Hirdetés
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
hariboh #18784 üzenetére
Valószínűleg a a háttérvilágítás szűrődik át, de ha a probléma nagy mértékben jelentkezik, akkor az hardveres hiba lesz. Nekem is bevilágít a bal felső részen és van egy kicsike folt, de csak teljesen fekete képpel és magas fényerőn látszik. Képet esetleg tudnál csinálni a hibáról?
-
Davzone
senior tag
válasz
hariboh #18784 üzenetére
Ilyen nekem is van. Ha bootol a telo és maxon van a fény, fekete képen van egy kékes lilás kör alaku kb 1 centis foltom. Halvány de látszik, a boot animaciotol kb 1-1 centire jobbra és lefelé van. Használat közben sosem láttam még, még akkor sem ha keresem mondjuk valami fekete képnél. Nem tudom mi lehet de valszeg már a gyártás alatt keletkezett. Biztos láttam volna első bekapcsolásnál is ha keresem de jó szem kell hozzá hogy kiszúrd.
-
icons
addikt
Ha hosszan nyomod a kikapcsolás gombot (10sec), akkor mindenképpen kikapcsol. Ezt nem a normál szoftver teszi (kernel, stb) szerintem, mert ha lefagy, akkor is működik, tehát egy külön modul felel érte. Én bármennyire befagyasztottam, ez mindig ment. Ha bent van a billentyűzár, akkor is megy.
Nekem ment TWRP is. Bár bootloader-nél a Droidnak a hasán ott volt a piros felkiáltójel, de utána manuálisan raktam rá a TWRP-t, és úgy ment (tehát nem NRT-vel).
(#18780) lord.lakli
Melyikeket nem szereti? Nekem eddig mindegyik ment (letesztelném azzal, amivel nem jó)
(#18784) hariboh
Itt nincsen beégés. Főleg ennyi idős kijelzőnél. Ettől még valami probléma lehet, ami miatt úgy tűnik, mintha ez lenne.(#18789) m_dawe
Próbáltál már manuálisan szolgáltatót választani? Lehet nem regisztrál alapból a megfelelő hálózaton. Ha nem jön be, esetleg próbáld meg kicserélni a SIM kártyát. Ha nincs másik (és a SIMet se tudod másik telóba rakni), akkor jó eséllyel a SIM lesz. De esetleg másik ROM-mal megpróbálkozhatsz (de kétlem, hogy segítene)(#18790) hariboh
Téglalap alakú a folt? Vagy szabályos legalább? Tuti nem valami app, tükröződés miatt van? -
Davzone
senior tag
válasz
assemble #18770 üzenetére
Én tőle rendeltem már 2db-ot is, nem egyszerre. Egyik a sajátom, másik a munkatársamnak lett.
Egyiket 42$ért másikat 49$-ért.
Most 47$.
10 napon belül megjött, floridából adta fel.Bubis borítékban.
Bontatlan csomagban érkezett, sérülésmentesen mind2.
Ha ebayen is oké, akkor ez egy biztos pont, és az ára is jó.
Ha kint veszed play storeban akk adóval postával együtt 41$ lenne USA címre, ahhoz képest nagyon jó ár.
A tápja 220V kompatibilis csak átalakító kell hozzá, vagy ha van USB a TV-n akkor onnan hajtva csak akk megy a chromecast ha megy a TV, én így használom most. -
m_dawe
senior tag
Hogy tudok térerőt varázsolni a telefonra?:s
PINkódot kéri, el is fogadja de azután semmi.Kiírja hogy Telenor HU és kész.
Kártyát se tudom aktiválni, mivel nem kapom meg az SMS-t.:\ -
zolka95
őstag
honnan érdemes a telót venni magyarországon?
én a gsm home-ot néztem ki 3 év "forgalmazói garanciával" ami nem tudom mit jelent 106 ezerért
vagy 156 ezerért 2 év gyártói garanciávalvagy gsmpalota 102 ezerért 2 év garanciával, itt nem írta, hogy gyártói vagy forgalmazói
mindegyiken a 16Gb-osat néztem
-
ati888
senior tag
Android L-en ha hívás jön be nagyon halvány a képernyő, naposabb időben semmi nem látszik belőle, csak miután felveszem tudom meg ki hív. Ez ilyen vagy lehet valahogy változtatni rajta. Nem emeli meg a fényerőt eléggé bejövő hívásnál magyarul.
ati
-
hariboh
tag
Srácok, nagyon kéne help!
Még sose égett be telóm kijelzője, ez talán az lehet?
Csak is fekete(vagy hát sötétebb) háttereken az látszik, hogy a kijelző tetejétől és annak közepétől kb 1 centire (nem hiszem, hogy nagyon fontos) egy bizonyos szögből úgy látszik, mintha egy 2x1 cm-es területen egy lila/rózsaszín folt lenne ott.De csak egy bizonyos szögből. Ez beégés lehet? Vagy esetleg valami más?
-
m_dawe
senior tag
Végre megjött a "kicsike"
Első reakció: aztak#rva -
gabro0
őstag
Az AdAway működik L-en?
-
arni1
aktív tag
Szerk.: Nem valasz akart lenni, bocsi!
Egy tipp azoknak, akik szinten ki szeretnek probalni az L-t, twrp-vel nekem nem telepult( valamilyen hibaval kidobott) clockwork-kel viszont pikk pakk megvolt!
Btw, mi tortenik ha mondjuk nem reagal semmire se a telefon vagy valamit elrontunk telepiteskor? Ugyenbar eddig akksi ki-be megvolt, de itt nincs ilyenre lehetoseg. Van esetleg valami billentyu kombo?
-
icons
addikt
válasz
assemble #18770 üzenetére
Aprón itt láttam 10 körül, újonnan viszont én is csak 15ért találtam. A 35 dodó valamivel kellemesebb ár érte, csak ismerősre várnom kellene szeptemberig
Német amazonról: EUR 37,35 + EUR 7,79 szállítás = EUR 45,14 = 14008 HUF
Viszont ha páran összeállnánk, le lehetne tornászni a szállítást
Nem tudom, hogy hány embernek kellene.
Ja, és 12 nap a szállítási idő most. -
nsz199518
csendes tag
Köszönöm a válaszokat!
-
nsz199518
csendes tag
Mostanában nem követem nagy rendszerességgel a fórumot, így aztán le is maradtam néhány dologról.
Ez az Android L már hivatalosan kijött (tehát a telefonomnak már jeleznie kellene, hogy van update) vagy ez csak valami fejlesztői cucc, mert láttam, hogy valakik már felrakták.
Előre os köszönöm a válaszokat!
-
arni1
aktív tag
válasz
Robbertho #18747 üzenetére
Hpservice ph tagtol, en egybol kaptam szamlat, illetve mondtam, hogy az eredetit is szeretnem latni, lefenykepeztem, az eredeti kellett neki a konyveleshez, remelem, hogy szerviznel eleg lesz. ( bar remelem sosem kerul oda) uh velem minden rendben ment, a keszulek zsir uj, en bontottam ki.
-
Jadro
veterán
válasz
lita66 #18765 üzenetére
Itt egy rövid video a dologról, 0:35-nél látszik. Tulajdonképpen egy lebegő érteítés csík, ami a programok fölé úszik be, nem a notification barban jön elő. Alkalmazásonként beállítható, hogy melyik legyen ilyen és melyik a hagyományos megjelenésű.
-
#Dániel
tag
Köszi a válaszokat! Még kicsit nézelődök, milyen tokok, tartozékok stb vannak hozzá, aztán rendelem a készüléket. Szerintem más kérdésem nincs. Jelzek ha n5 tulaj lettem
-
m_dawe
senior tag
Frissíteni hogy célszerűbb?
4.4.2re egyből rá lehet húzni a 4.4.4-et vagy előbb a 4.4.3 és utána a legfrissebb? -
icons
addikt
Android L +1. Felraktam, rootoltam, tökéletesen megy, gyors, szép.
Annyit rontottam el anno, hogy ROM előtt wipe-olni kell (vagy ROM után Factory reset), különben a Home gomb és pár egyéb nyalánkság nem megy. Tehát annyira nem egyszerű átállni, mint a korábbi alverzióknál (4.4.1 -> 4.4.2 -> 4.4.3 -> 4.4.4)
-
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz
assemble #18755 üzenetére
Kijelző: alapból kicsit fakó, de ez könnyen orvosolható akár egy kernel cserével, akár egy play alkalmazás telepítésével. Képpont sűrűsége kiváló, ez az első telefonom amin tényleg nem látok pixeleket, közelről nézve sem.
Hang: A külső hangszóró átlagos, nem túl nagy eresztés de azért használható. Custom romokban külön állítható EQ van a hangszóróhoz, így javítható a hangzás. Fülessel viszont hibátlan a készülék. Almám volt ezelőtt és az eléggé jó DAC-kal rendelkezik, kellemes minőségben szólal meg, de szintetikus teszteket mellőzve csak a szubjektív véleményemre alapozva ez tisztább és dinamikusabb hangzást biztosít. Egy Klipsch S4 fülessel hallgatok szinte kizárólag hangszeres zenét, rock, metál, világzene, alternatív és komolyzene formájában.
-
WolfLenny
aktív tag
válasz
bucsupeti #18754 üzenetére
Dettó így vagyok vele én is.
Samsung Galaxy-kat használtam. S, S2, S3, S4 mini. A gyári romokkal mindig bajom volt. Sosem volt számomra elég smooth. Rom cserékkel jobb volt, de ott meg a különböző anomáliák miatt cserélgettem.Aztán egyszer kezembe vettem egy Nexus 5-t. Akkor mondtam ez kell!!
2 hónapos gyári rom használata után gondoltam teszek fel valami főzött romot. Egyik se hozta azt a szintet amit nekem a gyári. Lehet takarékosabbak, de azt a gyorsaságot sehol sem tapasztaltam.Azóta nem romolok, csak használom......
-
assemble
addikt
válasz
Davzone #18727 üzenetére
Kiraly, koszi az infokat. Kep/hangminoseg milyen?
Meg egy par kerdes ha tudtok ra valaszolni: androidpolice-on azt irtak a videon kis artifact-okat neha azert latni, ez mennyire igaz/zavaro? Pl gyors tartalomnal, 60 fps-es animacioknal? Lagg az kicsi, mint I/O-n volt kb?
-
bucsupeti
senior tag
válasz
#Dániel #18746 üzenetére
A kezdetektől androidos készülékeket használok. Az első egy T-Mobile Pulse volt, majd Galaxy S és egy LG L9 voltak. Ezután váltottam Nexus5-re.
Korábban sokat "kütyüztem". Romcserék, ilyen-olyan kisérletezések. Igazából azért vettem egy N5-t, mert az L9 egy kalap ... volt, és rohadtul idegesített hoyg nem lehet vele semmit kezdeni.
Gondoltam az N5 egy fejlesztői készülék, olvasgattam róla és láttam hogy tök nyitott az egész. Könnyű romokat cserélgetni és rengetegen használják a világban.
Megvettem valamikor február környékén és gondoltam hogy milyen jó lesz majd romolgatni szabadon. De hát a romolás elmaradt, mert egyszerűen nincs szükségem rá. A gyári frissítéseket ráteszem oszt annyi. Most az L fut rajta és kiváló. Minden flottul megy, nincs semmi probléma vele. Mondhatom azt is hogy már "unalmas" a készülék, mert elvan magában, nem kell hackelgetni...Nem fogod megbánni ha veszel egy N5-t!
-
zho-lee
addikt
-
#Dániel
tag
Sziasztok,
Váltanék Sony Ion-ról, N5-re, ez gondolom elég jó érv hogy: a sony bekaphatja.
Érdeklődnék hogy mennyire vagytok megelégedve a telefonnal, bár sokat olvasgattam nálatok mostanság, és igazából panaszt nem nagyon, vagy nem láttam.
GPS mennyire jó, használja valaki rendszeresen?
Mennyire szerethető telefon? Volt már aki elkívánta a halálra ?
Újabb 2 évig nem tervezek készüléket vásárolni, de ha jó, akkor tovább sem. Nekem a felhasználói élmény elég. Csinálja azt amit én mondok neki, és akkor amikor mondom.Köszi a türelmet meg a válaszokat.
-
siofok
őstag
válasz
atillaahun #18742 üzenetére
értem,köszönöm. próbálgatom majd picit.
bár ezt
a leirást olvasgattam,hogy vmi fogalmam legyen róla,itt az interactivot írja az eggyik legjobb governornak,és a fiops-ot io-nak.de nagy különbség nem érzékelhető,gyors ez a kis teló mindenhogy. -
( V )
veterán
válasz
beloadjoker #18668 üzenetére
Slim download van a stable 6os, de a weekly 6.2-es ami friss és vannak benne új feature-ők (heads up message, quiet hours...)
Elemental X-ből az 1.0 kell -
atillaahun
veterán
válasz
siofok #18741 üzenetére
Elméletileg az hogy a különböző eseményekre milyen gyorsan reagáljon a processzor. Szerintem sok jelentősége nincs, én az intellactive-ra szoktam tenni deadline i/o-val mer egyszer azt javasolta Mahdi, aztán végülis egész fürge a telefon. App indításnál, váltásnál szokott csak néha gondolkozni.
-
slice14
veterán
Valamelyik notiled control müxik L-en?
-
-
siofok
őstag
valamiért duplán vannak a csengőhangjaim,ezt hogy tudnám megszüntetni?
a system/media/ringtones mappába szimplán vannak,csak a beállításnál nem. -
twine
veterán
válasz
Davzone #18727 üzenetére
Azt hiszem akkor eldőlt,,, megy fel az L amint lesz rá időm...am.is kíváncsi voltam már rá... a chromecastot kicsit sem bántam meg...notebook"hoz" is jó...ennyi pénzért tényleg faja...zászlóshajó droidok mellé csomagban adnám, hogy terjedjen...Allcast progi is jó...havernál apple tv-re is tudtam droid képet kirakni..."multiplatform" lett vezeték nélkül az N5
-
assemble
addikt
Screen Casting (With Sound!) From Android Is Now Live For Select Devices Running KitKat 4.4.1 Or Higher
Hm, igy mar elgondolkoznek egy chromecast-on, egy miracast-szeruseget terveztem mar regota osszehozni, es ez ugy latom helyettesithetne igy mar egy miracast receiver-t. Valaki probalta mar? -
gulb
senior tag
-
arni1
aktív tag
válasz
slice14 #18713 üzenetére
Nem hasznalok, mukodnek az ertesitesek, ha tb alatt titanium backupot ertesz, azt nem hasznalok, kepeimet menti a g+, a tobbi nem izgat ha elszall, legtobb app is menti magat es visszaallitja.
Beta verzio, napi egy reboot semmiseg sztem, ha annyi baja van
az uzemidot nem erzem meg, del ota van meg, de ugy erzem h g-nex fel napos uzemidejehez kepest...
a bejovo hivasos tema meg egyszeruen fantasztikus
bar igazabol azert zavart mert a g-nex mindent ujrainditott(keves vllt neki a giga ram) miutan atvaltottam belole, de ez elmenti a ramba oket.
Az animacio, maga az ui nagyon jo, bar a holo is nagyon tetszik.
Egy valamit nem ertek, h miert bem tudjak rendesen megoldani a status/navbar szinezeset az aktualis apphoz. Olyan nehez lenne?
-
gulb
senior tag
Nekem napi rendszeres reboot kell
) sajna pin kodos lock screent hasznalok es egyszer csak elfarad nem enged be
reboot es minden happy..
Ami nalam ultra pozitiv: 1 a keszenleti ideje fenyeveket javult 2. bejovo hivas nem leptet ki az app -bol ( ezt IOS eseknek kulon megmutogatom
) 3. cast screen to chromecast oriasi ficsor lesz csak jonne mar a frissites hozza
-
arni1
aktív tag
Csak nem birtam ki es felraktam az L verziot, de nem bantam meg, hasit, gyonyoru lett, egy buggal talalkoztam, az fb app kommentjeinek nincs hattere, de kb lex*rom, viszont olvastam,h volt akinek a kamera fagyott be, es semmilyen alkalmazassal nem mukodik.
Talalkozott valaki ilyennel?
-
FeRkE
őstag
-
slice14
veterán
Ma délben a szívroham kerülgetett. Hivatalos ügyet kellett intézek, így öltöny nadrágba tettem a kicsikét. Csak volt egy hívásom, aminek a lerakassa után mellé tettem a telefont, nem a zsebembe.. És kijelzővel lefele megcsókolta a Kossuth tér díszburkolatát.
Gyorsan felkaptam, de úgy látom nem lett semmi baja. Egy S Line TPU tok volt rajta, és szerencsére megvédte. Gondolom a kijelzőn, fólia alatt is látszana hogyha sérűlt volna?
-
BeastMode
őstag
Jött ki újabb Mahdi update és úgy néz ki, hogy végre megszűnt a lockscreen bug. Ez a ROM lassan már tökéletes lesz számomra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest