- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DarkGubi #4730 üzenetére
Köszönöm, szerintem mindegyik gépnél stimmelnek a verziók -- a 10-est a hivatalos MS-oldalról töltöttem le.
A neten rákeresve elég sok hasonló panaszt látok, de a MS még nem reagált, a megkerülős cselek meg nemigen válnak be.
Kipróbálom a Te módszeredet is, bár itt szerintem rendszerszintű hiba lehet.A tiszta telepítés legalább két gépen sajnos egy jó ideig nem fog menni -- saját, de munkára használt notebookok, és nyáron esély sincs arra, hogy az IT méltóztasson foglalkozni velük és telepíteni a munkához szükséges programokat, tanúsítványokat.
FragStaR: Minden esetben aktivált, tök hivatalos Windows 8.1-ről van szó.
MaCS
-
válasz
DarkGubi #4725 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy Windows alól kell kezdeményezni a frissítést?
Kiírtam az ISO-t DVD-re, illetve pendrive-ra, és a telepített, aktivált W8.1 alatt indítom a setup.exe fájlt. Elindul, előkészül, majd termékkulcsot kér. Három gépből hármon, valamint még két hasonló esetre panaszkodnak barátaim.Közönettel: MaCS
-
-
-
zsola32
őstag
válasz
DarkGubi #1158 üzenetére
köszi a megnyugtató szavakat.
a progit - amit Te linkletél korábban -ngésző működése leállt közben megtaláltam itt a fórumon, fel is tettem, most rendben működik az egér.más: nálatok nem csinál az az explorer olyant, hogy a prohardver böngészése közben 1xcsak dob egy üzenetet: böngésző működése leállt
(a vaterára meg nem is tudok belépni, ír valami óhéber szöveget...) -
petlee23
csendes tag
válasz
DarkGubi #874 üzenetére
Igen már kikapcsoltam. Összehasonlítva a régi laptopommal,azt tapasztaltam hogy a wifi érzékelése kicsivel gyengébb. Sokszor meg "Korlátozott" hálózatot ír ki,pedig nincs hiba a routerekkel,mert más eszközökön jól megy a net. Érdekes..
Lehet csak driver hiba.
NagyZL: Hát kérdezd meg az eladóktól hogy mikor érkezik újabb áru! -
asus t100
újonc
válasz
DarkGubi #853 üzenetére
Hű de jó, hogy a fórum végével kezdtem! Pont erre a kérdésre kerestem választ, hogy 64 GB card-ot viszi-e, de ezek szerint igen (ügye próbáltad?)
Boldog tulajdonosa vagyok én is, amit nagyon ki akartam már próbálni ilyen "kis" kütyüknél, most sikerült:
Visual Studio 2013 Ultimate trial, SQL Server (full, trial) simán fut rajta, HelloWorldnél magasabb szintű, de nem nagyon összetett mvc (web) alkalmazás gyorsan buildel, sem a proci, sem a memória nem ajvékol.
Nyilván nem ez lesz a dedikált fejlesztői gép, és a facebook 2.0 sem ezen lesz hosztolva, viszont meglepő, hogy milyen kis ügyes, tabletnek kiváló!!!
Még az IIS 8-al akarom megnyaggatni.
-
Cyrus
tag
-
Cyrus
tag
válasz
DarkGubi #382 üzenetére
A bios frissítést hogy telepítsem? Pendrive- ra mentsem le, és automatikusan betölti, amikor újraindul a Windows?
Az Asus frissítője regisztráció után milyen fájlokat frissít? Azért, mert a neten van vagy 50-valamennyi frissítendő anyag, azonban már az Asus Update rendszere többször is újraindította a rendszert, ezért gondolom hogy nem mindegyik kell... esetleg már a bios-t is frissítette magától?
-
rjg
őstag
válasz
DarkGubi #256 üzenetére
Semmi gond
Csak a pont a Váci út környékén volt egy megbeszélésem, gondoltam ha végeztem, átgurulok megnézni. Mindkét boltban mondták, hogy lesz raktáron - a Márvány utcai központjukban még 30 db volt - de kapósnak tűnik, volt aki vett egyet és nemsokára visszament még egy másikért.
-
rjg
őstag
válasz
DarkGubi #254 üzenetére
Akkor lehet, hogy Te voltál az, aki elvitte előlem az utolsót
- kettő körül mondták, hogy már csak egy van, az is lefoglalva valakinek és a következő szállítmányt csak késő délutánra ígérték.
Más: a töltője durván kisebb, mint egy notebooké, inkább egy sima tablet töltő mérete, de ha jól olvastam, akkor simán 2A-es, mint az S4-é és mikro USB-ről tölt, tehát elvileg a kocsiban is lehet majd tölteni a szivargyújtóról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 16GB / 500GB SSD
- Remek áron Hp Probook 440 G10 /I5-1335U/32 GB RAM/512+256 GB SSD RTX 2050/FHD/IPS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest