- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
válasz
atillaahun #19397 üzenetére
Kiszedtem az L systemből itt van. Megint csak úgy működik, hogy a system appba kell bemásolni, jogosultság, restart.
Én a SlimKat alatt próbáltam, van HD.
-
Xaels
félisten
válasz
Draken #19382 üzenetére
A mediaserver például azért fele, hogy a média tartalmak a helyükön legyenek. Ha sokat van ébren miatta a telefon akkor lehet valami hibás média tartalom van amit nem tud indexelni és mindig újra próbálkozik vele. Ellenőriztesd le a zenéidet, filmjeidet és ha hibás valamelyik azt töröld vagy javítsd.
-
horvathkrisz
addikt
Ez olyasmi mint a Call Meter?
-
gobey
tag
válasz
zsirfecske #19391 üzenetére
Köszönöm szépen!!!
-
xabfx
tag
Sziasztok. Talaltam egy nagyon jo kis programot
nekem bevalt, probaljatok ki ti is
callinspector
-
Bilux
veterán
Nekem csak annyi kérdésem van, hogy bootloadert zárni kötelező, vagy ha nem teszem mit kockáztatok?
-
gobey
tag
Jó reggelt!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha nyitom a bootloadert, rootolom is akkor fogok kapni szoftver frissítést ha jön a következő?
Illetve ha vissza zárom a bootloadert és unrootolom utána is rendesen fogom kapni a frissítést? -
Bilux
veterán
válasz
atillaahun #19386 üzenetére
Nekem is van FULL HD, L-t használok mint a kolléga.
Megosztani nem tudom, mert nem rootoltam a telefont.
Verzió:5.7.41 -
assemble
addikt
válasz
rolcsibácsi #19380 üzenetére
Aha, valoban. Mondjuk egyik sem tunik tul komolynak, es ugy latom eleg korai tesztvideo (2 honapos), azota szerintem eleg jo esellyel javitva is lett az a par kis gixer.
-
Draken
őstag
Elozo hozzaszolasomban szereplo problemara nem talaltam megoldast! Ez vajon er valamit, vagy tobbet art, mint hasznal?
-
slice14
veterán
Az L Preview light flow értesítést hogy tudom eltüntetni az értesítési területről? Kicsit zavaró a lockscreen-en.
-
Draken
őstag
a médiaszerver egész pontosan mi is? akkumulátor használat alatt megnéztem most, néha az tartja ébren a telefont
-
guppy
őstag
sziasztok, beléptem én is a klubba egy fekete 32 gb-os nexus 5-el, első okos telefonom, tehát még töketlenkedek rendesen..., pl sehol nem találom h lehet az adat forgalmat kikapcsolni
? (feltöltő kártyás vagyok egyelőre)
szerk: ha narancssárga a térerősség jelző akkor sikerült kikapcsolni a mobilnetet ?
-
mmarta
senior tag
válasz
atillaahun #19372 üzenetére
Igen, Dalvikon vagyok.
Amúgy telepítve nekem sem ment fel, de bemásoltam a sys appba + jogosultság, restart a telót és így működik.
Próbáld meg bemásolni, jogosultságot állítani és újraindítani a telót. Hátha ... -
mmarta
senior tag
válasz
atillaahun #19323 üzenetére
Ezzel a yt-bal nálam megy.
-
Madoc
veterán
-
Draken
őstag
Azt áruljátok el, hogy a francba értek el 4-5 óra kijelzőidőt, nekem max 3-3,5-ig megy el, szinkronizálás, helymeghatározás, wifi keresés kikapcsolva, a fácse app meg nem eszik annyit és nem ébreszti fel a telót egy app sem..
-
zolka95
őstag
válasz
m_dawe #19353 üzenetére
eszközkezelőből töröltem az illesztőprogramot
kérte, hogy indítsam újra a gépet, újraindítottam (vagy nem kellett volna?)
újraindítás után már ugatta a windows, hogy a driverek sikeresen telepítve vannak stb. Tehát ugyanott vagyok újraindítás után (EZ AZ WINDOWS!)Full Driver installation->Step3->Universal Drivers
ezt még tegnap próbáltam, most próbáltam megint, de ugye csak az uninstallt és a repair-t ajánlotta felpda drivert is feltettem
ezek után wrt rootnál még mindig nyavékol, hogy nincs adb driver ugyanúgyszerk: eszközkezelő betallóztam az usb drivert, amit linkeltek mindegyik leírásban, most valamiért megtalálta feltelepítette, na gyorsan wrt aztán root és kiírja újra, hogy nincs adb driver
teljesen nyugodt vagyok -
zolka95
őstag
bekapcsoltam az MTP-t, felismerte fájlkezelőben
és eszközkezelőből eltűnt a nexus 5, DE ott van egy "googl adb nexus interface", ahol már nincs az a sárga kis jel, ami azt jelenti, hogy nincs driver, nem?illesztőprogram automatikus keresésére mentem csak úgy próbaképp és azt írta, hogy naprakész
később megnézem slice írását és megpróbálkozok a root-tal
-
zolka95
őstag
válasz
m_dawe #19351 üzenetére
azt olvasom
"4. Telefont rádugod a számítógépre, majd elindítod a windows eszközkezelőt és ott lesz a Nexus 5, majd jobb klick és "illesztőprogram frissítése" majd betallózod az usb drivert amit az 3 pontban letöltöttél (Adb Driver Interface) !"ezt olvastam vhol, ki is próbáltam, hiába tallóztam be a windows nyavékolt, hogy nem talált semmit vagy valami
nem sikerültmost először azt szeretném megoldani, hogy az eszközkezelő felismerje újra a nexust, hogy legalább másolni tudják rá dolgokat
-
m_dawe
senior tag
-
zolka95
őstag
win7 nem ismeri fel a nexust
próbáltam rootolni a leírásnak megfelelően, nem sikerült, mert nincs fent az adb driver és írt egy csomó hülyeséget 5 oldalban a program
hogy töröljem az eszközkezelőből stb... aztán csináljam ezt-azt
na most sztem szépen elbasztam ez miatt az utasítás miattmit lehet ilyenkor csinálni?
-
Madoc
veterán
válasz
atillaahun #19340 üzenetére
Én is törölném de néha ránézek mert fel van véve 1-2 fejlesztő. Ezért csak jegeltem,de akkor is fut.
-
w333
félisten
válasz
atillaahun #19335 üzenetére
Neked valami ilyesmi kéne ... Link
(#19337) atillaahun
Nem nézlek hülyének ... de most N5 topikban nem vagyok azzal tisztában hogy megvan még a Nexus 4 vagy közben vettél már egy Nexus 5 telefont ...
(#19340) atillaahun
De a slimport ugyan azt a felbontást viszi át ami a telefonon van, ezért kéne egy Chrome Cast mert az nem veszi figyelembe a telefon felbontását hanem ugyan azon a felbontáson fogja megjeleníteni a dolgokat mint amilyen felbontáson van a Monitor vagy a TV !
Vagy egy olyan modolt YouTube alkalmazást kell keresni aminél kiválasztható az 1080p felbontás a 720p kijelzőn is, ha egyáltalán van ilyen
-
w333
félisten
válasz
atillaahun #19332 üzenetére
Nem ajánlja fel, alapból olyan felbontáson megy amekkora a kijelző felbontása !
(#19335) atillaahun
Hmmm ... na az viszont érdekes, ez N4 vagy N5 ? mert ha N4 akkor ennyi a max !
-
w333
félisten
válasz
Alapból 1080p felbontáson megy ...
Videót elindítod majd jobb felül lesz a fogaskerék ikon (ott a felbontás)
(#19331) Krisztián
Persze hogy nem gondolom annak, de ...
Sokan a YouTube Beállítások között keresik, pedig amikor elindítasz egy videót ott lesz jobb felül a beállítás és ott tudsz felbontást választani ...
-
dnelb
veterán
válasz
atillaahun #19326 üzenetére
semmit. július elsején frissült 5.7.41-re, azóta van benne.
-
Kari1
aktív tag
válasz
atillaahun #19326 üzenetére
Volt már róla szó hogy az 1080p és a'szem a 480p-t tesztelik így csak 1-2 felhasználónál vannak ezek.
-
dnelb
veterán
válasz
komolyan kezdem azt hinni az egész topikban csak nekem megy már vagy 2 hete
-
atillaahun
veterán
YouTube-ban senki nem tud továbbra sem 1080p-s felbontást választani?
-
slice14
veterán
Én használom a G+ fotók tárolására. És mióta bekapcsoltam az auto backup-ot, nem parázok annyira a véletlen törléstől. Jó tolják a G+t, de én pl még nem láttam még rajta egy reklámot sem. Bár én is csak fotó tárolására használom, de attól függetlenül jóval letisztultabb a facebooknál.
Az aksi-ra nem tudok mit mondani.
-
Madoc
veterán
válasz
slice14 #19319 üzenetére
Végre?? A google annyira erőszakolja ránk a g+ és a fotós sz.rságát hogy ki sem lehet irtani.Kiveszem a szinkronizáció elől a pipát,észrevehetően megnő az üzemidő.Két nap mulva kb.ujraaktiválja magát a szinkronizációba.Lefagyasztom a G+ appot tibivel, és greenifyn mit látok félora mulva, hogy a háttérbe fut a G+. Fos.Afotóimat erőszakosan elkezdi feltölteni.
-
czombos
tag
Tud valaki olyan PA Gapps-t amiben van Gallery sync?
A google+os Fotók alkalmazást nem szeretem. -
slice14
veterán
Mplyen flip tokot tudtok ajánlani? Aminél a kamera része beljebb van, mint a tok vastagsága?
Munkatársnak kéne, de ez képről nem jön át ebay-en.
-
zolka95
őstag
Mit jelent bloatware? Ha samsungokról van szó, akkor szoktam ezt olvasni.
-
slice14
veterán
De azt igazán megtehette volna a Google az L lockscreen-nél, hogy ha van pin vagy minta hogy megjelenjen az értesítésnél a küldő neve. Vagy ha nem fogadott hívás esetén a hívó száma.
Ill ha bekapcsolom az értesítést az asszisztens-nél, mért nem jelenik meg a lockscreenen az infó? Csak az értesítési sávon.
Egyébként délután megpróbálom lementeni az app adatokat NRT-vel és visszaállítani majd L-re. Majd írok hogy milyen eredménnyel.
-
siofok
őstag
megint bebizonyosodott nekem,hogy semmit nem érnek az uantutu tesztek,hisz a 188-as code blueval 31E pont körül kaptam rendszerint,de néha volt reccenés a rendszerben.az új codeblueval csak 27E-et ad,viszont rettentő gyors.
-
Bilux
veterán
válasz
lord.lakli #19309 üzenetére
Örülök, akkor teljes megnyugvással használom akkor tovább.
Vajon lesz e még frissítés hozzá vagy kiadták ezt a preview verziót aztán kézcsók? -
Bilux
veterán
Kik használják hosszabb ideje az L-t?
Mennyire stabil? -
krino
tag
Sziasztok, én is büszke N5 tulaj vagyok pár hete, öröm és bódóttság! Tud esetleg valaki ilyesmi jellegű tokot ajánlani? vagy használ már esetleg ilyet: tok
-
WolfLenny
senior tag
"Gravity system framework not responding. Exiting"
Ez mitől lehet?
-
drinker
tag
válasz
NTonee #19302 üzenetére
forrónak nem forró, inkább langyosnak mondanám, mondjuk a vezetékes töltésnél azért melegebb. De gondolom ez normális is. Szerintem addig hanyagolom, míg ki nem próbálom egy másik QI töltővel.
mondjuk a melegedés miatt szerintem nem csak ilyen pár másodperces megszakítások lennének...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged