Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRkE
őstag
bocsi, téves..
-
sir fg
aktív tag
Sziasztok,
nektek nem szoktak arra panaszkodni, akikkel telefonon beszéltek, hogy nem értenek jól? Amióta ez a telefonom van (február óta), velem ez többször is előfordult, egyértelműen a Nexusra gyanakszom. Főleg, hogy az viszont ismert probléma, hogy videókészítésnél valamiféle (gyári) zajszűrés csak ront a hang minőségén. Ugyanez a zajszűrés nem kavarhat be a beszédminőségbe?
-
nzolo76
tag
válasz
TODI1111 #21375 üzenetére
Most telepítettem az új Mahdit, PA gappsal, de a megjelenés menü advance pontjába belépve nincs semilyen elem, menüpont, semmi. Pedig a Superuserben engedélyezve van a touch control app. Valamit még engedélyeznem kellene, hogy megjelenjen ez a menüpont?
Másnál működik? -
gtome
csendes tag
Ki milyen alkalmazást használ gmail chatre? Hangoutsot nem annyira dícsérik.
-
Szabo_0
csendes tag
Az imei matrica alatt lévő fényes rész az egy másik matrica ? Kaparta már le valaki?
-
BDave
őstag
válasz
trance89 #21377 üzenetére
Hmm. Akkor nem láttam rajta, de most megjelent egy kis fekete pötty. Nemrég került rá fólia és mikor feltették akkor nem láttam hogy ott lenne, de most ott van. Azt hittem, hogy kosz, de nem jön le, ezek szerint akkor elkerülte a figyelmemet és bekerült egy kis fekete izé a fólia és az üveg közé.
-
BDave
őstag
Lehet, hogy hülye kérdés, de be tud égni pixel ennél a kijelzőnél?
-
TODI1111
veterán
Frissült a Mahdi
-Theme chooser: upstream fixes from cm
-Fixed booting into safe mode
-Add ability to apply icon color filters
-Fixed navbar color and custom icons being reset to default
-Fixed custom tiles not showing the text
-Proximity wake fixes
-Added back OmniSwitch and merged latest changes
-Added soft reboot option
-Slim recents background color && transparency
-Reverted Ril and Telephony projects back to aosp
-Tanslation updates thanks to @seilogeo, @The Tox and CM
-Lots more fixes which will not be mentioned here so read the detailed changelogHammerhead & Mako
-Added options to control dt2w and s2w in Display settings > Advanced
-Hammerhead: torch is now instant-All Nexus kernels updated to Linux 3.4.103 (except Grouper)
-
zsirfecske
addikt
válasz
rootkiller #21350 üzenetére
-
slice14
veterán
Aki L-t használ. Javították az új verzióban a PIN lock bugot? Ill. a TB még most sem kap root jogot?
-
törölt tag
válasz
randras_83 #21361 üzenetére
Már rég nem ez a szabály van. Köszi!
-
D4ni
őstag
Nem tudjátok véletlen hogyan tudom másolnia simkártyára a ttelefon számokat?
-
randras_83
addikt
válasz
#09819904 #21359 üzenetére
Használd pls a szerkesztés gombot. Ez nem chat. Köszi.
(#21360) _t0Mi_ : ha van lehetőséged akkor nyomkodd meg mindegyik telefont. Az hogy éppen mennyit dob ki egy szintetikus teszt több dologtól is függ (rom, kernel, hőmérséklet...) , ezért nem feltétlen mérvadó. Inkább az a fontos hogy napi használatban mennyire laggol, fagy stb. A nexusokra ez nem jellemző.
-
_t0Mi_
aktív tag
Sziasztok!
Biztos tudtok válaszolni a kérdésemre..
Miért van az, hogy az ugyanolyan hardverű Lg G2 és Sony Z1 a szintetikus tesztekben nagyságrendebbel jobbak, mint a Nexus 5? Értem, hogy ez a felhasználásban nem számít, a logikája érdekelne..
köszönöm!
-
rootkiller
őstag
Elküldtem a telefonom szervizbe. Amíg ott van, lehet túl kéne adnom a Spigen Neo Hybrid tokon, egyszerűen számomra szerencsétlen ez a megoldás hogy szinte belebetonozza a keret a telefont a gumiba, ki kéne szednem viszonylag gyakran és rádugni nagyobb jacket ami a kis lukán nem fér be.
Tipp? Valami light-os jó lenne.
-
gtome
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem kézhez a készülékemet és az lenne a kérdésem, hogy miket kellene megnéznem, mire kellene tesztelnem, hogy jó-e a telefon amit kaptam (korábban írtak esetleges pixelhibákat, ilyesmire gondolok), hogy a cseregarancia idő alatt kiderüljön az esetleges hiba.
Köszi előre is!
-
lafaty80
addikt
A telónak elvileg sztereó a hangszórója alul, azaz 2 hangszóró is van benne?
-
trance89
őstag
miért nem inkább slim + kékkód? utóbbihoz még frandom enabler és egy páratlan kombinációt kapsz
kb 1 hete mutattam pár screent hogy mennyit fogyaszt:
[link]
[link]
végül aztán 4ó SOT-al zártam a valamivel több mint 3 nap készenléti időt, egy gyári CM rommal ezt meg sem közelíted ugyanezzel a felhasználási móddal (nonstop wifi/3g be, kizárólag chrome-os böngészés) -
törölt tag
válasz
dozsabalint #21337 üzenetére
Nem flasheltem én semmit. Feldobtam CM Installer segítségével. Aztán egyszer teszteltem 11S rendszert, de az kuka. Visszapakoltam CWM alól a Nightlyt és azóta csodásan muzsikál. Ennyi amennyit bogarásztam vele.
-
bucsupeti
senior tag
válasz
#09819904 #21336 üzenetére
ismerem a CM-et, korábbi készülékeimről. Azokon a készülékeken (LG L9, Galaxy S) megérte lecserélni a gyári cuccokat. A stock Nexus érzés azonban valami teljesen másról szól...
Mint írtam nekem N5-ön az L (és előtte a kitkat) nagyon bejött, nincs hiányérzetem semmilyen téren. Ha lenne valami nagyon zavaró, akkor biztosan tovább próbálkoznék.
-
törölt tag
válasz
dozsabalint #21332 üzenetére
Dalvikkal fut. Nekem felesleges az ART!
GAPPS? Lövésem sincs, hogy az micsoda. -
bucsupeti
senior tag
-
bucsupeti
senior tag
Az L megjelenéséig kitkat stock romot hasztnáltam, amikor megjelent az L azóta azt. Egyetlen apró problémám volt vele, mégpedig az hogy a pinkódos feloldás után volt olyan helyzet hogy visszajött a feloldóképernyő és gyakorlatilag nem tudtam mást csinálni csak újraindítani a készüléket. Ez a jelenség kiszámíthatatlanul jött, hetente 2-3 alkalommal.
Múlt héten úgy döntöttem hogy kipróbálom a MAHDI romot. Sok jót olvastam itt róla, gondoltam egy esélyt megér. Ez volt az első custom rom ezen a készüléken. Feltettem, de nem győzött meg. Az akkuidő semmivel sem jobb mint a stock kitkatnál volt. Az L-nél meg szerintem sokkal gyengébb. Kernelt nem cseréltem, tehát a mahdi kernel volt fenn.
Ráadásul sorra jönnek elő furcsa jelenségek. Pl tegnap google navigáció közben egyszercsak bejött az induló animáció, majd mindeféle pinkód kérés nélkül bejött a home. Persze a navigáció sehol nem volt. Van olyan problémám is hogy nem minden esetben tudom az autóm beépített kihangosítójával a bejövő hívást fogadni, azaz fogadni tudom, de nem a kihangosító szólal meg, hanem a telefon mintha simán felvettem volna. Persze az autó kijelzőjén minden látszik, tehát a BT kapcsolat él, működik, csak a hang nem ott jön ki.... Korábbi romokkal ilyen probléma nem volt. Ja és ez is hektikus, azaz nem tudtam eddig beazonosítani hogy mikor jelentkezik.Szóval azt hiszem bő egy hét custom rom után megy vissza a gyári L preview. Eddig nekem ez jött be a leginkább!
-
tarat
tag
Sziasztok!
Feltettem a legfrissebb MAHDI ROM-ot és szépen is ment vele.
Tegnap este lecseréltem a kernelt a franco R61-re, de szerintem gyorsabban merül vele a telefon és bele is fagyott egyszer a WAZE-ba.
Szóval viszatenném az eredeti MAHDI kernelt, de nem találom csak a kernelt (ha van egyáltalán ilyen).
Létezik csak kernel? Ha nem, akkor a teljes ROM-ot kell újratennem? Ez mehet WIPE nélkül, megmarad minden ilyen módon?Köszi a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
slice14 #21325 üzenetére
Lehetett volna húzni, de úgy voltam vele, hogy azzal babráljon az akinek van türelme. Illetve nem akarok úgy csalni a pontszámnál, hogy azzal kitegyem a készüléket annak, hogy behalhat.
Tehát csak finom SW-es moddingokat csinálok, és a HW-es dolgokhoz nem nyúlok.Amúgy annyi a lényege, hogy a rendszert minimálisra kell venni!
Mármint a fogyasztást, hogy ne zabálja a ramot. Ezáltal értelemszerű, hogy a proci is jobban tud dolgozni. Ennek ugye az lesz az eredménye, hogy a benchmark simán agyonkaristolhatja a memóriát meg a procit és így gyönyörűen magas pontot fog adni, ami jelen esetben így nem modhacking pont, hanem effektív nyers pont. Legalábbis szerintem!
-
gabro0
őstag
válasz
horvathkrisz #21319 üzenetére
-
horvathkrisz
addikt
válasz
DeathAdder #21312 üzenetére
Ha segitseg kell, eztan is engem keressetek...
-
dud998
őstag
Köszönöm szépen mindenkinek!
Akkor a Neutron megy is fel -
bigrock
addikt
válasz
ficere #21307 üzenetére
Meg kell nézni a levelező szolgáltatód POP/SMTP beállításait és az adoptálni. Ha rám hallgatsz, fellököd a K9 levelezőt, és öröm, bódottsá... Továbbá: stock launcher=kalap k@k@. Minimális beállítási lehetőségeket tud. Tedd fel az Apex/Nova/KitKat stb... launcher és öröm stb...
-
ficere
aktív tag
Sziasztok.Ma sikerült beszereznem egy nexus 5-öt.2 láma kérdésem lenne,mert nem tudom megoldani,hogy tudom beállitani a levelezőt (freemail),nem tud kapcsolatot létesiteni a szerverrel.A másik pedig hogy tudom beállitani hány képernyőt használok.
Előre is köszi. -
dud998
őstag
Sziasztok!
Flac lejátszáshoz milyen appot ajánlanátok?
Üdv!
-
siofok
őstag
válasz
DeathAdder #21298 üzenetére
slim-és art-on vagyok énis,szintén semmi gond...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest