Hirdetés
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPad topik
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Ma próbaképpen vettem 3*1m, különböző típusú hangfalkábelt, 0.5mm^2 mindhárom, piros-fekete köpeny. Pár "apró" különbség viszont van köztük:
- 1. selejtes hulladék, nem lehet forrasztani, ugyan vörös színű a szál, de elég minimális réz lehet benne, a levágott kábel vége inkább ezüstösen csillog, szinte egyáltalán nem futja be az ón. Maga a szigetelés amúgy ilyen félig-meddig áttetsző (tehát piros-fekete ez is, nem a teljesen színtelen, de látni benne a rézszálat). Métere 45Ft.
- 2. ez is gagyi, már-már jobbnak tűnt, kicsit volt könnyebb forrasztani, de még mindig nem használható értelmesen. Matt fényű szigetelés, ára 45Ft.
- 3. na ez a tuti. Csak hozzá érintem, és szépen befut az ón a szálak közé, könnyű vele dolgozni. Ennek a szigetelése kissé fényes színű piros-feka. Ára annak viszont 125Ft/m, hát igen.Mindhárom vezetéket ugyanott vettem. De legalább van köztük olyan, ami minőségi. Egyszer vettem máshol is, ott ráadásul talán 3 métert valamelyik típusból, mondván csak jó lesz, de az is használhatatlan volt. Mire tervezik ezeket, csipeszre, vagy csoki csatira? Egy csatlakozót nem lehet rendesen ráforrasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Poco F7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest