- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrew01
tag
Akkor én is leírnám a szubjektív véleményem fóliaügyben.. lévén már mindkét fajtát használtam konkrétan a t100-on..
Mattal kezdtem.. nagyon jól siklott rajta az ujjam öröm volt használni a tabletet vele, ám a képminőségen egy kicsit valóban rontott, tompitott.. /5napig volt rajta/ így végül sima áttetszőre cseréltem.. mintha rajta se lenne, a tapicskolása sem nem rosszabb sem nem jobb az eredeti üveg érzethez képest - tehát tényleg mintha nem lenne rajta.. ujjlenyomatok engem nem szoktak zavarni, annyira nem mocskolódik be, jó ha egy alkalommal emlékszem h a ruhám ujjával áttöröltem az egy hónap alatt.. ennyi
(Amúgy mindkettő egy ezer Ft-os Samsung fólia volt amit rászabtam..) -
andrew01
tag
válasz
Atlantisz48 #1106 üzenetére
Ne rémisztgess
Nem igy kéne kutatni a hibás pixeleket amúgy..futass le egy erre megfelelő progit.. vagy simán beirod gugliba deadpixel page - és rögtön első találat Rgb b&w háttérrel opáráló egyszerű weboldal..
Most csekkoltam is.. rémálmom.. szivtam már eleget dead pixelekkel..
Ips-nél mondjuk sztem mégritkább mint TNfilm cuccoknál.. -
andrew01
tag
Én is feldobtam a 220-as újat... teljesen jó.. már több napja..
-
andrew01
tag
Na ezt a jelenséget figyeljétek..
Proci figyelő gadget-en feltűnt h néha a Core1-m beakad 70% körül és szumma proci 25% körül../random jelenség (újrainditással megoldódik)/ feladatkezelőben megnéztem - 'rendszermegszakikátosok' húzza.. utánanéztem és mindenhol azt írják h driver probléma okozza!
ám elvileg minden driverem naprakész!! (Első nap windows auto.frissitéskor elvileg 3-4 drivert frissitett a rsz.) Viszont most megnéztem hivatalosan Asus oldalon a drivereket és bizony vannak egész frissek.. frisebbek mint az eszközkezelő mutat.. tudom volt már téma h föltette pár ember ezeket.. én is letöltöttem ezeket - DE nem engedi telepiteni őket! Vagy ha browse-lom őket, sem ismeri föl a gép h frissebb driver..
Vélemény?!? -
andrew01
tag
Kilehet kapcsolni a kijelzőt h az ne alvó állapot legyen??
Szóval értitek.. még ha specko beállításokban is a "kijelző kikapcsolását" állítom x percre-akkor is alvóba megy épp át... de ha mondjuk torrentről töltök.. minek ''égjen" a kijelző... -
andrew01
tag
64gb micro sdxc kártyát kezel max?!
-
andrew01
tag
Aki már használja egy hete... hajlamos a karcokra a kijelző, vannak-e rajta már esetleg hajszálkarcok?! Mert a kis gagyi tabletek hajlamosak.. ám a márkásabbak nem annyira..
ám ebből a kis budget cuccból kérdés mennyire spóroltak Asus-éknál üveg téren.. Nos?! érdemes rá fóliát venni vagy masszivnak tűnik ?! -
andrew01
tag
Alapvetően nem erre irányult a kérdésem.. biztos volt vhol egy olyan komment is hogy kizárólag ott lehet venni.. addig valóban nem mentem vissza.. ám ilyen onlinestore jellegű dolgokat nem kedvelem.. kiváltképp laptop.hu-t ; és hiába van raktáron ott.. a Teréz körúton.. ha épp mondjuk Debrecenben vagyok.. és szivesen megtapiznám vásárlás elött.. ezért gondoltam megkérdem vki esetleg MM-ból vagy más forrásból vette-e... pont a bunkók érnek rá a legjobban..
-
andrew01
tag
Ki hol vette? Hol lehet kapni.. mondjuk úgy, hogy bemegyek a boltba és kihozom
?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Windows 8.1 érkezését az ASUS sem hagyhatta szó, vagyis új termék nélkül.
- Makulátlan 15" MacBook Air M3 (16GB RAM / 512GB SSD) - 2024. augusztusi, 3 év iStyle garanciával!
- ROG Strix G513IM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Helios 16 - Intel Core i9-13900HX / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 4,5TB SSD / 250Hz MiniLED
- Twelve South Curve laptop állvány
- HP Elitebook 840 G7 14" FHD Core i7 10610U 32GB RAM 512GB NVME SSD HUN Bill
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új FULL HD webkamera + Számla
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest