogy ugy kezelje a dolgokat mint egy samsung tello? Pl radugom a pendriveot, es rendesen felismeri a gep, es latja a kepeket rajta, amiket ugy megtudok nyitni, hogy nem kell elotte a keszulekre masolgatnom. -
Ereshkigal
őstag
válasz
energy4ever #19538 üzenetére
Az usb stick addon fel van téve?
-
energy4ever
addikt
válasz
energy4ever #19537 üzenetére
Rootolast kovetoen sem mukodik pl a total commanderben az usb-s pendrive. A root tenyleg mukodik pedig, mivel a su mar elindul, es a busy box-ot is tudtam telepiteni.
Mit kell meg tennem, hogy lassa a tc a pendrive-ot? -
sublett
tag
válasz
energy4ever #19535 üzenetére
ez a hibaüzenet nekem driver problémakor volt. Az elején a program az auto detect+build parancsa megtalálta, utána viszont nálam fastboottal nem is indult, ekkor leszedtem minden drivert a PC-ről és a szoftver driver telepítőjével (1-es módozattal) telepítettem a drivereket. Ezután elindult a fastboot, viszont unlock után nekem is a ADB Device was not found hibát dobta, erre ugyanúgy megcsináltam a driver uninstallt a PC-n, majd a szoftverrel az újra telepítést.
Az fontos, hogy ha törlöd a drivereket ne legyen rákötve a tablet a PC-re, és a ki be kapcsolásokat a szoftverrel old meg (ahogy lent írtad az jött át, mintha te kézzel kapcsolgattad volna ki/be) -
sublett
tag
válasz
energy4ever #19533 üzenetére
hol nem látja? mi a pontos hibaüzenet?
-
sublett
tag
Cifs managerrel volt már dolga valakinek? Azt hittem a root elegendő lesz a hálózati hdd mountolasahoz, de nem működik így sem.
-
sublett
tag
válasz
energy4ever #19530 üzenetére
Én tegnap csináltam meg a 19506 bejegyzés alapján.
-
energy4ever
addikt
Hogyan tudom rootolni a 4.4.2-es rendszert?
(kot49h)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Mtomasz81 #19525 üzenetére
Esetleg a Kingsoft Office?
-
csabám
addikt
válasz
Mtomasz81 #19525 üzenetére
pl.: OfficeSuite 7?
-
Mtomasz81
tag
Sziasztok! Ki tud olyan programot Nexus7 tabletre, amivel Microsoft word kompatibilis dokumentumot tudok írni és .doc-ba el is tudom menteni amit utána meg is tudok nyitni pc-ről? Létezik ilyen androidos program?
-
sto1911
veterán
válasz
energy4ever #19521 üzenetére
Ez nyitott
-
sto1911
veterán
válasz
energy4ever #19518 üzenetére
Rebootold a kutyut, es a google logo alatt egy nyitott lakat van, ha nyitott a BL.
-
sublett
tag
válasz
energy4ever #19516 üzenetére
Backup és restore nem jöhet szóba?
A beállításokat nem tudom megtartja-e, nekem az appokat szépen (jó lassan) visszarakta.
Média mentessel nem bajlodtam de lehet annak valami speciális könyvtárban kell lennie a backuphoz (nekem a downloadban voltak) -
csabám
addikt
válasz
energy4ever #19516 üzenetére
Ha bootloader nincs még unlockolva, akkor nem tudsz "adatvesztés" nélkül rootolni sem
-
energy4ever
addikt
Olyan rootolasi megoldas van, amivel nem jar adatvesztes?
Elege sok alkalmazasom van telepitve, es elege sok beallitasom van, amik szeretnem ha nem vesznenek el a keszulekrol root utan sem.
A tema osszefoglalobol nem derul ki szamomra a valasz. 4.4.1-es androidot hasznalok.
Valaszokat elore is koszonom! -
Revesz
aktív tag
Hali, nem hasznaltam egy ideig a tablagepet(3 het) es csontra lemerult...Az lenne a problemam, hogy hiaba tiltom nem veszi fel egyaltalan, meg bekapcsolni se lehet. Tuti, hogy volt mar ilyen problema masnak is csakbtelefonom van jelenleg es nincs lelkierom azon keresgelni. Valaki tud ra megoldast? Elore ia koszi
Sto1911: Egesz este rajta volt es semmi
. Most ratettem a telefon 2A toltojere hatha az tolt rajta valamit mert van egy olyan erzesem, hogy a gyari tolto is rossz mert az utobbi idoben mar 10 ora is kellett, hogy feltoltson.
-
bringasisti
őstag
Üdv. Mikor válaszolok hirdetésre a PDF csatolmányt egyszerűen visszadobja a Chrome hogy nem nyitható meg, csak az Opera kezeli. Gmail viszont automatikusan a Chrome-t használja, az Opera kicsit macerás. Esetleg ötlet?
-
sublett
tag
válasz
kicsi83 #19506 üzenetére
Hali!
unlock sikeresen lement, de szerintem leszedhetett valami fontos összetevőt is mert a ezután a root-ot nem tudom indítani a fastboot hiánya miatt...usb debugging bekapcsolva, a drivereket újrahúztam (tuti ezekkel lesz valami gond, mert az unlocking-ig is nehéz volt eljutni.
Van ötleted?
-
agyhalal
aktív tag
Raktam fel egy Nightlyt, de nem oldotta meg a gondomat
-
MurdR
veterán
válasz
l.skywalker #19499 üzenetére
Ha volt már androidos telód, akkor tudsz mindent
Sublett: mint ahogy előttem is mondták: toolkit. Rém egyszerű.
-
sublett
tag
Sziasztok!
A 2012-es Nexus7esemet 4.4.2 Androiddal ez alapján szeretném rootolni: http://www.ngx.hu/cikkek/nexus7/root-nexus7-kot49h (nem warez szoftver telepítése, hanem hálózati használat miatt!)
A 9. lépéseben említett parancs megadásakor dll fájlt hiányolt, amit a fórumban lévő hsz alapján letöltöttem, így tovább tudtam lépni, ám ha recovery modeban indítom a tabletet, akkor "no command" hibát kapok a tablet képernyőjén, a PC parancssorában "waiting for device" jelenik meg és nem megy tovább, azaz nem indul a CWM.Van ötlete valakinek mit csinálhattam rosszul?
Előre is köszi!
sublett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Asztrofotózás
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ by piadex2 !!! 6th gen iPad Pro (2022) 256GB cellular + Apple Pencil 2 + ajandék tok
- Navon Platinum 10 SIM kártyás tablet
- Garanciális, új Apple iPad 10. generáció, 64 GB, Wi-Fi, Kék
- PocketBook Verse Pro PB634 16GB eBook reader 9990/44990 Ft
- Garanciás Apple iPad Air 6 2024 13" Space Grey M2 128GB 2 év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest