Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- iPad topik
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
andrew01
üzenetére
Jó, hogy leírtad. Most már én is emlékszem, mi tetszett meg a matt fóliában: az, hogy könnyebben siklik rajta az ujjam. Az ujjlenyomat meg egyénfüggő, kit mennyire zavar. Engem nagyon. Lehet, hogy egy kicsit más a kép a matt alatt, de én túl sokat használom erős, felső világítás mellett, azt viszont teljesen kiszűri a matt fólia. Szóval a használat módja dönti el szerintem kinek mi a jó. Legalább gyűlnek a tapasztalatok a többieknek a döntéshez.
-
lev@bps
csendes tag
válasz
andrew01
üzenetére
A dock csatlakozója a 101-esnél és a 700-asnál is kapott borítást, de nem arra a pontra gondolok, hanem a kijelző oldalán, az Asus logónál történt a repedés.
A laptop.hu is szimpatikus brigád amúgy, tegnap (péntek) este 6 előtt nem sokkal megvettem az utolsó T100-ast, ami a Teréz körúti boltban volt, pár órával azlőtt rakattam félre. Éjfél körül hazaérek, bekapcsolom, semmi Win8 setup, Asus T100 a felhasználónév már és a csempék között a fényképeknél egy szemüveges, kopaszodó fickó néz vissza rám telefonálva... Odakattintva nincs kép, a lomtárból visszaállítva a fotókat látok egy csomó képet, ami ott készült a Teréz körúti boltban. A bemutatódarabot még akkor se vittem volna el, ha előre jelzik, így meg pláne. Még jó, hogy ma 10-től nyitva vannak, viszem nekik vissza...
-
satz18
őstag
válasz
andrew01
üzenetére
A 4 K összehasonlításokból látszik talán leginkább, hogy az SD a 23 MB-ot a normál olvasásnál a tab lassú olvasási sebessége miatt érte el. Tehát elgondolkodtató, hogy érdemes e ennyire gyors SD-t venni bele, ha már úgyse tudja maximálisan kihasználni, mert a kártyaolvasó lesz a limitáló tényező, viszont, túl lassú se lehet, mert azért egy 30 MB/s-es alá sztem semmi képpen sem szabad adni. És a gyors SD-ből ha nem is a szekvenciális olvasásnál, de az írásnál, és a 4K olvasásnál lehet profitálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Nano Gen2 13" 2K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest