Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
ja igen, már emlékszem... és a kijelzőt is összekarcolja!
(#20979) tboy93
én a Mediadevil N5 pulltab tokot használom már lassan fél éve nagy megelégedettséggel: nagyon igényes, elegáns és roppant kényelmes, karc miegyéb szóba se jön
-
Xaels
félisten
A HTC kiadta a Zoe(Beta)-t más készülékekre, köztük a Nexus 5-re is. HTC Zoe
Feldobtam HA-ra a WCP-300-at, nagyon nem használtam ki csak a fali USB töltőt meg a kábelt.
-
radicspeter1
őstag
Egy új mód a kezdőknek rootot illetően:
Kingo Android Root version 1.2.3 Release
Support OS:XP/ Vista/ Win7/ Win8
New version features:
1. Brand new UI design.
2. Server relocated and updated.
3. Added rooting exploits for Nexus 5 (4.4.4).
4. Added recovery methods for Samsung GALAXY S5 and Note 3.Download Kingo Android Root 1.2.3 now:
[link] -
válasz
atillaahun #20989 üzenetére
én 5ezer párszáz forintért vettem ilyet: [link]
Korrektül tölt, bár itt is igaz, hogy nem mindegy hogyan rakod rá a töltőre. Ennél olcsóbban nincs normális.
-
adamka1313
tag
Lejárt a szerk. idő sorry.. .:/ DE itt van két kép !
http://kepfeltoltes.hu/view/140814/DSCF0021_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/view/140814/DSCF0020_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
-
adamka1313
tag
válasz
atillaahun #20989 üzenetére
Én ilyet használok : http://www.tinydeal.com/itian-k8-qi-standard-slim-mobile-wireless-power-charger-mat-p-118203.html Nekem tökéletesen működik szilikon és bebujtatós tokkal együtt is.
Úgy voltam vele hogy kipróbálom mert ha nem jó akkor is kétezer forint kit érdekel....de tökéletesen bevált !
Kicso,vékony kényelmes és mintha pont a nexus 5 re szabták volna!!
-
drinker
tag
válasz
randras_83 #20988 üzenetére
Ugyan azt mint ha a power gombot nyomom 10 mp-ig.
Egyet rezeg a telefon és kész. -
atillaahun
veterán
Megjött egy nem rég javasolt 8 $ -os Qi töltő kínából és jó szar. Kb. fél cm a tűréshatár, amivel ha feljebb vagy lejjebb teszem egy bizonyos pontnál akkor b@szik tőtteni.
A tietek is ilyen vagy 8 $-ért hülye voltam hogy aszittem majd működni is fog (rendesen)? -
Parallaxis
addikt
válasz
tboy93 #20984 üzenetére
Ezekre jóval kisebb az esélyed, viszont leülésnél, ha ráfeszül a készülékre a kulcs, ha valaki neked ütődik az utcán, vagy nagy lendülettel nyitsz egy ajtót lényegesen gyakrabban előforduló dolgok, amiket egyébként észre sem veszel, de nagyon könnyen kijelzőtörés lehet a vége.
-
válasz
Parallaxis #20983 üzenetére
Ennyi erővel nem veszem elő a BKV-n mert nekem jönnek elejtem/ellopják/hirtelen fékez a hév és kirepül az ablakon
-
dnelb
veterán
válasz
tboy93 #20979 üzenetére
Legrosszabb dolog a mikrokarc, azt meg úgyse látod csak ha keresed..
(#20978) atillaahun : ok,de a korong közepén ott a lencse feletti üveg, én azt féltem..
(#20977) ( V ) : nekem használhatatlannak számít mert lefoglalja még 1 kezem tök feleslegesen.. ha meg ráteszem a telefont és úgy fogom, akkor meg könnyen lecsúszik róla. Szóval igen, egy rakás f.. -
válasz
Szabo_0 #20974 üzenetére
Epenis növelésre jó, gyakorlatilag az összes itt feltüntetett újítás fölösleges. A telefon így is elég gyors, a memória fele sincs kihasználva, és a fullHD felbontás is több mint elég. Jöhetnének mondjuk vízállósággal, meg olyan akkumulátorral amivel kibír egy hetet a telefon
ja meg olyan kijelzővel ami nem törik be ha leejted
-
dnelb
veterán
válasz
tboy93 #20971 üzenetére
Ebben egyetértek, nekem sincs fólia rajta, de a kihúzós tok akkor is kényelmetlen, használhatatlan. 2 kéz kell hozzá, 1 helyett.
Én tok meg minden nélkül használnám, de sajnos féltem a kamera lencsét hogy karcos lesz. Ha az valahogy védve lenne nekem semmi sem lenne rajta.. -
Szabo_0
csendes tag
Egy kis finomság
http://www.technokrata.hu/mobil/2014/08/14/kiszivarogtak-a-nexus-6-specifikacioi/ -
( V )
veterán
válasz
drinker #20955 üzenetére
fastboot mode sincsen?
-
Lehet, de számomra a telefon használati eszköz, nem érdekel ha karcos lesz. Másrészt a fix tokok hátránya hogy semmi nem látszik kb a telefonból. Kinézel egy telefont mert hűde szép meg micsoda formája van, megveszed és belerakod egy ormótlan tokba hogy megvédd
sok értelme van...
a másik kedvencem meg, hogy tokba rakom + fólia meg minden hogy majd jó áron tudjam eladni. Aham.. szóval én fogjak egy féltéglát azért hogy a következő tulajnak jó legyen
öö inkább nem
tetszik a formája és látni akarom, nem érdekel ha lesz rajta egy kis karc inkább bukok rajta ~10 ezret (kb amikor eladom ennyi lesz a difi a patika meg a karcos készülék között)
-
Hát ha van a hátlapon tok, akkor majd csak akkor esnek ki amikor kiveszed belőle a telefont
Viccet félre téve, nekem tavasz vége óta van meg és sajnos egyre kevesebb marad a nexus feliratból
. A ki-be húzós tokból se mindegy milyet veszel, én angliából rendeltem "shocksock"-ot 3k körül, igencsak jó az anyaga és nincs mikrokarc
-
dnelb
veterán
-
válasz
Oppenheimer #20964 üzenetére
A szoftver nagyon jó, az tény. Én is a letisztult droid miatt vettem ezt + frissítések + viszonylag olcsó is volt. Ha neked tetszik a fehér akkor jó, az a lényeg
kopásra meg kb nem tudsz vigyázni, nekem is tokban van (bebujtatós) vigyázok rá nagyon, de sajnos kipotyognak a betűk
Szerintem a melegedés megolvasztja a ragasztót.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
válasz
Oppenheimer #20961 üzenetére
En tapiztam egymas mellett a feheret es a feketet is. Nem mondanam hogy a feher silanyabb minoseg, viszont engem nagyon zavart hogy a feher is fekete elol. Viszont matt feher a hatlap, kicsit koszosfeher, ami mindenkepp jobb mint a csillogos feher. A fekete elegansabb szerintem, de vallalhato a feher is. Meg a piros-fekete kombora lennek nagyon kivancsi, az szep lehet.
Bar ha mar anyaghasznalat, tenyleg nem egy csucs a keszulek, az enyem nehany honapos es mar kipogyogott a Nexus feliratbol az X egy resze es az U betu fele is. Rohej...
-
BDave
őstag
Passz. Google kereső...
(#20929) Oppenheimer: uhh, pont fehéret? Én tegnap néztem meg a MM-ban és ég és föld a fekete és a fehér közti különbség anyaghasználatban. Nem szeretnélek megsérteni, de a fehér teljesen más, ócskább, nem méltó egy ilyen kategóriájú telefonhoz, meg is lepődtem.
-
drinker
tag
válasz
atillaahun #20954 üzenetére
De, 10 mp elteltével rezdül egyet a telefon (mintha bekapcsolna), aztán továbbra sincs semmi...
Azt nem írtam, de szerintem nem is lényeg, a telefon teljesen gyári, nem babráltam rajta semmit -
gabro0
őstag
válasz
radicspeter1 #20946 üzenetére
Ha lenne mit tesztelni, mert eddig hibátlan
Megint érezhetően gyorsabb lett. Az UKM-t meg már korábban frissítettem. Jó látni, hogy benne vannak a fixek, amiket jelentettem
siofok: és tényleg megszűnt az a borzasztó lag, inkább akadásnak mondanám. Nálam frandom nélkül megy, mert vele mintha kicsit jobban fogyasztana. Később újra felrakom hátha van változás.
-
m_dawe
senior tag
-
-
drinker
tag
Sziasztok!
Ma reggel kikapcsoltam a wifit a telefonon, majd zsebre vágtam, és indultam dolgozni. Út közben éreztem, hogy valami kellemesen melegítí a combom, kivettem a telefont ami hát nem kicsit felmelegedett. Se bekapcsolni se életrekelteni nem tudom. Ha folyamatosan nyomom a bekapcsoló gombot érzem hogy rezdül egyet, de utána sem történik semmi. Ha töltőre dugom ég az értesítési led, tehát fut a Light Flow program, de ennek ellenére sem tudom a kijelzőt életre kelteni. Viszont a teló továbbra is kellemesen meleg, mondjuk nem annyira mint az elején.
Ilyenkor mit lehet tenni???
THX
-
szunyi777
őstag
Magyar nyelvből aktualizálva a mahdi-2.7-hammerhead-20140812 ROM.
mahdi-2.7-hammerhead-20140812_Hun_Update_Final.zip
A forditásban bármilyen hiba, hiányosság van jelezzétek, javitom..
Enjoy -
gabro0
őstag
válasz
siofok #20943 üzenetére
Jaja r276
I'm finally debuting dyn_hotplug: Dynamic hotplug driver for hammerhead (aka blu_hotplug), heavily based on stratosk amazing work on the mako.
Erre kíváncsi vagyok. Még az előzőt sem sikerült kitesztelni, itt az új, ami még jobb
(a régivel 3óra 20 perc kijelzőidő és még 53%)
-
Fkris
őstag
Offline(!) navis programoknál milyen válaszás van androidon?
-
zolka95
őstag
ma este, amikor hazajöttem a wifim folyton bekapcsolt, hiába kapcsoltam ki
(mobilnet be volt kapcsolva)
újraindítottam a telót, és a wifi megint be volt kapcsolva, de elkezdte frissíteni a chrome-ot meg még valamita múltkor is ez volt, bár nem emlékszem, hogy akkor frissített-e volna valamit, de a mobilnet nem volt bekapcsolva
most, miután frissítette az appokat nem kapcsolt be újra a wifi
ez direkt ilyen lenne?
de akkor múltkor, ha tényleg frissített vmit és nem volt bekapcsolva a mobilnet, honnan tudta, hogy valamelyik appnak frissítése jött ki? -
Fkris
őstag
válasz
Oppenheimer #20932 üzenetére
Mintha rémlene, hogy váltáson gondolkodtál volna, igaz kb 2 hónapja nem követtem rendszeresen a WPs fő fórumot...
-
bali305
csendes tag
Matol en is boldog Nexus tulaj vagyok
azt be lehet allaitani valahol, hogy az akksi ikon mellett mutassa a toltottseget %ban?
Koszi
-
Fkris
őstag
válasz
Oppenheimer #20929 üzenetére
Feladtad a WP vonalat egy időre?
-
Oppenheimer
nagyúr
-
D4ni
őstag
válasz
Oppenheimer #20923 üzenetére
Hali! Én most adtam el asszony g-jét mert folyamatosan szaggatott, belassult. Nagy tévedés hogy a 3000mah és akkuval tovább bírja. A rendszer annyira szar hogy kB ugyan annyi idő alatt merül le ugyan olyan használat alatt mind a kettő telefon. Már meg is vettem asszonynak a piros nexus 5 öt...
-
trance89
őstag
válasz
WolfLenny #20922 üzenetére
http://imgur.com/a/vqtCK
csak hogy ne nézzetek hülyének, tegnap reggel óta most vagyok 85%-on, még mindig nonstop wifi mellett de már van 40min sot
még mindig nem értem én sem hogy az istenbe értem ezt el(#20926) siofok
mobilnet (98%-ban 3G-n van) és wifi is mindig nonstop be van kapcsolva, ezek között váltogat, ha elmegyek otthonról egyből H/H+ra kapcsol, igaz hogy a 3g többet eszik de eddig ha nem nyúltam a telefonhoz mobilnet mellett standy-ban is cca ugyanannyit evett mint wifi-re csatlakozva
ilyen faszbúk meg hasonló baromságokat nem használok amik megállás nélkül ébresztgetik a telefont, részben ennek köszönhetem ezt a hihetetlen üzemidőt -
HREH
senior tag
válasz
Oppenheimer #20923 üzenetére
Ha jó akkuidő kell, és LG szoftverei, akkor G2, ha tiszta felület + sallangmentes működés, akkor N5.
Más: CB kernel piszok jó üzemidőt produkált ma, 4h 45min SOT, egész nap fullon wifin lógtam, ahol nem volt, ott 4G ment.
Más2: Lehet olyat, hogy pl. Beállításokban az aktuális háttered legyen a háttér, és ne a sima fekete? Synapseben van ilyen, Settingsnél az Application Themet Translucent Darkra kell rakni, akkor meglátjátok, hogy miről beszélek.
-
-
Oppenheimer
nagyúr
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok és nem tudok dönteni G2 és Nexus 5 között. Melyik ajánljátok és miért?
-
trance89
őstag
válasz
MrPetya19 #20920 üzenetére
akármilyen rom alá mehet, viszont egy másik egyén is írta a kommenteknél h mahdi alatt mintha kicsit jobban merülne, nálam most slimkat alatt abszolút rekord időket produkál (az összes eddigi droidos telómat beleszámítva)
ja és még itt a frandom, link az első postban: [link]
hogy mire jó a kommentekből megtudod, mindenki csak dícséri -
trance89
őstag
-
MrPetya19
addikt
Hello
A mahdi alá felraktam a code blue kernelt és az lenne a kérdésem, hogy hogyan állítsam be, hogy jó üzemidőt kapjak?
-
Doosa
aktív tag
Van valami ötletetek arra, hogy miért nem csatlakozik 3G-s hálózatra a telefon ott, ahol amúgy erős 3G-s jel van? Néha felcsatlakozik, de akkor azt jelzi, hogy gyenge a térerő és visszaáll E-re.
A hálózatot nem dobálja viszont jelentősebben gyengébb a térerő, mint más telefonoknál.
A cellaadatok alapján más telefonokkal összevetve olyan mintha válogatna az adótornyok között és nem az erős 3G-s hálózatra csatlakozna, hanem valami arrébb lévő gyenge 2G-re. Nem is tartja olyan fixen a jelet. 8 óra alatt 4 adótorony között ugrált, ugyanott ahol egy Samsung és egy ZTE ugyan azon a hálón végig 1 tornyon volt max jelen.
Most frissítettem 4.4.2-ről 4.4.4-re, de nem változott a helyzet. -
-
slice14
veterán
válasz
atillaahun #20911 üzenetére
Ja akkor a GB-ben van... És hol találom, mert én magyarul használom a telót?
Köszi előre is...
-
slice14
veterán
Ha a PIE-t bekapcsolom gb-ben, hogy tudom eltüntetni a navbar-t?
-
Nite
őstag
mi lehet az oka, hogy amig a sajat contactom tokeletes...
addig barki maset nyitom meg, nincs profilkep es nincs g+ connection sem, helyette csak "website"
szinkronizalas termeszetesen be van kapcsolva, es ha online nezem a contacts-ban minden rendben
-
trance89
őstag
azzal is ok de én inkább a Kernel Tweaker-t ajánlom
-
BDave
őstag
Na, már nem is lehet kapni a Telenornál a telefont. Ezek szerint hamarosan jön az új...
-
TODI1111
veterán
Friss Mahdi rom
12.08.2014
-Theme chooser: upstream fixes from cm
-Settings: theme fixes thanks to @rush25
-Busybox updates from CM
-Option to hide traffic monitor when there is no activity
-Option to clear all tasks from recents including the topmost
-Dialpad key padding size options
-Fix screen off gesture settings showing up on devices other than the OnePlus One
-Various fixes in Dialer, Mms, Trebuchet/CMHome
-Tanslation updates thanks to @seilogeo, @toyr99, @The Tox
-Lots more fixes which will not be mentioned here so read the detailed changelog-All Nexus kernels updated to Linux 3.4.101 (except Grouper)
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- Battlefield 6
- Magisk
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest