Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen notebookot vegyek?
- Hardvervadászat november elején
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovács Zoli
tag
A win 10-ért fizetni kell 1 év múlva, vagy teljesen ingyenes?
-
zsola32
őstag
felment a win10, elsőre tetszik, azt hiszem
a Microsoft edge nevű csodát hogyan lehet rávenni arra, hogy a google legyen az alapértelmezett?
ha le tudnám szedni, az is okés lenne...a második kérdésem az lenne hogy ha 4 postafiókom is van, akkor mind a négyet nézi egyszerre a posta?
(8.1-ben így volt)köszi
-
Ispy
nagyúr
Win10 frissítés óta mintha jobban melegedne a készülék. Tapasztalt ilyet más is? Főleg netes videók nézése melegíti fel, de eddig ilyen gond nem volt.

Ja és az aknakereső az gyilkos, kb. 1 perc és forró a hátulja, nem hiába bonyolult egy játék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zsola32
őstag
rászántam magam a frissítésre.
mint írtam, nekem jelzett az ablak hogy elérhető a w10.
a windoes update-ról tölti le a frissítést a file 1985,3 mb. lelenleg 46% jött le - itt tartok. -
kommunism
aktív tag
Következő lenne a kérdésem: van egy t100-as masinám(windows8.1 el rajta). Hogy megy az újratelepítés az ilyen masinákon? Van valamiféle hard reset? Plusz mennyivel fog ez változni a windows 10 telepítése után?
-
n42
tag
sziasztok, Windows 10 alatt működik valakinek a mini hdmi?
-
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok frissitettem a ketyerét win 10re de az asus logo után megint az jön majd se kép se hang. Mi lehet vele? Hogy kell biosba belépni?
-
XabaS
csendes tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Minden frissítés telepítve. Win 10 ikon a helyén. Rámentem és amikor kérdezte, hogy mi az emil amire kapom az értesítést, kiléptem, mert nem voltam biztos a címben. Ezt követően újra elindítottam, és amikor rábökök az értesítést kérek felületre kilép. Ez üzemszerű? Meddig kell várni, vagy elkapáltam már a dolgot a kilépéssel?
-
satz18
őstag
Én azóta egy teleszemetelt lenovo x60-ra is felraktam és gyorsabb lett mint előtte. Tök értelmetlen újra húzni. Amit viszont érdemes, hogy pl AVG Tuneup-pal leszedni a régi fileokat, ugyanis egy csomó rajta marad a régi rendszerből. Ezzel lehet nyerni 5-10 GB-ot rendszertől függően.
-
XabaS
csendes tag
Köszi az infót. 4 óra nem volt neki elég. Meguntam, és újraindítottam. Valahol belefagyott az újraindításba, ezért hosszan nyomva a bekapcs gombot leállítottam. Normál bekapcsolás, ellenőrzés, és megy. Már két hónapja nem volt frissítés! Hogy történt, nem tudom.
Ha minden ok, akkor frissítek 10-re. Bár lehet, hogy nem ártana neki 1 újrahúzás, aztán menne fel a 10. Mit javasoltok?
-
Fkris
őstag
Feltételek!!!!!!!!!
-
Fkris
őstag
EZT nézzétek meg!
-
XabaS
csendes tag
Nekem nem jelent meg még a frissítési ikon alul. Mindenki másnak igen?
-
bounty123
őstag
A win10-et hogyan, honnan telepítettétek? Nekem nem dobta fel még, hogy szeretném-e.
-
CyberPunk666
senior tag
Érdemes rá fóliát tenni? Hol lehet rá dedikáltat kapni?
-
CyberPunk666
senior tag
Na, most már én is egy boldog tulaja vagyok egy ilyennek, 64+500GB és Z3775 kombinációban.
Eddig nagyon tetszik, külön meglepődtem rajta, hogy annyira pontosan az érzékelése, hogy simán elsőre, megszokás nélkül is tudom használni a hagyományos asztalt érintve.
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok! Múltkori szívásom után visszavittem a boltba a gépet, amiben valóban nem volt vincsi, pénzt visszakérve egy másik boltban kicsit drágábban ugyan, de mégis megvettem

A gépemre egyből feltettem a Windows 10-et. Kicsit hosszadalmas egy telepítés volt, a bekapcsolástól számítva 3 órát vett igénybe az egész folyamat...
Most olyan kérdésem lenne, hogy használ -e valaki mobilnetes USB sticket a géphez? Nekem kétféle is van, de sajnos egyiket sem ismeri fel. Van egy régebbi ZTE, aminél a stick rádugása után egy kis segédprogramnak kellene elindulnia, de ez nem történik meg. Illetve egy újabb Huawei stick, aminél nincs segédprogram, hanem webes felületen IP címet megadva lehetne a menüjét elérni, de ezt sem látja. Vajon mit lehet e helyzetben tenni? Ez a Win10 miatt lehet, vagy valami speciális beállítást igényelne? Nem találok a gyártói oldalakon semmi Win10-re utalást, lehet ez a probléma? Van valakinek e téren tapasztalata?
-
lafaty80
addikt
Nem tudom ki hogy van vele, de üzemidőben nekem sokat dobott a win10.
Eddig 8.1 alatt ha ott hagytam a cuccost, 3 nap után már csak 5-6%-on volt. Most 3 nap után 70% állt és megnéztem egy sorozatot és 66%-on megállt...
-
Ispy
nagyúr
Én is felraktam most reggel a 10-et (T100TAM), kicsit több, mint 1 óra volt, azóta megy rendesen. A végén az asus update jelezte, hogy frissíteni kell a tapipad driverét (egyébként addig is ment), ezt megtette és azóta is megy rendesen.
-
satz18
őstag
Én is feltettem a win10-et. Update verziót választottam. Így semmi féle probléma nem volt. Minden program ugyan úgy működött tovább mint előtte, és a gép sem lassult semmit. Szóval én sztem hanyagolni fogom a tiszta telepítést. Azt még lehet egyszer megteszem, hogy visszaállítom eredeti 8.1-re és onnan fel updatetel a win10, de mivel egy teleszemetelt gépen is ennyire simán működött dolog, lehet hagyom így az egészet.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
bounty123
üzenetére
Azért a 64 bit több, mint memóriacímzés, és eszközök esetében is előnyösebb manapság már a 64 bit, nem mindenhez van 32 bites driver.
Együtt lehet élni vele, de érthetetlen.Mármint találtam olyat, hogy eleinte csak 32 biten ment az, hogy kapcsolódva maradjon alvó állapotban is, emiatt egy csomó tablet lett ilyen, de azóta ez már nem igaz, de akkor ezek szerint az asus nem frissített

-
gghrtz
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Meg driverek sincsenek hozzá.
-
bounty123
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Ha jól értem a 32 bites uefi miatt. De amúgy sincs semmi értelme egy fixen 2GB memóriájú gépre 64 bites os-t tenni.
-
CyberPunk666
senior tag
Miért nem lehet egyébként rá 64 bites OS-t tenni, ha a cpu 64 bites?
-
törölt tag
Nemrég frissítettem Windows 10-re, igazából jobban tetszik, mert megszűnt az az idegesítő hibrid (tablet, PC) működés. Szóval nem tervezem, hogy visszaállok 8.1-re.
Emiatt viszont felmerült pár kérdésem:Letöltöttem a Windows telepítőt innen: [link], csak nem tudok vele mit kezdeni. Vagyis el tudom indítani a setup.exe-vel, de ehhez futnia kell a Windowsnak, de mi van ha nem indul el a Windows?
Tehát a kérdéseim:
1. Hogy tudom elindítani a telepítőt, a Windows indítása nélkül? Sajnos az F2 -> BIOS boot sorrend beállítása után sem indult USB-ről, gondolom az UEFI miatt. Az a fura, hogy 8.1 alatt legalább a gépházból speciális indítással tudtam USB-ről bootolni, 10-nél ezt az opciót nem találom.
2. 64 GB-s verzióm van. A rejtett partíción lévő 8.1 mentés feleslegessé vált. Innentől 2 lehetőségem van:
a, letörlöm, és hozzáfűzöm a Windows partíciójához (ez szerintem menni fog)
b, oda készítek egy mentést, ahonnan vissza tudok állítani.
Ezeket hogyan lehet megcsinálni? Sajnos a gépházban valahogy nem igazodtam el a lehetőségek között.Azaz összefoglalva 2 dolgot szeretnék:
1. Egy olyan megoldást, amivel újra tudom telepíteni a Windows 10-t, akkor is ha az nem indul.
2. A rejtett partíción lévő Windows 8.1 feleslegessé vált. Vagy megszüntetném, vagy kicserélném Windows 10 mentésre. -
CyberPunk666
senior tag
Veszek egyet, de kötök rá biztosítást.
Amúgy olyan is volt itt, aki kettőt vitt vissza...Bestbyte vagy edigital? Hol járok jobban?
-
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Lehet azért sok a panasz, mert csak azok írnak, akiknek bajuk van vele. Nekem lassan 2 éve megy hiba nélkül. Egyébként a panaszok többségéből az látszik, hogy a hiba pár nap alatt előjön. Vedd meg, használd pár napig annélkül, hogy nagyon belaknád és akkor nem anyázol nagyon, ha vissza kell vinni. Ha letelik a pár nap, lehet telepítgetni.
-
gghrtz
őstag
Hát nem egy droid tab, az tény. Mókolni kell vele, mire használható lesz. Frissítések, driverek. A műanyag változat nagyon gyenge, én ha most vennék, tuti a fémre szavaznék. Cserébe brutál üzemidő, normális billentyűzet, x86, gyors, és most is a tévére van kötve, és ezen gépezek. Keveset fogyaszt, es nincs hangja, valamint nem fűt be. Ami külön tetszik, hogy nincs hátlapi kamera, csak előlapi, ami bár 1,3MP, cserébe rendes fénynél kifejezetten szép képet ad. Mostanában viszont tényleg sok a selejt sajnos.
-
bojan
tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Nekem több mint 1 éve van, szerintem nagyon jó. Már win 10 van rajta azzal még jobb lett. A tablet mód kapcsoló szerintem nagy ötlet, így laptopként és tabletként is jobban használható.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
bounty123
üzenetére
Pont ezt mondtam, hogy akkoriban még mindenki áradozott, de azóta meg nagyon megszaporodtak a panaszok.
Tablet módban nekem csak doksi olvasásra és netezésre kell egy tablet, mert kényelmesebb. Arra, hogy a buszon használjam, hogy az ágyban használjam egy tablet nagyságrendekkel jobb, mint egy notebook. Kb a munkán kívül ki is tudná váltani a nagy gépet. Videó, net, tanulás ezekre tökéletes.
Notebook módban pedig lenne egy rendes gépem, amin tudok visual studiot is használni (perszer nyilván tudom, hogy csak limitáltan), meg bármilyen megszokott programot, meg mennek azok a honlapok, amik tableteken és telefonon nem működnek, az eszközöket is tudom használni hozzá, mert win driver van...
Szóval tényleg arra jó, hogy kettő az egyben.Ezért nekem teljesen mindegy, hogy milyen tabletes program van rá, mert amire nekem kell azt tudja. Ezért nem veszek pl droidosat vagy ipadet. (mondjuk utóbbit az ára miatt is kerülöm)
-
bounty123
őstag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Nekem több, mint 1 éve éve van meg és semmi baj vele, azon túl, hogy normális tabletes program kb. nincs win8-ra.
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
vendingo
üzenetére
A napokban döntöttem úgy, hogy kéne nekem egy 2:1-ben gép, és az első ezer hozzászólás után igen bizakodó is voltam a dologgal kapcsolatban, ám az utolsó ezer után már egyáltalán nem vagyok derülátó.
Olyan érzésem van, mintha legalább a fele hibás lenne, és még mellé lenne egy rakás szoftveres probléma is.
Ezek most akkor használhatóak rendesen és működnek? Nagyon zabos lennék, ha egyszer felemelném és végigrepedne a kijelző. Meg a gyári összeállításban nem mennek dolgok, ameddig nem frissítesz meg ilyenek?
Eléggé elbizonytalanodtam, de tulajdonképpen nem nagyon van vetélytársa ebben a kategóriában.

Az egyetlen, amit még ennyiért kapni az az ACER switch gépe, de az rosszabb specifikációjú, vajon azzal is ennyire sok a gond? -
-
margithid
veterán
Nálam még nem frissült win10re a gépem. Másnál is ez a helyzet?
-
Fkris
őstag
Nemreg irtam, hogy BIOSban ragad a ketyere, felidegesitett, a sarokba vagtam(najo, felretettem a dohanyzoasztalra), majd par nap utan bekapcsoltam.
Bebootolt W8.1be, szoval vagy egy mesterseges intelligencia javitotta meg, vagy terminator.
Mindenesetre megjavult! -
zsola32
őstag
a blutuszos egér szerintem is a t100 gyenge pontja.
nekem igaz hogy megy, de kb. heti 3-4szer eldobja a masina az egeret.
aztán olyan is van hogy össze kell őket párosítani.az usb-ről: szerintem az egy usb az kettő. ahol töltöd, OTG segítségével ott is tudsz usb-t adni neki.
más:
nem tudom ki hol tart, nekem sajnos elveszett mindhárom vékony gumi csík (fedél-klaviatúra közöztt)
pótolta már valaki, illetve tudtok rá mondani valamilyen megoldást.... -
Zugi
aktív tag
Miután minden kipróbáltam, visszaraktam a Win 8.1-re is, ezután már meggyőződtem afelől, hogy szerintem ebben egyszerűen nincs vincseszter, elkutyulták (átvágtak?) a boltban, így holnap vissza a boltba, ez így vicces.
Az egeret is, mert abban lehet én voltam elővigyázatlan. Van egy HP laptopom, az sem látja a bluetooth egeret, meg ez a T100-sem látja, ellenben a régi Win7-es netbook-om igen. Sosem volt bluetooth-os egerem, ezt is csak a sajnos a T100-as egyik gyenge pontja, a mindössze 1 db USB portja miatt vettem, mert mobilnetes sticket szeretnék sokszor rádugni és annak kellene a hely, így nem tulajdonítottam jelentőséget annak, hogy az van ráírva az egérre, hogy bluetooth 3.0, míg a T100-asnál most utólag rákeresve azt írják, hogy bluetooth 4.0 . Szóval itt akkor kompatibilitási probléma lesz ha minden igaz, így hát jó, hogy csak ezt a kettő cuccot vettem ma, mindkettőt vihetem vissza 2 különböző helyre

-
Zugi
aktív tag
Köszi a gyors választ, egyelőre szívok csak
Előbb azt írtam, hogy az eszközkezelőben ott a HDD, de szerintem tévedtem. A "lemezmeghajtó" sort kibontva csak Samsung MCG8GC eszközt látok, azt hittem ez lesz az 500 GB vinyó, de ez a 64GB SSD. Neked ott mutat mást is?
A partíció kezelőben is csak az SSD és annak felosztása látszik. Sehol sincs nyoma az 500 GB-s vinyómnak. Már az is felmerült bennem, hogy tuti ilyet adtak a boltban? A típus számának matricája a billentyűzet hátulján és a doboz is ez a DK014B-s. Így nem értem hol a vinyója
Driverek kapcsán csak ([ezt az oldalt] találtam, ott nem látok ilyesmikhez drivert sajnos. Hol érdemes nézni?
-
bojan
tag
Keress rá partíció kezelőre és ott tudsz majd betű jelet adni a vinyónak. Ha ott sem látja akkor valami drivert nem ismert fel rendesen, rakd fel Asus honlapjáról. Nekem is van Bluetooth egerem, ha bemegyek a Bluetooth beállításokba ott látja és egy kattintás párosítani. Ha párosítottam onnantól nekem már mindig automatikusan csatlakozik. Nekem is ez a verzió van és most már Windows 10, és biztos lehetsz benne, hogy működik. Nekem egy éve használt Windows 8.1ről lett frissítve, és nem volt gond, csak a videó kártya drivert kellett utólag feltennem.
-
Zugi
aktív tag
Sziasztok!
Ma lettem friss tulajdonosa egy ilyen ketyerének., pontosabban egy T100TAM-DK014B-nek, ami 64GB-os, de mellette még 500GB winchestere is van.
Bekapcsolás után a kezdeti procedúrák végigvitele után egyből felajánlotta a Win10-re való frissítést. Én kapásból igent nyomtam, ki sem próbáltam 8.1-es Windows-zal. Jó sokáig elvolt mire felrakta a Win10-et.
Amikor végre hozzáférhettem, máris 2 hibába botlottam. Egyik az, hogy nem látja az 500 GB-os HDD-t (akkor sem ha a billentyűzetre van dokkolva). Egyedül az eszközkezelő listázza, de miképp lehet ezt előcsalogatni?A másik, hogy egy Win7-es régi, lassú Atom procis netbookról váltottam erre. És mivel ennek csak 1 USB portja van, így vettem hozzá egy bluetooth-os egeret. A régi netbookon próbáltam ki először, az kapásból felismerte, de ez a T100-as egyáltalán nem látja semmilyen módon pedig a bluetooth be van kapcsolva.
Van valakinek tapasztalata ilyen téren? Ezt vajon a Win10 okozza és nem kellett volna ennyire sietnem a felrakásával?
Köszi minden segítséget előre is!
Zugi -
zsola32
őstag
ha jól nézem, frissíthető a t100, jött az infó hogy indítható a művelet....
mivel késő este van, holnapra hagyom a procedúrát.gondolom Nektek is jött az üzi....
-
Fkris
őstag
Sracok, ha elinditom a gepet a BIOS ban kotok ki.
Most mi legyen?
Boot propertiesben sincs semmi ertekelheto, f10 el mentek es kilepek, erre ugyan ugy a biosba dob.... -
n42
tag
Sziasztok, mihdmi port működik nektek W10 alatt? Win 8.1-alatt működött, de most sehogyan se akarja az igazságot.

-
dozo76
csendes tag
Helló. A kizelző felett miért világit a kis fehér led?
-
válasz
DarkGubi
üzenetére
Köszönöm, szerintem mindegyik gépnél stimmelnek a verziók -- a 10-est a hivatalos MS-oldalról töltöttem le.
A neten rákeresve elég sok hasonló panaszt látok, de a MS még nem reagált, a megkerülős cselek meg nemigen válnak be.
Kipróbálom a Te módszeredet is, bár itt szerintem rendszerszintű hiba lehet.A tiszta telepítés legalább két gépen sajnos egy jó ideig nem fog menni -- saját, de munkára használt notebookok, és nyáron esély sincs arra, hogy az IT méltóztasson foglalkozni velük és telepíteni a munkához szükséges programokat, tanúsítványokat.
FragStaR: Minden esetben aktivált, tök hivatalos Windows 8.1-ről van szó.
MaCS
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Nos nekem nem kérte a T100-ason. Viszont ma fel akartam rakni az egyik laptopomra és nekem is kódot kért ami nincs. Majd kicsit később leesett, hogy Windows 7 pro-ra Windows 10 home-ot akarok rakni és ezért kért kódot. A te iso-d honnan van? Én az enyémet a letöltött Windows update-ből csináltam (az install.esd-t konvertáltam iso-vá, ami ráadásul csak a home verziót tartalmazza), majd pendrive-ra rufus programmal kiírtam GPT módban és nemes egyszerűséggel indítottam a setup.exe-t rajta (nem arról bootoltam).
Én ezt csináltam. Holnap megpróbálom egy másik iso-val az upgrade-et azon a bizonyos notin. -
-
válasz
DarkGubi
üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy Windows alól kell kezdeményezni a frissítést?
Kiírtam az ISO-t DVD-re, illetve pendrive-ra, és a telepített, aktivált W8.1 alatt indítom a setup.exe fájlt. Elindul, előkészül, majd termékkulcsot kér. Három gépből hármon, valamint még két hasonló esetre panaszkodnak barátaim.Közönettel: MaCS
-
bojan
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
én úgy emlékszem a dobozban valahol benne van az office kód
-
Azt hol latom, hogy az office aktiválva van e?
Tiszta telepítés volt nem rakott föl hozza office t leszedtem külön, működik is de elvileg csak egy próbaverzió.
Esetleg mivel magától aktiválta magát a windows is office is megtette volna automatice?
Ugye a kulcs úgy szol hogy win 8.1 + office 2013 home and student egybe csak azért gondolom
-
DarkGubi
aktív tag
válasz
MaCS_70
üzenetére
Windows alól kell kezdeményezni a frissítést és akkor nem fog kulcsot kérni. Lehet tiszta telepítést csinálni így is. Sőt, ha már egyszer volt fent a gépen Windows 10 és aktiválva is lett, akkor utána lehet törölni a teljes merevlemezt és újra feltenni a Windows 10-et tisztán. Akkor ugyan kérni fog kódot, de át lehet ugrani és telepítés után (ha van net) aktiválja is magát. A Windows 10 a Hardverhez köti a licenszet.
-
bojan
tag
van valakinek valami ötlete arra, hogyan lehet Windows 10 alatt megcsinálni, hogy teljes képernyőn fussanak azok a játékok amikben alacsonyabbra állítottam a felbontást, mint az asztalét?
-
bojan
tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
menj be az eszközkezelőbe, ott keresd meg a jelenlegi videó kártya driver. Valami default Microsoft lesz. Nyomj rá egy frisseb driver keresését, és hogy netről is keresse. Meg fogja találni magától a megfelelő intel drivert és felteszi.
-
válasz
EABandii
üzenetére
Tényleg kevesebbet foglal mint a 8.1.
A tapipad driver nekem sima windows update el frissítette egyből és jó is volt.
Aktiválta is egyből.
Csak intel HD drivert nem hajlandó felrakni.
Felraktam honlapról a 8.1 hez tartozót (Intel_SOC_Driver_Package2_VER10E) de az 2014. 02. 07-i (10.18.10.3417)
Nem hiszem el hogy nincs frissebb x32 -es win 10-re -
EABandii
csendes tag
Megoldottam a 32 gigáson a recovery gondot. Nem volt semmilyen +8 gigás helye, a 32-ből vette el a 8 gigát...
Amikor telepítettem a win10-et mindent letöröltem, így sikerült megszabadulni a recoverytől.
Akinek nem megy a touchpad az rakja fel a 8.1-hez tartozó intel chipset-et, és menni fog minden. Viszont nekem nem akarja magát aktiválni, és ha lecsukom utána nem megy az érintőkijelző. Várni kell vele kb fél percet és megint megy. Szóóóval egyenlőre marad azon a win8.1

A 64 gigásomon viszont nagyon jól fut, max 7 gigát foglal a rendszer.
-
Honann lehet beszerezni a legfrissebb intel drivert a t100TA hoz asus honlapjan nincs az tuti.
Clean win 10 install volt de nem telepíti fel alapból.
Intel honlapján illetve intel driver update utility vel meg nem találom. -
Patens
csendes tag
A fennmaradó win8 frissítések (8 fontosat sehogy sem akar telepíteni) befolyásolják, hogy mikor ajánlja fel a win10-et?
(tudom, ez nem kimondottan t100 téma) -
DarkGubi
aktív tag
Én sikeresen felerőszakoltam a Win10-et. A letöltött frissítést iso-ba átalakítottam, egy pendrive-ra bootolhatóan ráraktam, majd nyomtam egy setup.exe-t és frissítettem. Ugyanezt az eredményt a hivatalos letöltő és frissítő programmal (Media creation tool) is el lehet érni, de én szeretem a kihívást. Türelmetlenek használhatják ezt is. Ha meg kódot kér, nemes egyszerűséggel át kell ugrani. A lényeg, hogy Windows alól kell a frissítést kezdeményezni, akkor nem fog kódot kérni.
-
margithid
veterán
Mikorra várható erre a készülékre a win10? Tehát amit automatikusan fog telepíteni.
-
Tomeeka28
aktív tag
Én felraktam tegnap, hassít rajta gond nélkül, annyi hogy nekem 32 GB-s van és vissza kellett állítani, mert nem volt hely az update-nek. (mondjuk az már amúgy is ráfért). Eddig működik minden. 16,3 GB szabad helyem maradt, miután belaktam. (Office + használt programok és appok). Az Edge nekem nagyon bejön, meg az is hogy már nincs különbség asztali meg Metro böngésző közt. Új naptár és levelező app. is jó + notification center is, bár Facebook Messenger nem mindig jelez meg a mail sem, de ez javul majd úgy is. Annyi hogy a OneDrive-nál nem beállítható az, hogy csak online legyen látható a mappa tartalma, vagy letöltöd, vagy nem, de pl. képek videók látszanak a galériában.
Szóval hajrá bátran essen neki mindenki!

27,7 GB a tárhely nekem és ebből 16,3 a szabad. Szóval a rendszer 10,5 GB tárhelyet igényel nálam belakva.
-
Patens
csendes tag
Valaki felvarázsolta már a T100-asra a Win10-et? Érdekelne, hogy mennyi hely kell neki? 3gb vagy 20gb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A T100 előtti Asus Vivotabbal meg is nyertem volna, alaplapot cseréltek benne kb. 3 hónapos korában.