Hirdetés
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
Ez a téma pont aktuális nálam is.
Bementem múlthéten az Árkád alsó szintjén található T-Pontba, aztán 4500 Ft-ot akartak elkérni a cseréért.Írtam egy emailt a T-nek, hogy most akkor ez hogy is van?
Tegnap felhívott egy hölgy az emailemre válaszolva. Mondta, hogy kicserélik ingyen, csak vigyem be az új készüléket is.Még aznap elszaladtam ismét az Árkádba és kíváncsi voltam mit mondanak. Ugyan úgy képesek voltak 4500 Ft-tal lefejni. Aztán közöltem a hölggyel, hogy ez nem így működik... Aztán akkor mondta, hogy jó hogy hülyeségeket beszélnek. Megadtam neki a számot amiről hívtak, majd boxolják le. :-D
Este írtam egy újabb emailt, amiben mindent leírtam és kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a válasz. Írtam is bele, hogy írásban is küldjék el a választ, mert az bizonyíték. Az tuti én nem leszek hülye, hogy annyit kifizessek...Tényleg tök jó dolog, hogy random valaki kap ingyen, valaki nem...
-
-
lolchief70
aktív tag
Köszi!
A gyári recovery felületen az adb csomag fogadása az mire való?
Ki se tudom kapcsolni, ha újraindítom a recovery segítségével, akkor megjelenik a google logó alul a nyitott zárral, de egyből a nincs parancs felirat és a kifeküdt droid látható.
Hogy tudom fastboot módba tenni? -
-
bzoley
veterán
Igen, nagyjából idáig már rég eljutottam, csak a használt tűzfal vagy nem megfelelően működik, vagy mást is engedélyezni kéne, mint amit szeretnék. Pl. Play csak annyit ír, hogy jelentkezzek be, YT megmutatja a videókat, keresni is lehet, de nem támogatott formátumra hivatkozva nem játsza le őket, csak ha ideiglenesen kikapcsolom a tűzfalat. Lehet kipróbálok néhány másikat is.
Az egyértelmű, hogy a tábla részéről wifin keresztül éri el a netet, de ha aztállítom be, hogy kuss mindennek, akkor nem lenne baj, ha valóban kuss lenne, és nem sumákolna a háttérben. Elég szánalmas, hogy emiatt tűzfallal, és hasonlókkal kell bohóckodni.
De nem csodálkozunk, MS, Gugli, mind egyforma, és nem tegnap óta. Ezért is kerülök minden fölösleges szolgáltatást. -
alacka
tag
Köszi az infót! Mint kiderült az MTP plugint használtam.
Ha a linkedről nem is (sérülten jön le a zip) , de máshonnan leszedtem az ADB plugint, de sajna nem tudtam működésre bírni.
Gondolom be kellene valahogy állítanom valahogy az USB debug módot, csak nem tudom hol.Rootolnom kellene?
-
Megpróbáltam ezzel a módszerrel frissíteni, de nem jött össze. Szépen formázott mindent parancssorban, majd amikor telepíteni kellett volna kiírta, hogy 4.21-es bootloaderem van és 4.23 kellene és failed. Most nem bootol, bootloader unlockolva van és nem tudom mit kellene csinálnom. JDQ39B volt fent 4.2.2-vel amivel visszajött szervizből, a stock 4.3 JWR66Y-t szerettem volna feltenni. Bárki help?
-
-
-
csabám
addikt
-
Apaf3j
tag
-
Jano_023
őstag
Szia, nekem egy férfi boltban vett a párom egy oldal táskát és abban van külön egy rész lekeritve a többitől ott tartom. De hasonlót lehet kapni a hervisben, tesóm ott vett most egyet és az is ilyen. A tab elfért benne és még egy kis üdítő meg iratok is. Ha kell rakok fel képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest