- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiew1987
csendes tag
Hello!
Win 8.1-ről upgradeltem a T100-asomat win 10-re. A problémám az, hogy egyáltalán nem érzékeli az egész érintőképernyőt. Csak billentyűzettel tudok bármit is csinálni. Találkozott már vki ilyen problémával? Lehet azzal rontottam el, hogy a telepítést is billentyűzettel csináltam??? -
wiew1987
csendes tag
SOS tudna nekem vki segíteni?! Tegnap frissített vmit a gép, azóta ha rányomok egy csempére, megjelenik nagyban az ikonja, mintha töltené, aztán újra visszadob a csempenézetre, de furcsamód balról behúzhatom, mintha menne a háttérben, de ugyanúgy csak megjelenik nagyban, de nem indul el. Egyedül az asztalt meg a böngészőt tudom elindítani, de abban is az első üres lap címsorába nem tudok beírni, csak ha új lapot nyitok... Mi lehet a baj? Elvileg tegnap csak a win deffender frissült... Kétségbe vagyok esve
-
wiew1987
csendes tag
Nekem is kicsit fura a billentyűzeten a gombok nyomáspontja, vagyis inkább más, mint amit megszoktam az előző laptopomon. Viszont mióta megvan ez a kütyü, én csak akkor rakom bill-re, ha kell az usb csatlakozó, vagy ha tényleg min. 1 oldalas szöveget akarok gépelni, ami az elmúlt kb 1 hónap alatt összesen olyan 3-4 alkalom volt. Nekem nagyon jól funkcionál a virtuális qwerty, és már elég gyorsan is tudom használni.
-
wiew1987
csendes tag
Azzal tudok valamit kezdeni, hogy elforgatom a gépet, de a kijelző nem vált át másik nézetbe?
-
wiew1987
csendes tag
Visszaolvastam elég hosszan,de nem találom sehol a fóliás linket. Kaptam egy olyat, amira 10.1 volt írva, de szerintem kicsi, mivel a fekete keretet nem takarja teljesen...vagy azt nem is kellene már? Mindegy, ma amúgy is viszem vissza, mert valami okos eladó tűzőgéppel rögzízett rá valamit, nem gondolva arra, hogy ezzel magát a fóliát is átlyukassza.
-
wiew1987
csendes tag
Most már tényleg elvesztettem a fonalat. Mára beterveztem, hogy viszem akkor szervízbe a gépet. Erre reggel bekapcsolom, és úgy működik, mint a kisangyal. Wifivel minden ok, hangerő nem mászik fel magától, minden a legnagyobb rendben volt vele egész nap... Lehet, hogy valamiféle pillanatnyi elmezavara volt
Mindenesetre ha legközelebb is csinál vmi hasonlót, akkor tényleg szervíz.
-
wiew1987
csendes tag
Bevallom, nem olvastam vissza a több, mint 1000 hozzászólást mind, de kellene egy kis segítség. Olyan van a kis gépemmel, hogy nem érzékel semmilyen wifit. Rámentem a hibajavításra, és az alábbi hibaüzenet jött ki:
"A(z) Broadcom 802.11 abgn Wireless SDIO Adapter adapter illesztőprogrammal vagy hardverrel kapcsolatos hibákat észlel. (Nem lett kijavítva.)" Ilyenkor mit tudok csinálni, vagy mi lehet a baj? Tegnap használtam utoljára az IC-n útközben a wifit, azóta nem is próbáltam, ma meg itthon már nem is működik
Illetve ma tapasztaltam még olyat, hogy elindítottam egy zeneszámot, és magától felvitte a hangerőt 100%-ra, amit visszaállítottam, majd a köv. zeneszámnál újra ugyanezt csinálta (amikor én indítottam el, és nem magától továbbította a köv számra). Illetve múlt héten pattant egyet a hangszóróm, majd elment minden hang, újraindítás után sem változott, majd kikapcsoltam, hagytam kicsit "pihenni", és a köv. bekapcsolás óta ismét jó minden. Nem tudom, hogy ezek összefüggnek-e vagy nem...
Még egyszer bocs, ha már volt ez kérdés, csak kicsit megijedtem, no meg nem vagyok egy túl műszakias beállítottságú nő... -
wiew1987
csendes tag
Bocsi, megnéztem, ahol mondtad, végül megtaláltam, nagyjából így talán már értem is. Köszönöm!
-
wiew1987
csendes tag
-
wiew1987
csendes tag
Bocsi, új vagyok a fórumon, elég sokat visszaolvastam, de erre nem találtam még választ. A sajátgépnél ugyebár kiírja, hogy a c meghajtón mennyiből mennyi szabad. Nekem a 64 gigás gépem van, de azt írja ki, hogy 49,1 gigából 36 szabad. Nem igazán értem, hogy akkor most mi mennyi... Lehet, hogy buta kérdés, de én elég laikus vagyok... Amúgy még csak egy napja van meg a kis gép, de már most imádom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest