- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EABandii
csendes tag
Sziasztok!
Lenne gy kis problémám a 32 gigás változatommal: Nem engedi törölni a recovery partíciót az Asus backtrackerrel, pedig a 64 gigásomon engedte.
Ki hogyan szabadult meg ettől a fleeslegesen eltárolt 8 gigájától?
-
Üdv!
Mi a helyzet az újracsomagolt T100-akkal?
Ezek kiállítási / demo példányok lehettek?
Vett már valaki ilyet? -
bounty123
őstag
válasz
soldner #4690 üzenetére
Nem tudom mi okozhatta, nekem eddig 2 szoftveres problémám volt vele. Az egyik, hogy a képernyő elforgatás lehetősége egy idő után mindig eltűnt, ezt a video driver manuális frissítése az asus oldaláról megoldotta. A másik pedig gyenge wifi teljesítmény volt, pl. twitch hd videók beszaggattak, ezt a változatosság kedvéért a wifi driver frissítése oldotta meg
Viszont a live update szart se ér, ha azon múlna, még mindig a rossz driverek lennének fenn.
-
soldner
tag
Sziasztok!
Még nincs 1 hónapos a T100-asom.
Ma amikor bekapcsoltam nem reagált az érintőképernyőre.
Csatlakoztatva a billentyűzetet, sikerült kikapcsolnom.
2-3 újraindítást követően sem működött az érintőképernyő.
Keresgéltem az eszközkezelőben is, hátha találok valami hibát.
Kb. 10-15 perc után ismét működött. Semmi módosítás nem történ a gépen.Van valami ötletetek, hogy mi lehetett a gond?
-
válasz
Kovács Zoli #4687 üzenetére
Ez egy érdekes régi kérdés. Az SDXC névleges kapacitásplafonja 2 TB, azaz eddig mehet fel a kezelhető érték -- ekkora kártyával viszont a megjelenésekor még értelemszerűen nem tesztelhették még a készüléket, úgyhogy a hivatalos adatlapon a gyakorlatban kipróbált, biztos kártyaméret szerepel.
MaCS
-
hambi80
tag
válasz
Kovács Zoli #4687 üzenetére
hello na pont ez érdekell engem is mer nem találtam adatot rolla hogy 64gb vagy 128gb
-
Kovács Zoli
tag
Ebbe a gépbe mekkora memória kártya a max amit gond nélkűl kezel?
-
B.i.L
senior tag
válasz
Kovács Zoli #4685 üzenetére
Az,bammeg!
No de sebaj,most a neten keresek infót,3k-ért kicserélik.Az a baj,hogy a kijelzőből nem mindegy a típus.Azt kellene tudnom,de ahoz meg szét kellene szedni és megnézni...van még egy kontaktom,bepróbálkozok ott is,hátha lesz végül működő érintőm.
Jó tanács - tegyetek rá akármilyen fóliát,nehogy így járjatok ti is -
B.i.L
senior tag
Én most(ma) jövök a szervizből^üvegpanel csere lett volna T100TA DK7 ,de sajnos az érintő nem reagál...aki tud segítsen.Jelenleg a taccsot letiltottam,így megy minden flottul,kijelzővédő fóliját"tettem fel,ne repedjen tovább a Marianna árok,ami rajta kelettkezett.Azthittem megúszom egy 20-asból,de félek Asusszerviz lesz belőle,56K...
-
-
TJános
csendes tag
A Skype csempére kattintva azt az üzenetet kapom, hogy töltsem le a frissítést, de nem tudok belépni az áruházba, csak gondolkodik. SoftwareDistributionon belül töröltem a Download mappa tartalmát, próbáltam Gépházból és Vezérlőpultból is elérni a frissítéseket, de mindkettő csak gondolkodik és nem történik semmi. Van-e valakinek hasonló gondja? Ha igen, tud-e rá megoldást?
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy alig vesz fel töltést ez mitől lehet? -
gghrtz
őstag
Bizony, integrált frissítésekkel. (Ja, és a hibernálást, meg a pagefile-t ki se kapcsoltam!)
Nem, ez nem egy buherált Windows, ez egy hivatalos Microsoft megoldás, amit Windwows 10-re is lehet alkalmazni.
-
gghrtz
őstag
-
bounty123
őstag
válasz
Atlantisz48 #4664 üzenetére
14 munkanapon belül indok nélkül elállhatsz a vásárlástól, ha webshopon keresztül vásárlod - érdemes.
-
zsola32
őstag
válasz
Atlantisz48 #4664 üzenetére
nekem konkrétan mozgott benne az aksi - ezért cserélték ki...
ha jól emlékszem, néhányan panaszkodtak a feltöltésre, hogy nem tudták feltölteni a masinát/és utána nem indult el.
(meg kell nézni a tapipad ragasztását, illetve a a 3 gumicsík a képernyő és a billentyű között hajlamos a kiesésre. nálam már kettő hiányzik)jó kis gép, nagyon szeretni fogod.
az enyém decemberben lesz 2 éves, nagyon fürge, pörögős gépnek érzem a mai napig. -
Atlantisz48
őstag
Üdv ismét!
Az lenne a kérdésem, hogyha veszek egy ilyen gépet, akkor miket nézzek át feltétlenül abban a 3 napos tesztfázisban amikor még visszacserélik. Az az ki milyen garanciális problémával találkozott eddig?
Egyet tudok: Pixelhiba. -
Necc
addikt
Telltale jatekok kapasbol felejtosek szerintem, ok maguk is hivatalosan nem tamogatjak az intel IGP-it, es sok esetben tenyleg nem is mukodnek.
Egyeb jatekok teren az intel IGP meg mindig zsakba macska, mindegy milyen teljesitmenyu az IGP, sok jatek akkor is akadni fog ha a teljesitmeny meg lenne hozza, de meg az amugy nevetseges gepigenyu es nagyon regi (>10 eves) jatekok is sokszor max. 15-20 FPS-ekkel mennek csak.
-
Dr.G.
csendes tag
Sziasztok!
Most gondolkodom egy ilyen tablet vásárlásán. Főleg képnézegetésre és egyszerű játékokra kellene.
Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e rajta, illetve próbálta-e valaki a következő játékokat futtatni:
Telltale: Walking Dead, Game of Thrones;
Ubisoft: The Great War;
Shadowrun returns;
Warhammer Space Hulk
This war of mineEsetleg próbálta valaki, hogy csak érintős módban, billentyűzet-egér nélkül futnak e?
Köszi előre is! -
Atlantisz48
őstag
A T100 at a Laptop.hu tól vetem, és ők elküldték a Fix Direct-hez, onnantól ők kezelték az ügyemet, és miután nem érkezett meg a szükséges alkatrész a határidőn belül, (Képernyő) így kártalanítási ajánlatot kellett adjanak, de innentől már nem a FixDirect kezelte a dolgot hanem az Asus szervíz vagy valami ilyesmi, és ők azt mondták, hogy vagy megjavítják, vagy levásárolhatóság (De csak laptop.hu az sajnos a végén derült ki) és a harmadik opció az volt, hogy kapok egy ÚJSZERŰ gépet, azaz nem újat hanem használtat, aminek nincsen baja. Ez az Asus-os sztori,
(Gondolom ezt már jó sokan írták, azok akiknek garanciális problémája volt, és már kiestek a 3-4 napból)
A Media Markt-os úgy volt, hogy ismerősöm a Stop Shop-ba visszavitte a 16.000 Ft értékű fülhallgatóját, ótt azt mondták, hogy levásárlást tudnak biztosítani. Ez mind nagyon jó.
Én is vissza kellett vigyem a fülhallgatóm, mert kontaktos volt, de én nem a Stop Shop-os Media Martk ba vittem hanem a Mammut-ba, ott viszont elküldték szervizbe, és 2 héten belül kaptam egy vadi újat. Tehát ott másképpen kezelték az ügyet, ja és az én fülhallgatóm "csak" 12.000 Ft volt.
Szerintetek karácsonyra le fog menni az ára a 64Gb-os verziónak, persze ezt nem lehet tutira megmondani, de szerintetek?
-
Patens
csendes tag
válasz
Atlantisz48 #4657 üzenetére
Ha van rá módod, akkor alaposan teszteld le az első pár napban. Ha van valamilyen "gyári" hibája, akkor az úgyis előjön már akkor. Ahogy az előző hsz-ből olvashattuk, előfordul, hogy valaki "beleválaszt", de szerintem is kevesebb kockázattal jár egy MediaMarkt-tól venni, mint mondjuk egy sarki PC-stől.
Egyébként az meglepett, hogy jófejek voltak és egyből visszaadták a pénzt (gondolom a cserét is felajánlották volna, ha lett volna készleten T100), mert fülhallgatóknál és kisebb árértékű termékeknél már én is hallottam erről, de egy 100E+-os termékről nem gondoltam volna. -
zsola32
őstag
én a média markt-ban vettem az enyémet
a 4. napon vittem vissza mert rossz volt.
visszakaptam a pénzemet, rendesek voltak, sztornóztak egy elindult bankhitelt.ezt csak egy "nagy" cég teszi meg szerintem, minden elismerésem feléjük.
a másodikat - amit most is használok - már nem ott vettem meg, mert a média akkor nem árulta pár hónapig...
-
Atlantisz48
őstag
Körülbelül másfél éve ezt az utat egyszer már én is megjártam, pixelhiba miatt.
Majdnem 3 hónap volt mire vissza kaptam a pénzem, de azt sem akárhogy, mert csak a Laptop.hu nál vásárolhattam le, ami törvény szerint nem helyes, mert a kezembe kellett volna vissza kapjam a pénzt, nem pedig egy kupont. Na de mindegy ezt később tudtam meg.
Viszont ez a gép nekem nagyon tetszik, és nem szeretnék még egyszer ebbe a hibába belefutni, így hát reménykedtem, hogy ha a Mediába venném akkor jobban járnék, mert pl oda ha visszavittem egy fülhallgatót, azt mondták vásárold le. Jó de az sem volt mindegy melyikbe viszem, mert volt ahol elküldték szervizbe, és utána kaptam egy újat. De ez csak 2 hét volt maximum.
De akkor elmondásod szerint a Media Markt ba is így megy? Hogy ha hiba van akkor írnom kell a fix Direct nek stb. ?
Tehát ezt elkerülni csak akkor lehet, hogyha abban a 3 napban alaposan átnézem a gépet, és letesztelem, vagy veszek ilyen Media garanciát? -
Patens
csendes tag
válasz
Atlantisz48 #4650 üzenetére
Én decemberben vettem a MediaMarkt-ban, nem volt vele garanciális probléma, tehát nem kellett háromszor kicserélni, vagy egyéb okból garanciáztatni. Egyébként nekik van "saját" garanciájuk is, valami +5000 (bár azt nem tudom, hogy mennyi idő, talán 1 év), ami azt jelenti, hogy bármi történik a géppel, pl. páros lábbal ugrálsz rajta, amíg a törött képernyő nem szúrja a talpad, akkor is szó nélkül visszaveszik. Nyilván ez azért jobb megoldás, mert az ASUS bevizsgálja, aztán lehet, hogy visszafordítanak azzal (bármi legyen a probléma), hogy ez felhasználó általi "hiba" (pl. akármilyen képernyőhiba).
Egyébként akárhol veszed, ha nem kötsz rá külön biztosítást a boltban, akkor az ASUS-nak kell elküldened, ők vizsgálják ki, adott esetben javítják meg. Erről pedig tömérdek hsz-t olvashatsz korábbról. -
Kovács Zoli
tag
válasz
Atlantisz48 #4654 üzenetére
Mediamarkt, extremdigital, laptopszalon
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Kovács Zoli #4653 üzenetére
Rendben, köszönöm.
És most szerinted, vagy szerintetek, hol érdemes venni ilyet 64gb-ost? -
Kovács Zoli
tag
válasz
Atlantisz48 #4652 üzenetére
3 napon belül voltam mind a kettővel, azonnal kicserélték.
-
Atlantisz48
őstag
válasz
Kovács Zoli #4651 üzenetére
És ott mennyi időt vesz igénybe a garanciális csere?
-
Kovács Zoli
tag
válasz
Atlantisz48 #4650 üzenetére
Nekem edigitalos van, 2-őt vittem vissza, a harmadik lett jó.
-
Atlantisz48
őstag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy valamelyikőtök vásárolt-e már Asus T100-at a Media Markt-ba.
És volt-e vele garanciális probléma?Üdv:
Zoli -
vatomi
aktív tag
Egy ismerősömnek is rendeltem egy T100TA-t, mivel az enyémmel nagyon elégedett vagyok. Természetesen cirka 2 hónap után ma eldobták és az elmondása alapján (nem láttam még) a digitizer sérült. Kijelző nem folyt el, dokkolóval használható. Elméletileg csak ez az Ali-n, Amazonon megvehető 20-30 dolláros érintőfelület kellhet a javításhoz?
-
-
Necc
addikt
válasz
ImpersonatoR #4644 üzenetére
Lehet, de egyeseknek rendesen meggyűlt a bajuk mikor megpróbáltak visszatérni win8-ra, szerintem várd ki ezt a hátralévő 1 hónapot és úgy frissíts a véglegesre.
-
Gork
tag
Sziasztok!
Ha esetleg valakit érdekelne, megválnék keveset használt T100-asomtól, kétféle tokkal, budapesti átvétellel:
http://hardverapro.hu/apro/asus_t100_bordo_hibrid_tablet_komplett_szettben_elado
-
válasz
ImpersonatoR #4644 üzenetére
Van 32 bites preview.
MaCS
-
Két gyors kérdés hirtelen.
Windows 10 preview -ot lehet felrakni t100 ra is vagy csak x64 es rendszeren működik a preview?
XboxOne rol szeretnek ra streamelni / játszani (nem otthon ofc)Illetve meg mindig a 3.13 a legújabb bios?
-
-
BMiklós
újonc
Üdv!
Olvasgatom itt a frissítési gondokat.
Felmerült egy ötlet bennem, az offline update.
Nem próbáltam még, így csak ötlet.
A programok hozzá:
1. WHDownloader -letölti a frissítéseket (próbáltam már laptopon Win7/64 bittel és megy!). Tudja a Win 8.1-et megnéztem most.
2. wsusoffline -ez nem próbáltam még ki a.
A dolog lényege az lenne, hogy pl egy laptoppal, vagy nagyobb géppel letölteni a frissítéseket, át a tabletre az meg hadd játsszon el vele. -
zsola32
őstag
sziasztok
tudtok javasolni valamit blutusz ügyben?
a helyzet a következő
a masina novemberben lesz 2 éves
kb. 1 éve vettem egy blutuszos egeret - gigabyte 7700b - amit felismert a rendszer, és többé kevésbé működött is.
(napi 1x azért eldobta az egeret)ez a helyzet elromlott annyira, hogy kb. 3 hónapja se kép se hang, nem működik az egér a t100-al.
azt hittem rossz az egér, már majden gariztatás lett belőle. a tesóm vett eg Acer Win-es tabot, gondoltam kipróbálom ezzel az eszközzel is, hát persze hogy gond nélkül működik.itt már gyanakodtam, hogy a t100 a ludas, össze próbáltam párosítani egy blutuszos hangszóróval is, ezzel sem megy.
a t100-on a legújabb asusról leszedett driver van fent, illetve legújabb bios.
szerintetek szoftveres a probléma, vagy küldjem gariztatni a t100-at?
-
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4633 üzenetére
há'jah"
Samsung S1mini - rádug - örülne...de nem,mert a laposom nem szeresse,előbb aktív partíciónak kell mókolni a DiskManagment-ben,hurrá !!! -
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4631 üzenetére
SilverLine egérke,vezeték nélküli - W8.1
1. Egér megy
2. Egér kikapcs
3. Egér bekapcs - semmi - driver változás=0
4. Restart (változatlan feltételekkel,lásd "3.") Egér=0....
Aztán feltöltöm az egeret - és jó
vezetékesnél passz,valamiért instabil a driver,hiába szednéd le,rakod újra!Kerestem drivert,de ugyanaz a probléma...evvel kell együtt éljek -
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4628 üzenetére
Gondolom menni fog - bár kizárólag otthoni környezetben a hálózat a 7 és 8.1 esetében "lejátszás hálózati eszközön - lásd tv és widi lejátszás tv-n" minimális késéssel,de megy.A hálózati nyomtatás-nyomtató megosztásról nem tudok nyilatkozni.Az Otthoni hálózat viszonylag könnyen és stabilan (több GB-adat másolása) ment stabilan kb:2-5 megával.Problem solved - ha a régi rendszerekkel a drivert meghagyod,ugyanis a futtatási környezet figyelembe fogja venni a kompatibilis hardvert,és drivert - ezeket át lehet emelni,azaz meg lehet hagyni a régi rendszerből.
T100 - bezzeg,mindent jobban tud,mint a laposom - a feleségemnek jó választás lett - várom a szervízt.Ha megjön - és vele együtt a W10 - felteszem.
Elötte biztonsági mentés a rejtett partícióról,W10 fel - a régi rendszer marad rajta - teszt !
Beszámolóban,pedig itt közzéteszem - blogot nem írok,bénaKázmér vagyok.
MaCS_70 : Nekem is beváltak a régebbi rendszerek,volt jó és rosszabb is - mindent összevetve a Vista - 7 - 8.1 ebben a sorrendben.Sőt XP is - de azon a gépen (HP dc7100) a hardver a gyenge pont,ahol makacskodott - illetve lassult igazán.
-
válasz
LordRajZoL #4624 üzenetére
Mint pl. én. Eddig csak az ME-vel volt gondom, az összes többi Windows remekül bevált.
MaCS
-
B.i.L
senior tag
válasz
LordRajZoL #4624 üzenetére
Ajajj lessz benne,de nem kevés - állítólag VM-en megy rendesen...
Viszont érdemes lesz a már kiforrott rendszert azoknak,akik több eszközt használnak.Nekem Notebook(Packard Bell ),asszonynak lapos/tab(T100) - akármilyen állományt egyből kezel a két rendszer - gondolom oda-vissza.Kép,videó,háló egyéb - ami nyűgöt okozott.Várom,de fenntartással. -
Gork
tag
válasz
LordRajZoL #4613 üzenetére
Szia, röviden le tudnád írni, hogy hogyan takarítottad le az update file-okat? Köszi előre is!
-
maxima
tag
Sziasztok!
Nálam a T100-on (win 8.1) nem jelent meg a win 10
regisztrációs ikon.
Kérdezem, hogy ez bug vagy feature?
Esetleg valami beállítási ok miatt nem?
Köszi. -
bounty123
őstag
válasz
LordRajZoL #4620 üzenetére
Alapból a onedrive nem tárolja helyben a dolgokat, csak linkeket mutat. Onnan tudom biztosra, mert én 100 giga körül tárolok a onedrive-on cuccokat, de a tablet C:-jén most is 20 giga hely van
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
Tomeeka28 #4616 üzenetére
Ha megnézed Onedrive mapát akkor láthatod hogy minden file ott van csak piros felkiálltójellel.
Lehet a mappa tömörités segit. Én ezért nem használom csak olyan tárolásra ami szükségesNekem most jelenleg 8 giga van szabadon a 32-es sdd-n
Lepucoltam mindent. Msi telepitöket mindent, ha kell microsoft saját cuccával le lehet szedni.
Kretén megoldás hogy kell a 40-50 megás telepitö ahozz hogy le lehessen szedni, vagy updatelni -
B.i.L
senior tag
Tegnap ezt kaptam :
Tisztelt Ügyfelünk,
Értesítjük, hogy az Ön HUB******* esetazonosító számú készülékét a mai napon bevételezték, és várhatóan 2-20 napon belül elkészül.
Ebbő az derül ki számomra,hogy GARANCIÁBA javítják a kijelzőt!
Viszont a másik alternatíva,amivel számoltam a linken elérhető(ismerősnek nem szóltam még,a javítás miatt,de ezen az áron is korrekt)
Úgyhogy akinek ilyen jellegű a problémája : ASUS
Úgy gondolom ennyiért ajándék a kijelző cseréje,de javítás ktgs_et nem írnak.Lehet avval még számolni kell.
AxBattler : Garis -
r3dsnake
nagyúr
A tocuhpad klikkje tényleg annyira szörnyű ezen a gépen, amennyire pár tesztben írják?
-
Tomeeka28
aktív tag
Köszi a válaszokat. Közben egyszer csak elindult a sokadik próbára... 10-et várom én is, azt én se frissíteni akarom, hanem újra húzni. Alig van 2 Gb szabad helyem, az is vicces mondjuk... hol hármat ír, hol kettőt.(kb mindig mást, mikor megnyitom a saját gépet)
Tényleg hiába állítom Onedrive-ot csak online-ra, mégis foglal 4 Gb-t.
Erre valami ötlet?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Nem tudja valaki esetleg, hogy a Telekomnál hány gb-os változat volt kapható és vinyós dokkolóval-e?
Köszi!
-
Torry
addikt
válasz
LordRajZoL #4613 üzenetére
Én is ezért tettem rá mókolt integrált update-s 8.1-t. Fürgébb is lett és win10-re szerintem úgy is váltani kell, főleg egy ilyen gép esetében.
-
LordRajZoL
aktív tag
Újjáépítés után meg kifejezetten élvezetes a hatalmas adag update. Majd fél nap mire jó lesz. S utána érdemes gyalulni majd 3 giga szabadult fel az update filek törlése után
-
Patens
csendes tag
válasz
Tomeeka28 #4611 üzenetére
Próbáld kisebb adagokban letölteni/telepíteni, mondjuk 100MB alatt.
Nálam 99+ fontos frissítés volt, amitől behalt a Gépház, aztán adagolva frissítettem a Vezérlőpultból, és úgy jó lett. Persze volt, hogy akár 10 percig is "knight riderezett", de ezért érdemes kevesebb elemet kijelölni. -
Tomeeka28
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok miért lehet az, hogy nem hajlandó feltelepíteni a Windows-os frissítéseket. Csak "Knight Rider"-ezik akár 30 percig is de gyakorlatilag a letöltés, frissítés nem indul el. Laptopom simán frissül azzal nincs ilyen gond.
Válaszokat előre is köszi!
-
gghrtz
őstag
Ja varj, azt olvastam, hogy masfel eves. Ha masfel ev gari van ra akkor viszont megeri.
-
b_alazs
tag
-
Patens
csendes tag
válasz
vendingo #4593 üzenetére
Nálam már hetek óta ez van, pár napja meg is kérdeztem itt, kazy76 válasza:
"Menj a windows mappába azon belül a SoftwareDistribution azon belül a Download mappába és ott törölj mindent. Aztán indítsd újra az updatét"
Annyi történt, hogy egy ideig nem fogadott a kezdőképernyő a fontos frissítések telepítésével, de a Gépházból még mindig nem tudtam betölteni az adatokat. Egyébként nálam nem fagy le teljesen, csak végtelenül tölt (forog a kis cuccos), tehát be tudom zárni és hasonlók.
Próbáld ki, amit kazy76 tanácsolt, hátha nálad működik.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Windows 8.1 érkezését az ASUS sem hagyhatta szó, vagyis új termék nélkül.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Robot fűnyírók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest