- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
a8l
aktív tag
Nem tudom már vmi gyári wines frissítő oldalról, letölti és megcsinálja a pent, nem arról bootoltam hanem csak elindítottam az update-t a win upgrade progival amit felrakott a win10-re váltáskor.
Win10-es topikban biztos tudják a nevét.
Van egy kis z83 minipc-m azt meg bekapcsolva felejtettük pár napja , erre másnap már a 1607 fogadott, teljesen magától minden beavatkozás nélkül frissítette magát, pedig előtte nem sikerült felrakni sehogy sem. -
sanyci
senior tag
Van olyan, akinek lement a 1607-es frissítés, nekem már vagy 10x szállt el és állt vissza a 1511...
-
A legutóbbi Windows 10 frissítés óta némileg romlott az életminőségem, legalábbis a T100-ast használatakor biztosan:
1. Nincs hang. PEdig az eszköz a Windows szerint működik,
2. A Chrome gyakorlatilag nem játssza le a webes videókat. Kattintok rájuk, a lejátszó gomb átvált pause-ra, tehát úgy tesz, mintha lejátszana, de nem történik semmi.
Ti tapasztaltatok ilyesmit?
Köszönettel: MaCS
-
törölt tag
Sziasztok
És jobb igy valami hogy tiszta telepitést csináltatok.A recovery meghajtót meghagytátok? Ellehet érni még ienkor valahogy?
Én androiddal brobálkoztam csak a wonder usb stick vagy mi müködött ,de lassú és elég korlátozott volt. -
axioma
veterán
válasz
MaCS_70 #5573 üzenetére
Huhh, en win10-t felraktam, de ugyanez van az office-nal is? Az ugyanis nyafogott nekem korabban parszor, hogy nem a legujabb van fent, es epp nem volt idom belemenni a reszletekbe, elso blikkre meg inkabb attol tartottam hogy 365-osre irja at magat, es nem raktam fel.
Milyen office frissites zaklathatott, es ha fontos/hasznos/ajanlott, van me'g eselyem "visszakerni"? -
Hewfgtr
csendes tag
Üdv!
T100-TAM készülékemet szeretném frissíteni Win 10 Anniverysary Update-tel, lejön magától is illetve a Frissítési segéssel is, majd mindkét esetben az újraidítás során 40-50%-nál leáll és visszaállítja a rendszert az előzőre.
Mi lehet a hiba? Egyáltalán lehet frissíteni az anniversary updatere már?
Köszi a segítséget!
-
margithid
veterán
válasz
#58000384 #5584 üzenetére
A bekapcsológomb mellett nekem előtte se világitott!
Amúgy ezt a kamerát sok mindenre nem is lehet használni, úgyhogy nem is érdekel, hogy müködik-e egyáltalán
Hang és videó fontos.
Eszközkezelőben nem látok ismeretlen hadrvert, ezek szerint rendben van akkor minden.
Lenne 8 GB-os Core m notebook/tablet egybegép végre normális áron kínából, akkor elgondolkodnék a T100 cseréjén amúgy.
Most még jó áron el lehetne adni. -
-
törölt tag
válasz
margithid #5581 üzenetére
Telepítened kell a SOC driver pakkot. A hangerőszabályzó nem reagál nagyon lassan most?
Az Office-t innen tudod letölteni (ez a taperolós kiadása, ha beírod a kódod). A 8.1-es drivereket telepítheted, tapasztalatom szerint nem zavarnak be semminek, plusz a continuum is csak úgy működött nálam (mikor a billentyűzetet felcsatolva automatikusan vált tablet módról normál módra).
Amúgy pont ezért jöttem, mert kérdések merültek fel a 10 telepítése után
Telepítette még valaki tisztán a 10-et? Az egyik probléma a hang volt, de azt a SOC driver megoldotta (a 8.1-es, nyilván), a másik, hogy a kamera melletti LED nem világít, ha használatban van, plusz előfordult, hogy elment a képe is. A 8.1-es driverrel és anélkül is ilyen. A bekapcsológomb melletti LED-nek nem kéne bekapcsolt állapotban világítania? Csak töltésnél jelez. -
válasz
margithid #5578 üzenetére
Régen volt, nem emlékszem már pontosan, de én feltettem az Asus T100-as drivereit, különös tekintettel a SmartGesture-re.
Az Office letöltési helyére sem emlékszem, de elvben millió helyen fent van a neten. Egyébként ott kell, hogy legyen az url, ahol a kód, a T100-as papírjai között, de maga a telepítő szabadon letölthető számtalan egyéb helyről.
MaCS
-
Igen, hivatalosan Windows 8-cal érkezett.
Ha már nincs meg a recovery partíció, akkor a Microsoft Media Creation Toollal tudsz telepítőt készíteni magadnak, telepítéskor elvben fel kell ismernie e készüléket, így nem kell szériaszám.Soha nem frissítettél Windows 10-re? Ha nem, akkor komoly értékcsökkenéssel kell számolnod eladáskor, mivel buktad az ingyenes frissítés lehetőségét.
MaCS
-
Arween
senior tag
sziasztok.Eladó sorba került a T100-am viszont a két év alatt amíg használtam nem volt újrarakva,így totál nem emlékszem ezen a kütyün anno előre fent volt a hivatalos win 8? Én nem frissítettem win 10-re ,szóval hogy tudom visszatenni rá a hivatalos win 8-at? (már ha volt rajta )
Itt gondolom nincs olyan mint android telefonokon hogy gyári visszaállítás,és már hipp hopp kész is vagyok -
margithid
veterán
Gondolkodom egy újratelepítésben, notebookom sebessége nagyot javult egy tiszta telepítéstől, asuson meg ugye win8ra lett rátelepítve.
Mire kell vigyázni? Elvileg aktiválni se kell, mivel felismeri majd a win10 hogy aktiválva volt már, meg drivereket is felteszi. -
margithid
veterán
Az nem lehet, hogy én azért nem kapok frissítéseket, mert ki van kapcsolva az automatikus frissítés?Ez alapján kapcsoltam ki, mivel nem tetszett, hogy automatikusan újraindul a win10 a tudtom nélkül.
-
Az eheti Windows10-frissítés Nálatok nem nyírta ki a SmartGesture-t?
MaCS
-
LacBp
tag
válasz
AxBattler #5560 üzenetére
szerintem 10 nem volt rajta... bár a fene tudja.. akkor csak 8ast kell csinálnom.. az jobb hír, mert olyat már láttam 1x
A "Csak ezért" nem győzött meg!
mivel a win 8 alatt futó gépek egy része elmegy win7 driverrel is, így valószínűleg visszafelé is működik. a Touch nem érdekel annyira, mert autós diag programokra kellene, főleg a mérete miatt, a gari.. azt hagyjuk
De akkor próbálom majd win8 -cal... ha lesz yt om
-
Illetve tévedtem: csak akkor megy így, ha korábban W10 volt rajta, egyébként W8.1-et kell felraknod, azt frissítened W10-re. Onnantól kezdve mehet bármikor alapból a W10 is.
+szerintem ITT több választ kapsz. -
LacBp
tag
válasz
margithid #5554 üzenetére
Sziasztok!
Most vettem (fél órája kb) a kezembe egy T100Tam gépet! Barátom adta ide, hogy nem bír vele... Fogalmam sem volt h mi fán terem eddig.. Akkor lepődtem meg, amikor kerestem a szabványos-szerű laptop töltő aljzatot
Most már majdnem képben vagyok.. legalább is amikor rájöttem hogy itt egy kis turpisság van, ha lejön a kijelzője!Szóval.. Win 7 kellene rá (autós programok miatt) de hiába van win7 es boot os pendrive telepítőm, ez rá sem néz! Induláskor egyből a Bios képernyőt adja be. esetleg ESC+power re.. kiválaszthatom a pendrive -ot.. aztán utána BIoS képernyő..
Dekiállok böngészni az 5500 hozzászólást, de bízom benne, hogy valakinek csípőből megvan a megoldás a bajomra!
Bocsi, hogy hosszú voltam!
üdv: Laci
-
margithid
veterán
Valaki használt már t100 mellett core m processzoros tabletet?
Gyakorlatban mennyivel gyorsabb? Megérné rá váltani?
A ram is kezd szűk keresztmetszett lenni az asusban... -
kommunism
aktív tag
Üdvözlet fórumlakók, lenne egy egyszerű kérdésem, szükségem lenne egy új usb töltő kábelre a géphez. Van valakinek valami bevált fajtája amit tud ajánlani plusz hogy ezt honnan tudom beszerezni?
-
b_alazs
tag
válasz
AxBattler #5548 üzenetére
Szia!
Szerintem a legtöbb felhasználó esetében nincs ilyen összefüggés.
Nincs olyan ismerősöd, aki használ Win/iOs/Android platformok közül legalább kettőt?Nekem is volt T100TA táblám csak az éppen aktuális igények úgy hozták, hogy egy iPad jobban kiszolgál.
A jelenleg mutatkozó igények pedig egy érintős Win táblát kívánnak meg. Ennyi a story.Üdv,
Balázs -
b_alazs
tag
Sziasztok!
Ha valaki le szeretné cserélné az eszközét, keressen bizalommal. Az iPad AIR 2 utódjának szánom, így a cserének örülnék a legjobban!
Üdv,
Balázs -
consono
nagyúr
Urak, van valakinek ötlete, hogy a beragadó aksi kijelzővel mit lehet csinálni? ~60%-ig tök jól mutatja a fogyást, de ott megáll és pár óra múlva már csak a 10%-ot mondja, be :/ Az üzemidő látványosan nem csökkent mostanában, durván lineárisan csökken tovább, csak épp nem látom hol tartok... Az eszközkezelőben már eltávolítottam, letiltottam, mindent csináltam a batteryvel... T100 Chi.
-
Üdv!
A 32GB-os T100TA-hoz hasonlóan a T100TAM-ben is van +8GB a Recoverynek?
-
Cyrus
tag
-
Cyrus
tag
Sziasztok!
Teljesen újratelepítettem a gépen lévő Windowst, méghozzá 10-esre (nem a hozzá járó Win 8 fut rajta). Az a gondom, hogy az Office nincs a gépen. Hogyan lehet az rá telepíteni újra, hogy továbbra is ingyenes legyen, hiszen én anno úgy vásároltam, hogy az is járt a géphez. Már nem emlékszem, hogy hajdanán hogy is volt mindez... kell hozzá egyáltalán telepítő kód, vagy ez is a gépen van valahol? Ha kell hozzá kód, és nem találom, akkor mi a teendő?
Köszi a segítséget előre is!
Üdv
-
bojan
tag
Szerintem ez érdekes lehet sokatoknak:
http://www.droid4x.com/
Ez egy ingyenes android emulátor, aminek a segítségével az összes droidos appotokat tudjátok futtatni a T100-on is. Nagyon jól fut, és teljesen ingyen van. Én már ki is próbáltam egy baldurs gate 2 enchanted editiönnel, ami telón picit apró volt, viszont a t100-on tökéletes. Ráadásul a windowsos verzióval ellentétben tökéletesen vezérelhető csak érintéssel -
kispusi017
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném...a windowsos tablet fórumban már kérdezősködtem, mivel tablet vásárlása előtt állok. Igazából 100e Ft-ot szánnék rá és a lenovo miix 310 illetve az asus transformer book jött számításba. Mivel a miix -ről megoszlanak a vélemények, így azt személyesen is meg akarom nézni mielőtt döntök. A kérdésem annyi lenne, hogy T100-ból melyik ajánlott, mivel itt van vagy három fajta, sőt a T101 is egy árban van...
-
törölt tag
Sikerült már valakinek usb ről bootolni ?
Ha igen leirhatná hogy kell. -
Shirchy
tag
Bár nekem nem volt előző szériás gépem,de jelenleg egy T100HA (2GB/64GB) kütyü boldog tulajdonosa vagyok. A billentyűzet tényleg bosszantóan gyengusz,bár én alapból erőteljesebben nyomom a gombokat. Ezt leszámítva én nagyon szeretem és remélhetően két évig még ki fog szolgálni. Komoly akadást, lassulást én nem tapasztaltam,sőt pár játék élvezhetően fut rajta.
-
Patens
csendes tag
Nekem másfél éve egy T100TA modellem van, abszolút semmilyen problémám nincs vele (sőt egyszer még egy elázásból is feltámasztotta magát).
Gyorsaságban nem tudom összehasonlítani az újabb modellekkel, de pöpecül fut Win10 alatt is. Nyilván nem játékra találták ki (talán 2006-ig futnak rajta játékok), de mindennapi használatra (net, Office) tökéletesen megfelel, kényelmes, gyors (minden Office alkalmazás flottul megy,PS CS4 kiválóan fut, AVS Editorok is), sőt én még munkára is ajánlani tudom, ha másra nem, mellék projektekhez (én ezen írtam a szakdolgozatomat is).
A mérethez abszolút hozzá lehet szokni, pár nap és pörögnek az ujjak a billentyűzeten, az érintőképernyő pedig igazi felüdülés böngészés közben összehasonlítva bármilyen egérrel. -
srac18
újonc
Sziasztok!
Használtan szeretnék vásárolni egy ilyen gépet, 50-rt lenne lehetőségem egy t100ta modellre 64 gb-osan.
Viszont olvastam hogy ez mennyire lassú, és hogy a t100am változat a mennyire jó.
Office és böngészés során mennyire éleződik ki a különbség?
Minimális játék max.
Volt már szerencsém laggolo androidos telefonhoz, na ilyet nem szeretnék megélni.
A mostani gépem sem egy mai darab ( hp 620), de nem vagyunk haragban, egész jól megy.
Ha ennél kicsit is jobb, akkor a hosszú akksi üzemidő miatt már meg is érte.
Köszi a segítséget! -
freezespider
tag
Tudnátok segíteni?
Ma kezdte el a gépem azt, hogy ha csak lezárom a fedelét és aztán kinyitom, teljesen kikapcsol a gép, de csak a tíz másodperces bekapcsoló gomb nyomva tartásával lehet indítani.
Előre is köszi! -
LordRajZoL
aktív tag
Kérdés
A win azt tudom géphez van rendelve
De
Office ?
Lehet eladom gépet mert veszek másikat, s azon gondolkodtam hogy office reg kód jó lesz neki is vagy fiókomhoz van rendelve?
Köszöntem -
A T100TA-nak nem vagyok elájulva a billentyűzetétől, állítólag az Acer-é jobb, és kiállított példányokat megtapogatva mondom, hogy ez igaz lehet.
Pendrive-ot én is mindig leválasztom, de a HDD esetében ez elég macera. Szvsz.
Igen, ez egy jó módszer lehet a recovery eltávolítására, nem gondoltam rá. Köszi!
-
Ez nagyon felhaszálás-/felhasználófüggő.
Sokakanak a ! GB RAM nagyon jól jön, a beépített tárhelyre meg semmi szükségük -- pl. én is egy 32 GB-os kártyával használom. Az érdemi adatmennyiség, amivel dolgozom, bruttó 5, nettó 0,5 GB. A RAM viszont még akkor is jól jön, ha a 2 GB is alapvetően elég.MaCS
-
poero
aktív tag
Most döbbenek rá ahogy utána néztem, a T100HA nem érhető el olyan verzióban, amiben a billentyűzetes dokkolóban még egy 500GB-os HDD is helyet kapott. Valamint ugye megint csak műanyag az egész. Egyedül a 4GB RAM lehet előny, de nem ad annyi pluszt mint egy 500GB tárhely hozzá. Szerintem.
-
poero
aktív tag
válasz
AxBattler #5520 üzenetére
A dokkoló része sztem ugyan az mint a TA modell esetében, nekem semmi bajom vele, persze én nem napi használatra vettem elsődleges gépnek. Felcsatlakozáskor semmit nem kell csinálni, csak összepattintod és megjelenik az új meghajtó. Én a biztonság kedvéért lecsatlakoztatáskor le szoktam választani a HDD-t jobb alul a tálcán, de én a pendrive-okkal is így teszek, mert jártam már pórul. Recovery-t én úgy töröltem, hogy anno W10 frissítés után csináltam egy telepítő pendrive-ot, és egy teljes telepítést csináltam, ahol ki lehet választani melyik partícióra akarom telepíteni. Ekkor először töröltem a recovery partíciót és a rendeset, majd létrehoztam egynek, és mehetett fel. Hogy mennyi hely maradt telepítés után, már nem tudom, de lényegesen több mint előtte, főleg hogy a tiszta telepítés után nem volt semmi hátramaradt szarja a 8.1-nek. Üzemidőben nekem hosszabbnak érződik, főleg ha nincs rajta a dokkoló és nem max fényerőn használodakkor jóval tovább bírja.
-
A sima 32GB-os T100TA-mon kb. 17GB hely marad a frissített W10 mellett, és 27 GB-nak mutatja a teljes meghajtót, szóval recoverys.
Az 500GB-os változatoknál ha szétkapcsolás előtt le kell választani, akkor ez azt jelenti, hogy csatlakoztatáskor is jóvá kell hagyni a plusz meghajtó elérését?Az Acer-ről valahol azt olvastam, hogy egy rémálom a recovery eltüntetése. Ez igaz?
És a frissítés W10-re?
W10-zel jobb lett valamivel az üzemideje? Csak mert a tesztben a 7 óra nem egy bajnok - bár a HDD használata gondolom még tovább csökkenti. -
Pori12
tag
Köszi a válaszokat!
Erősen gondolkodom egy T100TAM vagy egy T100HA beszerzésén. Nagyjából hasonló árban érhetőek el most már.
A procikat összevetve érdekes, hogy az újabb x5-Z8500-hoz gyengébb teljesítményt hoznak mint a Z3775-höz.
Íme ittTényleg visszalépés lenne az újabb CPU esetében?
A T100HA billentyűzete tényleg annyira pocsék mint ahogy a tesztek hozzák?
Állítólag sok a meghibásodás a HA-nál. Vissza tudja igazolni valaki (netán cáfolni)?Köszönettel!
-
oszy
veterán
-
oszy
veterán
Van egy T100 eladó. Érdemes még rá beruházni? Bővíteni csak SD kártyával lehet? A kijelző elfogadható attól hogy nem full hd?
-
Pori12
tag
Írnátok légyszi tapasztalatot arról, hogy a 3740-es (T100TA) és a 3775-ös (T100TAM) Atommal szerelt gépek között van-e és ha igen mennyire érezhető a teljesítmény különbség?
Nagyon köszönöm előre is! -
Shirchy
tag
Nekem tölti a mobilom töltőjéről, a kis hordozható akksimról és a pc-m bármely USB portjáról. Egy dolgot azért hozzátennék... USB2-es töltés esetén (1A) nekem volt, hogy használat közben tovább merült,csak lassabban.
Ui: A gyári Asus töltő 5V/9V és 3A-el képes tölteni... Szóval ha dolgoztatod a gépet kell neki a 2A minimum...
-
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki a T100HA-t külső akksiról (vésztöltőről) tölteni? Működik?
Specifikáció 9V bemenetet ír, az összes microUSB töltő itthon 5V-os.Elég sokat utazok és fontos lenne, hogy a 10000es vésztöltőről akármikor tudjam etetni, ha merülőfélben van.
Köszi!
Üdv,
Tamás -
Ha, amint gondolom, teljes homecstudent verzióval kaptad a gépet, és mégsem fogadja el a hozzá adott kódot a letöltő-telepítő program, akkorhívd fel a Microsoftot -- volt már ilyen esetre példa.
Nekem speciel nem volt ilyen gondom, simán települt az Office a friss telepítésű Windows 10-re.
Ugye az Office 2013 letöltőjével próbálkozol?MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged