- Vezetékes FEJhallgatók
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autóhifi
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Mikor a dokkolóban van a gép és egy szövegmezőre bökök felugrik a virtuális billentyűzet.
Ezt ki lhet vhogy kapcsolni? Tehát ha dokkolóban van ne ugorjon fel, ha kiveszem a dokkolóból akkor meg igen. -
Patens
csendes tag
válasz
MaCS_70 #4289 üzenetére
Nekem kényelmesebb érintéssel navigálni az oldalakon, ha pedig írni kell valamit, akkor pedig billentyűzeten gyorsírással gépelni. Ha csatlakoztatva van a dokkoló, akkor a legritkább esetben használom a beépített egérpanelt. Nem gond, csak zavaró a "villódzás".
Egyébként tényleg csak Chrome-ban jön elő. Jobban örültem volna, ha mondjuk IE-ben, vagy Firefoxban van ez a helyzet.ui.
Lehet, hogy Chrome-ban lehetne ezzel babrálni? -
o_tom
aktív tag
Sziasztok
Valaki cserélt, csereltetett már kijelzőt?
Pontosabban csak üveget és érzékelőt kellene.Kb. milyen költség? Hol érdeklődjek?
-
És valóban!
De csak akkor tolja fel a klaviatúrát, ha ujjal nyomom meg a címsort, ha a kurzorral, akkor nem.
Ebben pedig azért van logika: ha az érintőkijelzőt használom, akkor az érintőkijelzőt ajánlja, ha a dokkolót használom, akkor a dokkolónál maradna.
Mi ezzel a gond?MaCS
-
Az valóban egy hiedelem.
Talán valamikor még a nyolcvanas években létezett visszaviteli lehetőség, 8 napos, de csak bontatlan csomagolással.
Mondjuk akkoriban máshogy ment a vásárlás. Éppen 30 éve vettem a C64-hez egy Junoszty tévét -- a boltban próbálgattuk az eladó darabokat, és a negyedik példány volt használható.MaCS
-
Patens
csendes tag
Tudtok olyan megoldást, amivel elkerülhetem az érintős billentyűzet felugrását, amikor szövegbeviteli ablakra tapizok, miközben a dokkoló csatlakoztatva van?
-
B.i.L
senior tag
válasz
MaCS_70 #4280 üzenetére
Ott a Pont"
Kereskedő vagyok,a hozzáállás mindkét oldalról,ha megvan....a bolt eljárhat a törvény értelmében a cseredarab vagy azonnali pénzvisszafizetés.A vevő elállhat a vásárlástól ! (?) cseredarab hiány miatt.Nekem nem kell a rossz hírnév,visszafizetem a pénzt a hibás cuccot,pedig a gyártó fogja kicserélni. -
Ez létező szabály, mégpedig már az előző jogalkotási körökben is így volt, én több mint 20 éve használom.
Jelenleg a 151/2003 kormányrendelet tartalmazza:7. § Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, a vállalkozás nem hivatkozhat a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:159. § (2) bekezdés a) pontja értelmében aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.
A közelmúltban volt olyan ügyem, ami azzal zárult, hogy a bolt kárpótlást adott a vevőnek azért, mert nem cserélték helyben a notebookot, hanem visszaküldték bevizsgálásra, holott az üzletben nem lehetett igazolni, de még valószínűsíteni sem a rendeltetésellenes használatot.
MaCS
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
WiFi ügyben szerencsétlenkedek, van három sony tabletem, telefonom. Mindegyikben 2.4/5Ghz-es abgn wifi modul van egy antennával.. Most vettem egy ac-s asus routert rt-ac56u-t.
Ehhez a telók 325mbps-el csatlakoznak 5ghz-en, 2.4-en meg 72mbps-el.
A transformers pedig csak 150mbps-el tud 5ghz-en, és 65-el 2.4en.
Hogyan lehetne megcsinálni, hogy az asus t100 is fel tudjon csatlakozni 80mhz-es sávszélességgel 5ghz-es N-es módban a routerre?
Hol érdemes frissebb wifi drivert keresgélni?Előre is köszi a segítséget.
-
válasz
vendingo #4275 üzenetére
Pedig bizony ez a helyzet! A nyilvánvaló vásárlói visszaéléseket ki lehet szúrni a boltban, a rejtettebbeket utólag lehet visszamenőlegesen érvényesíteni, de a 3 napos bolti cseregarancia helyben történő cserét jelent.
Persze valóban indokolt esetben meg lehet tagadni a cserét, de ez a kivételes eset. A főszabály az azonnali csere.MaCS
-
tupijani
tag
Sajnos elváltak útjaink 😡. A cseregarancia 2 hét lett volna (központba szállítás, stb) és csak utána akartak újat adni, azt is futáron keresztül, ami szintén sok idő.
-
envagyok
veterán
Rendesen radugtad a kijelzőt a billentyűzetre?
-
tupijani
tag
Azt hiszem behalt☹ Csak a kamera melletti led villog, de semmit nem tudok vele csinálni. Előtte a kijelző függőleges csíkozódást ismételt vízszintesen. Mit tudok tenni?
-
tupijani
tag
Üdv mindenki! Végre megkaptam, T-hómos t100ta dk003h típus, fényes fedeles, 3740 cpu, 64GB nem merevlemezes dokkoló. Ami fura így elsőre, hogy nekem lekapcsolt kijelzővel, lecsukott dokkolóval sem dobja el a wifit, vagy áll meg a zene, pedig sokan ezt írták hátrányként. Ez valami új frissítés? Vagy majd elmúlik
Egyenlőre öröm és bódotság
-
Necc
addikt
Akkor valamit beneztel mert ugyanugy ott van win8 alatt is a futo folyamatok kozott mint eddig mas windows alatt. Picit atszabtak a task maangert, de attol meg nem lett megtalalhatatlan. Ha minden kotel szakad, hasznalj kulso programot (pl. process manager).
Az automatikusan indulo folyamatokat pedig a legatfogobban az "msconfig" paranccsal lehet attekinteni ami koszonhetoen a win8-nak meg szetagoltabb lett mint eddig volt.
Termeszetesen en meg az "%AppData%\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup" konyvtarba is vetnek egy pillantast a biztonsag kedveert.
-
Gork
tag
válasz
tupijani #4258 üzenetére
Sziasztok!
Nem feltétlenül szervesen tartozik a témához, viszont mivel a T100-on jött elő a kérdés, hátha segít másnak is a dolog. A kérdésem az, hogy Win 8-ra van-e esetleg hasonló program, mint androidon a Titanium Backup. Főleg annak is az a funkciója érdekel, ami úgymond lefagyaszt egy programot, ezáltal olyan, mintha nem lenne installálva, viszont egy gombnyomással kiolvasztható és újra látni fogja a rendszer.
De miért is érdekel? T-mobile Mobilnetet használok, ahol a szükséges applikáció telepít egy nagyszerű ouc.exe-t. Ez kezeli elméletileg a stick driver update-eket stb. Ezzel nem is lenne baj, csak van egy nagyszerű tulajdonsága, miszerint a legváratlanabb pillanatokban visszadob az asztalra, mintha egy windows+D kombinációt nyomnék. (A programok természetesen futnak tovább, ezzel nincs gond). Gondolom nem kell mondani mennyire idegesítő mindez filmnézés, játék vagy igazából bármi közben.
Win7 alatt ezt ki tudtam küszöbölni azzal, hogy feladatkezelőben kilőttem a file-t. (Ne tudjátok meg, hogy mennyi idő volt, mire rájöttem, hogy ez a file a ludas). Win 8 alatt viszont nem találom a futó app-ok között. Viszont biztos, hogy megint ő a tettes, mert csak azóta csinálja, amióta feltelepítettem a mobilnetet.
Sajnos az sem segít, ha az automatikusan induló programok közül kiveszem a T-Mobile Internet Managert, mert valahogy mégis elindul. Most leszedtem a programot, el is múlt ez az egész. Végül is ez is egyfajta megoldás, mert kb. havi 1x van szükségem mobilnetre és ha más nincs, akkor mindig előtt feltelepítem. De ha lenne valami ötlet, amivel inkább csak ideiglenesen el tudnám rejteni az app-ot, az lenne a legjobb.
-
tupijani
tag
T-hómon keresztül vásárolt már valaki ilyen eszközt? Ha igen, érdekelne a vásárlás és a készülék is. Mert nálam pl. a rendelések között nem akar megjelenni, pedig ügyfélszolgálatos fiatalember már a futárszolgálattal történő kapcsolatfelvételt emlegette
. Persze akár 30 nap is lehet, de 6, 8 nap alatt kiszállítják, mondta Ö, pedig Ö tudja
-
RCTiv
tag
srácok kérdeznék egy nagyon lámát, illetve kettőt is
tabletről meg tudom osztani wifin a netet ha be van dugva egy usb stick a tabletbe? vagy ez csak egyirányú? hülyén hangzik, tudom
illetve van olyan, hogy gmail alkalmazás? ha igen, hogyan lehet letölteni? főképernyőn szeretnék egy gmail ikont egy külön gmail fiókkal.
-
Bpisti84
tag
-
whirus
tag
Szép estét!!
Kicsit tehát - ahogy fentebb látható - összevetettem az Acer-t az Asussal....
Külső/1 - tablet
- "sarkosabb", robosztusabb az Acer, a T100-am recseg ropog (másoknak is?)
- a nyomógombok jobb minőségűek az Aceren
- jobb a kamerája is (2MP)
- nem gyűjti az ujjlenyomatot se az eleje se a hátulja (nem tudom h GG3-e az Asus)
- fullHD, nagyon szép képe van -- > az asztalt nehezebb kezelni (de nagyíthatjuk a feliratokat) --> igazából az Asusé sem vall szégyent, bár nem FullHD, de mindkettő világos, élénk, kontrasztos, PPI huszárok csak az Acert vegyék
- Acer negatívum, hogy bár FullHD, mindezt egy fokkal gyengébb processzorral és kisebb akkuval hajtják meg, mint a T100 esetében (néha meg is akadt a FullHD de csak icipicit, ez az Asusnál nem jelentkezett soha, pedig az már tele van pakolva mindennel)
- Az Acer kijelzője 10 pontos érintést érzékel és tollal való bevitelt is támogat, az Asus-é 5 pontos, toll nélküli (ez sokaknak fontos lehet)
- érdekesség, hogy az Acert laptopszerű csatlakozón töltöd, az Asust a microUSB-n, utóbbi előnye hogy olcsón lehet kocsiban tölteni (mobiltöltővel), hátránya, hogy töltés alatt a microUSB port foglalt
- néhány hasznos és még több haszontalan app volt az Aceren vásárláskor, az Asus nem pakolt annyi fölösleget (sőt leginkább semmit)
- mindkettő melegszik kicsit ha hajtod, bár nekem Lumia 930-am van, ahhoz képest a két tablet meghajtva is csak jégakku(mindennapi használatban nem bántó)
- az Aceren elől vannak a hangszórók, ez pluszpont szerintemKülső/2 - dokkoló
- billentyűzet hasonló minőség, mindkét gyártó esetében látszik az, hogy alsó kategória (az Aceré sokkal nagyobb (az egész gép jóval nagyobb) és a vinyó miatt nehezebb --> ez jót tesz a súlypontnak, rosszat az összsúlynak
- a billentyűk kicsik, de jók, nyomáspont rendben van, mindkettő zörgős, de céluknak megfelelő (az ezer éves HP6910p azért kenterbe veri mindkettőt)
- Acer-nek csak USB 2 jutott, az Asuson USB 3 van
- az egérpad egybelapos, erős, "olcsólaptopospattogásos" lenyomással, az Acert sokkal erősebben kell nyomni, 10 perc után már fáradt az ujjam
- az Acer-ben volt egy 500as vinyó (nekem az Asusban kimaradt), ezt szoftveresen kell leválasztani, mielőtt lehúzod róla a tabletet, ami érthető de apró kényelmetlenségA dokkolás
- egyértelmű az Acer előnye, mivel a létező összes módon tudod variálni a billentyűzetet a tablettel (sátor mód, tablet mód, laptop mód); az Asust csak egyféleképpen tudod behelyezni, hozzáteszem ez is stabil, viszont az Asus max nyitási szöge sokszor kevés
- érdekesség, hogy az Acer vinyóját le kell kapcsolnod, ha azt sátor módban használod
- mindkettő stabil és erős, a Lenovo Miix2 mágnesére több helyen panaszkodnakSzumma:
- az Acer amennyivel drágább volt, pontosan annyival ér(het) többet, de ez semmit nem vesz el vagy ad hozzá a T100 kvalitásaitól/hoz
Számomra a legnagyobb PRO az Acerben: Nem recseg-ropog és nem vonza magára az egész lakótömb összes ujjának lenyomatát 1 perc alatt, mint az Asus
Számomra a legnagyobb KONTRA az Acerben: a kisebb akksi + fullHD miatt az üzemidő meg sem közelíti a T100-atNem vagyok profi tesztelő és a munkám közel sem informatikai kapcsolódású, de remélem tudtam azért segíteni. Szerdáig lesz nálam az Acer, a T100 meg amíg bírja.
Jó hétvégét!
-
TJános
csendes tag
válasz
Maxtreme #4238 üzenetére
Decemberben vettem meg a gépet, két nap után teljesen kikészített, mert nem tudtam használni, pár másodpercig volt wifi, aztán a jelerősség maradt, de nem lehetett netezni. Amikor már vissza akartam vinni, gondoltam teszek egy próbát: bevittem a munkahelyemre, wifit megtalálta, remekül működött. Aztán mobilnettel is kipróbáltam, és nem volt gond. Ekkor vettem otthonra egy Asus routert, azóta is minden oké. Az előző router egy Tenda W311R+ volt, ami minden itthoni laptoppal, netbookkal (szintén Asus), mobiltelefonnal működött. Csak az Asus T100-zal nem
-
Maxtreme
addikt
Srácok nálatok a wifi-vel minden okés? Nem egy olyan rooterrel találkoztam már amit a noti egyszerűen pár perc után nem hogy eldob, hanem a kapcsolat átlép korlátozottba, és a net megszűnik létezni
A szóban forgó rooterek egy részére próbáltam telefonnal is rákapcsolódni, ott nincs baj (s5).Ahogy nézem egyébként, lehet furán hangzik, de hálózati forgalomfüggő a dolog. Ha nem töltök le semmit, van mikor akár fél órán át is működik tökéletesen, ellenben ha megy torrent vagy youtube akkor 4-5 perc után KO van.
Mi a túró lehet ez?
-
sanya67
tag
Sziasztok!
Pár hete írtam, hogy betört az érintő panel a zasszony gépén.
Rendeltem egyet, meg is jött rendben.
Van-e itt egy hozzáértő ember, aki a cseréjét bevállalja nekem? (pest és környékén)
A youtube-os videó alapján én nem merek belevágni, nincs túl sok érzékem hozzá.... -
tupijani
tag
Üdv mindenki! Úgy tudom a t100 kezeli a micro sdxc kártyákat. Van olyan, aki használ ilyet? Vagy csak a 32gb-os sdhc jöhet szóba?
-
Simon02
tag
Sziasztok,
néhány hete én is tulajdonosa lettem egy Asus T100-asnak. Eddig maximálisan elégedett vagyok vele, viszont az zavar, hogy feleslegesen sok tárhelyet megeszik a win: 900MB recovery, 8GB restore partíció és maga a windows is 17Gb körül eszik lefrissítve. Miközben egy virtuális asztali gépre feltolt full updated win 8.1 pro 7GB-ot foglal! Ezért kérdeznélek titeket, hogy oldottátok meg a telepítést, illetve mi ez a 8GB restore partíció, ami a 32GB-os példányokon nincs is? Sajnos UEFi miatt nem nagyon megy a bootolás: USB3-as pendrive-ot nem is látja boot eszközként, csak az USB 2-eseket, SATA->USB converter eszközeimet szintén nem látja ekkor. Egyedül GPT-re módosított win 32 bites telepítők indulnak el, de én szeretnék egy visszaállítható másolatot készíteni előtte a partíciókról. Acronis TI-t szoktam használni, de sajnos boot pendrive-ként nem megy (van egy fórum olvasott megoldás: Mustang PE, de az se megy). Klónozni is próbáltam külső hdd-re (érdekes itt az usb3-as megy, usb2-es házamat nem látja bootoláskor), de elszállt indításkor kékhalállal. Ja, külső merevlemezre nem lehet win-t installálni, telepítő nem engedi (grat MS...) és a Windows To GO se megy (nem bootol).
Sajnos egy fórumon se találtam megoldást, de bízom benne, hogy van itt valaki, aki megoldotta ezt a problémát! -
Patens
csendes tag
Üdv, emberek!
Valaki használ Photoshopot a masinán? A CS6 eléggé erőlködős, a korábbiak meg talán nem is bírják a Win8-at. Tudtok olyan verziót, ami pöpecül fut a viszonylag gyengécske T100-on (és Win8-on) is? -
b_alazs
tag
válasz
bounty123 #4216 üzenetére
Fura mód én sem preferáltam a modern felületet eleinte, de leginkább tabletként használom így megbarátkoztam vele. Nagyon ritkán váltok desktop módra.
Egyébként a charm bar-t behúzva látszik az akksi százaléka. Nekem nem jelent gondot, hogy nincs folyton szem előtt. Minden este használom 1 óra böngészésre plusz kb. 30p YT. Hétvégente lát csak töltőt.
Apropó, a cégnél kaptunk egy komoly virtuális támadást aminek hatására feltoltam rá a gyárilag csomagolt Nortont. Hát... nem volt fent sokáig, két nap múlva leszedtem mert a megszokott egy hét helyett 2(!!!) napot üzemelt mikor fent volt.
Valaki használja a Nortont? Ha igen akkor ott is jelentkezett a brutális akku-idő csökkenés?
Üdv,
Balázs -
válasz
mrhitoshi #4213 üzenetére
A RAID0-át nagyon nem ajánlom, különösen nem egy kártyával való összefésülésre -- még ha lehetséges is lenne...
Nézd meg, hogy a Windows saját lemezkezelője (Sajátgép/kezelés/lemezkezelő) esetleg megenged-e ilyen összefűzést, de ismétlem: semmiképpen nem ajánlom a rendszermeghajtó összefűzését másik meghajtóval, különösen nem másik rendszerűvel!
Ha az az akadály, hogy stabil meghajtót nem akar eltávolíthatóval összekapcsolni, az TALÁN megkerülhető virtuális lemez készítésével, de ismétlem: NE TEDD!
MaCS
-
smd07
újonc
Sziasztok, gyakran olvasom a topikot, szerencsére eddig nem volt problémám, de az előbb amint elkezdtem zenét hallgatni és hangot adni rá, az egész elkezdett torzulni és ha felvettem a hangerőt bármi szólt is, azután mint egy hajókürt szolna
ti találkoztatok már ilyen hibával? előre is köszi.
-
Patens
csendes tag
Nálam rendesen működik a Posta/Hotmail/Outlook csempe. Ha levelet kapok, akkor látom az élő csempén.
Az akkumulátor állapotát pedig egy Battery Meter nevű Win7-es appal lehet a legegyszerűbben szemmel tartani. Ez az asztali alkalmazások egyike (jegyzet, időjárás stb.), amiket sokak bánatára kivettek Win8-ból. Nem élőcsempés megoldás, de jobb, mint mindig rápöttyinteni a tálcán a kis ikonra. Plusz elég sok mindent ír is (kalkulált hátralévő idő, merülési, töltési, maximálisan megengedett töltési szint). -
mrhitoshi
veterán
Valahogy meglehet oldani RAID0-át egy 32GB-os eMMC és 32GB-os SD kártya között ?
Nem is nagyon a többletsebesség érdekelne, hanem hogy így összefűzné a két fizikai tárolót egy logikai tárolóvá. Van valakinek erről valami infója ? -
Ispy
nagyúr
válasz
bounty123 #4211 üzenetére
Nekem ráadásul outlook van fent, ami ahogy olvasom egyáltalán nem használ élő csempét, szóval ez így felejtős. Azért ez elég gáz, hogy pont az élő csempe, ami az új felület leghasznosabb része lenne, tk. alig használható valamire.
Az akkuval mi a gáz? Miért nem lehet rá írni rendes appot? Nem lehet lekérni az OS-ből annak a nyamvadt akkunak a töltöttségi szintjét?
-
-
Ispy
nagyúr
Sziasztok!
Csatlakoztam én is a táborhoz, jó kis gép ez, de szoftveresen sajnos vannak hiányosságai (vagy az én ismereteim hiányosak).
Van egy Samsung tabunk, ami androidos, és ezen vannak olyan kényelmi funkciók (amik nélkül lehet élni azért), hogy amikor bekapcsolom, akkor látom, hogy jöttek-e új mailjeim, vagy rögtön látom %-os formában az akkumulátor állapotát. El lehetne ezt a 2 dolgot érni a winbe is? Legalább az akkumulátorra jó lenne valami csempe, de amit az áruházban láttam az elég elszomorító.
-
mrhitoshi
veterán
Üdv! Nem rég vettem én is egy ilyen kütyüt, igaz már régóta nézegettem a Tranformereket, már a legelső androidos Asus-t is próbálgattam, de most láttam elérkezettnek, hogy Win8-cal vegyek egyet, és nem csalódtam. Eddig nagyon imádni való. Így, ebben a felépítésben telitalálat. Egyébként nem vettem volna tabot soha.
(#3957) Necc: Ezen agyaltam én is legelőször, hogy dual boot. Kíváncsi vagyok mit tudna kihozni ebből egy Linux, viszont hogy lehet a gépen előhozni az uefit ? Az SD kártyás Linux felállásban érdekelne is a dolog.
-
Gork
tag
Nos, csak most olvastam a hozzászólásodat, miközben megkíséreltem frissíteni a BIOS-t. Egy 2014 májusi van fent, 207-es verzió (T100TAS), amit itt is ír a 2. helyen.
http://www.asus.com/hu/supportonly/T100TA/HelpDesk_Download/
Viszont az ASUS update semmit nem dob fel, holott azért itt is látok egy csomó május utáni BIOS-t. Akkor most mi az igazság? Az enyémre a tavaly májusi a legfrissebb ROM?
Egyébként még a kommented előtt a winflasshel megpróbáltam upgrade-elni a legfrissebbre a 313-asra és ki is írta, hogy nem stimmel a verzió: The BIOS file version does not match the BIOS ROM version. -
satz18
őstag
Igen változott, most már nem kell manuálisan csinálni hanem az asus live update megcsinálja neked. Amúgy tuti nem az eredeti BIOS van a gépeden ha most vetted, még az is lehet hogy a legújabb azért nem ajánlotta fel. Ha az eredeti lenne már rájöttél volna, azzal kb el se indul a gép.
-
gghrtz
őstag
Megjött az új tok a tabletemhez! Nagyon baba. Kemény tok, zip-záros, és méretileg is a T100-hoz van tervezve.
[link] -
Gork
tag
Nos, úgy fest, hogy mégis megtaláltam egy 2013-as beszélgetésben, a megoldást:
http://prohardver.hu/tema/re_asus_transformer_book_t100_a_legujabb_atalakul/hsz_410-410.html
Történt azóta esetleg bármi változás a telepítés folyamatában? Tehát leszedem a Windows BIOS Flash Utility-t, a legfrissebb BIOS-t, a fenti szerint telepítem és kész?
Illetve egy dolgot még mindig nem találtam meg, hogy a verziószámot hol tudom csekkolni.
-
Gork
tag
Sziasztok!
Bár próbáltam rákeresni a fórumon egy lépésről lépésre leírásra a fórumon a BIOS frissítésére vonatkozólag, de nem találtam. Esetleg tudnátok linkelni nekem egy leírást erre vonatkozólag? A linket megtaláltam, hogy hol kell a BIOS-okat letölteni, mindössze egy kissé hülyebiztos leírást szeretnék találni valahol.
Igazából a legegyszerűbb megoldás érdekelne, nem szeretnék én nagyon trükközni vele, csak egy szimpla frissítést szeretnék megcsinálni.
A gépem egyébként kb. egy hete vásárolt, gondolom még a stock BIOS van rajta. Engem igazából nem zavarna, de nagyon sokan írtátok, hogy kifejezetten ajánlott a frissítés - ezért is szeretném megcsinálni. Egyébként lenne két kérdésem is ezzel kapcsolatban. Egyrészt, hogy ugye a frissítés nem állítja vissza a rendszert, marad minden ahogy beállítottam. A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ugye nem kell az egymást követő verziókat végigtelepítgetni, elég a legfrissebbet?
+1 A BIOS verzióját itt is egy boot során történő F2 nyomogatással tudom megnézni? (Bocs, ez az első WIN 8-as gépem.
)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ZBook 15 G6 15.6" FHD IPS i7-9850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 29 Hó garancia
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest