- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
enteok
újonc
Sziasztok,
gyári garanciás (telenoros) ügyintézésnél számít, ha egyszer nyitva volt a bootloader? Természetesen vissza lett zárva, a rendszer is gyári rajta.
Köszi a választ!
-
Just486
senior tag
Van elerheto Sailfish OS image nexus 5 re, ha valakit erdekel. Fel ora alatt telepitheto masodlagos rendszerkent (multiboot), adatvesztes nelkul. A rendszerverzio a legfrissebb, de az image még alpha, ennek nagyjabol megfelelo funkcionalitassal.
-
atillaahun
veterán
válasz
radicspeter1 #20793 üzenetére
Épp hogy a zárt tok okozta ezt szerintem. A benne maradó kevés levegő egy része beszivárog a telefonba a csatlakozókon keresztül, napon 60 fokra felmelegedve a pára kicsapódik belőle és kész a korrózió. Mindezt persze rendszeres ilyen jellegű használat mellett. Aki télen zárt tokban tartja az kb. ugyanezt kockáztatja.
(#20794) Szabo_0
Kérj ajánlatot tőle is. -
radicspeter1
őstag
válasz
Szabo_0 #20785 üzenetére
Biztos megfigyeltétek már ha a csupasz telefont fogjátok huzamosabb ideig akkor a hátlap a kéz hője miatt bepárásodik, pláne ebben a melegben a csupasz gumi felületén...Ez a fő oka annak hogy elválik huzamksabb idő után a nexus logó.
Megoldás egy olyan tok ami teljesen zárt.Bár a témánál maradva én sem hiszem hogy a hátlapot átáztatná bármilyen kéz is
-
Szabo_0
csendes tag
válasz
atillaahun #20788 üzenetére
http://www.ebay.com/itm/Black-Workout-Running-Sports-Gym-Armband-Case-Cover-For-LG-Google-Nexus-5-D820-/161161227561?pt=US_Armbands&hash=item2585f52d29
Futáshoz meg görkorizáshoz használtam. Csak nálam volt szóval rejtély. Másra nemtudok gondolni. -
atillaahun
veterán
-
Szabo_0
csendes tag
válasz
radicspeter1 #20784 üzenetére
Péntek óta ezen gondolkozok és arra jutottam hogy maximum akkor kaphatott "vizet" amikor a sport tokban volt és mozogtam. Másra nemtudok gondolni mert víz közelébe nem vittem. A tok pedig a jack dugónál ki van vágva szóval ott becseppenhetett
-
Szabo_0
csendes tag
Üdv újra!
Ha minden jól ment akkor elvileg sikerült csatolnom a szervíz fényképeit.
Bánatomban hétvégén feltoltam én is az L-t és a hibák ellenére is imádom! Piszkosul tetszik.
http://prohardver.hu/dl/upc/2014-08/11/434359_hvb76nqrhid3i6v9_skmbt_22314081108191asd3.jpg -
válasz
atillaahun #20771 üzenetére
Kivette, én sem találok ilyen menüpontot.
-
Frenky89
addikt
válasz
SteeWe #20769 üzenetére
Pénteken voltam a Szegedi MM-ban hasonló konfiggal és eddig nem szóltak rá semmit. (Értsd: simán bevették garanciális javításra, küldik Pestre.) Mondjuk az vicces, hogy a csaj 389,90Ft-ot írt az igazolásra vételárként.
Mivel olyan baja volt szegénykémnek, ami miatt nem tudtam még csak gyári állapotba sem visszaállítani (unlock+root volt), ezért remélem, hogy ezután sem szólnak érte semmit.
-
KFeri22
tag
válasz
atillaahun #20774 üzenetére
Arra gondolok, hogy be tudtam állítani, hogy amikor Wifire vált, akkor a mobiladat 2G-re, illetve ha mobilneten van 3 G-n és aludni megy szintén átvált 2 G-re, ha felélesztem visszavált 3G-re.
Most nézem amit írtál az akkumulátor kímélő mód valami ilyesmi a Mahdiban. -
KFeri22
tag
Most váltottam Mahdira. A kérdésem az lenne, hogy van benne okos rádiókapcsolat állítási lehetőség, mint a Gravitybox-ban? Nekem csak ez hiányzik, de lehet én nem találom. Ha nincs benne, akkor fel lehet-e telepíteni a Gb-t ugyan úgy, mint a gyárira?
-
atillaahun
veterán
Mahdi kivette mostanában a nav sáv színének állítását vagy csak én nem találom?
-
SteeWe
aktív tag
Németországi MM-ből való a készülékem. Házhozszálítással rendelték. Egy lepecsételt A4-es papírt kaptam, de szegényes német tudásom alapján nem tudom megítélni, hogy az elég-e a gariztatáshoz. Nem találok rá utalást, hogy mennyi a garancia stb.
Van-e bármi teednőm, egy esetleges gariztatás előtt? -
kekigyu
aktív tag
Sziasztok!
Kijelző védelmére milyen fóliát vagy üveglapot ajánlotok? Olyan kellene, ami befér a Spigen Slim Armor alá.
-
huha, mahdi rom majdhogy megduplazta az uzemidot az android L-hez kepest. Raadasul beepitett wifi adb funkcio, eddig nagyon bejovos a cucc
#mahdi
-
radicspeter1
őstag
az árvajó szivem...
Dobd fel majd synapse is jó lesz -
Madoc
veterán
válasz
radicspeter1 #20756 üzenetére
Többször is néztem amit írsz de a kernel első oldalán erről egy mukk sincs.
-
WolfLenny
senior tag
Feltetem a stock 4.4.4-et és a youtube 720p-ben játsza le a full HD filmeket.
L alatt megvolt a 1080p is. Ez mitől lehet? -
dnelb
veterán
válasz
siofok #20752 üzenetére
Csak simán a rendszerben, nem appokban. Sajnos a 90% nincs rendesen megírva és laggolnak, ez a legnagyobb hátránya a droidnak
van pár nagyon szép holo elveknek megfelelően megírt progi, pl a fuelio, ha az összes ilyen lenne kicsit máshogy nézne ki a rendszer megítélése....
-
twine
veterán
Egyetértünk,,és azt hiszem félre érthető is voltam,,,
Az üzemidőt csak azért kérdezem, hogy nincs e valami nyűgje(bug) az aktuális verziónak...
Csodát én sem várok,hogy majd az uj kerneltől egy hétig bírja a telefon
épp az ellenkezője miatt kérdezem, hogy nem k*rtak e el rajta valamit... -
dnelb
veterán
Ezzel én is így vagyok, r58 nekem 1x belaggolt, ment is vissza az r57
de r59 eddig nagyon smooth. Üzemidő kérdés szerintem túl van komplikálva, akkora számottevő eltérések úgysem lesznek egyik kernellel se, csak nagy áron. Lásd pl faux kernel, átlag másfél órát ver rá SOT-ban francora nálam(4 óra vs 5.5), cserébe nagyon nagyon laggos lesz minden.. (Nekem) nem éri meg, inkább töltöm minden este .
-
twine
veterán
Fasza,,, tegnap vettem rá magam, hogy 57 után frissítsem 58ra...(nehezen váltok, ha valami bevált,, inkább használni szeretem már a készüléket mint b@sztatni)! Erre most itt az 59...
(mert persze azért piszkálja minden újdonság a csőröm)
Egy-két nap múlva posztolnál egy üzemidő "érzést" ha megkérlek? -
dnelb
veterán
franco r59 érezhetően gyorsabb mint az 57. bár lehet csak placebo, igazából egy darab laggom sincs soha
-
noorbertt
őstag
válasz
radicspeter1 #20712 üzenetére
Kiprobalom, fenn is van ☺
Viszont ez a Synapse nem indul ;No uci support es semerre tovabb? Ill ha frissul a kernel honnan lehet egyszeruen csekkolni? -
errrtu
aktív tag
sziasztok! meg tudná mondani valaki, hogy mennyibe kerülhet egy teljes burkolat csere? tulajdonképpen csak a belseje ép :-)
-
Na lecsereltem az L-t mahdira. Eddig minden rendben, igencsak kenyelmes
-
D4ni
őstag
Nektek megy a jó napom van instant egyveleg? Mert nekem nem...
-
BDave
őstag
Nektek tud szinkronizálni a Google Play Zene? Nekem július 30-án tudta utoljára, minden más megy, kivéve még a Hangkeresést, de azt nem használom.
-
gabro0
őstag
válasz
sir fg #20715 üzenetére
Nálam se jött meg a frissítés hiába vártam. Még június elsejei verzió volt fent, amikor láttam, hogy már jó 1 hónapja kint van az új mégse csinált semmit...
Hasonló gondok vannak a gugli billentyűzettel, csak tudnám miért.Az újraflashelés után amikor frissíti az alkalmazásokat a billentyűzetet mindig kihagyta, szóval valahol máshol van a hiba
-
BeastMode
őstag
válasz
siofok #20716 üzenetére
ElementalX Q&A:
Q. My min frequency is stuck at 1267MHz.
A. No, it's not. When you touch the screen, the frequency is temporarily boosted to 1267MHz. The min frequency will go back to 300MHz when you're not looking. But there is a way for it to get stuck at 1267 if you have certain apps set to automatically save and apply settings. My recommendation: DON'T MESS WITH THE FREQUENCIES!!! Set them in the installer and leave it alone. -
sir fg
aktív tag
Sziasztok,
nektek frissült már a Google Play a legújabb verzióra (4.9.xx, material design)? Elvileg már több, mint 2 hete megy ki a frissítés, de nekem még 4.8.20-on van.
(Tudom, hogy lehetne manuálisan frissíteni apk letöltésével, de most már direkt tesztelem, hogy mikor jön. Régebben egy OTA is elég későn jött nekem a fórumtársakhoz képest.) -
radicspeter1
őstag
-
radicspeter1
őstag
válasz
noorbertt #20706 üzenetére
Synapse-al tudod állítani de felesleg!!!
Alapból minden ok rajta! Bluactive governorral ha lassabnak érzitek a franco kernelnél (intelactive) akkor valami nagyon nem stimmel veletekLényeg a lényegben most a legújabb purity van fennt ezzel az új kékkel s soha jobbat ennél nem kívánok
-
Just486
senior tag
válasz
rolcsibácsi #20699 üzenetére
Köszi, közben megoldódott. Olyan OS-sel próbálkoztam, ami még nem megy multiboot-tal. Egyébként működik
és tényleg kb 15 perc volt telón megcsinálni, bootloader zárva, és nem törlődik semmi.
-
( V )
veterán
válasz
radicspeter1 #20705 üzenetére
nofene, a görög is vált 5-ösre?
-
noorbertt
őstag
válasz
radicspeter1 #20705 üzenetére
Ez miben jobb mint a franco? Miket erdemes beallitani stock rendszer alatt? Lehet kiprobalom, bar francoval sincs semmi bajom
-
radicspeter1
őstag
Kint van az új codeblue!!!
Nagyon penge gyors lett és még akksi időben is hoz egy kis javulást. #stayonbluecodeHa mindez nem lenne elég, az öreg rókák mint pl (V) kartács is tudja mekkora fejlesztő is stratosk. No nemsokára az ő kódja is belekerül a kék kernelbe...
-
tybsen
addikt
válasz
bigrock #20703 üzenetére
Elony a sebesseg, de az LTE elerhetosege szolgaltatas es SIM fuggo is. Tehat ha nem fizetsz az LTE sebessegert, nem tudod elerni az LTE-t illetve ha nincs megfelelo SIM-ed, akkor szinten maximum 3G sebesseg amit elerhetsz. (Mindez kulfoldon van igy, nem tudom, hogy Magyarorszagon hogy mukodik, de gondolom hasonlo lehet).
-
bigrock
addikt
Szerintetek mennyi előnye van az LTE használatának? Amerre én járok, még sehol sem sikerült LTE hálózatra kapcsolódnia a telónak. Gyanítom, ha fix 3G-re tenném, még a fogyasztás is javulna...
-
Bilux
veterán
Felraktam az új L-ft hát kár volt. Flash all-al. Hát nem törölt mindent ez a sz@r... hogy tudtam volna úgy felrakni, hogy ne wipe-oljon semmit?
Mérgemben vissza raktam a gyári 4.4.4.4.4.4-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Discord
- Óvodások homokozója
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Fotók, videók mobillal
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged