- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FDAssasin #45716 üzenetére
Pont most küzdök hasonlóval, én egy Zero 2-est szeretnék USB-n keresztül elérni (SSH-val)
Van erről egy video ami alapján próbálkoztam: [link]
De hogy-hogynem kb 2x tudtam beloginolni ilyen módon, (nincs értelmes magyarázatom arra hogy épp akkor miért sikerült) a többi számtalan próbálkozásom során csak odáig jutok, hogy megnyílik az SSH kapcsolat: raspberrypi.local -ként meghívva, azaz kéri a felhasználónevet és jelszót, ám nem fogadja el amit még az alap Raspbian OS telepítésekor megadtam! Csak tudnám, hogy akkor mégis mit vár?A másik érdekesség az volt, amikor beállítottam egyben wifi kapcsolatot is, hogy olyankor a wifi routertől kapott ip címmel és hozzá tartozó account-al be tudtam jelentkezni, az USB-s raspberrypi.local-ban ugyanezzel már nem. Szerk. --> Esetleg gyaníthatóan nem kap ip címet az usb - Windows (11) alatt, ez a gond? De akkor miért nyílik meg az SSH bejelentkezés..
Külföldi fórumokon is olvastam hogy sokaknál problémás ez az egész usb-n keresztüli használat, van itt valakinek esetleg valami 'golyóálló' megoldása?
Új hozzászólás Aktív témák
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Asztalos klub
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gitáros topic
- Nők, nőügyek (18+)
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GamerPC - i5 6500 - RX580 - 32GB ram - 256GB SSD + GARANCIA
- RGB-vel is! Gamer PC 1440p - Ryzen 7 5700X, RTX 3070, 32GB DDR4, 1TB SSD, 750W Gold
- Biostar H81A BTC alaplap, Inetl CPU, DDR3 félkonfig eladó
- ASRock H110 Pro, intel CPU, DDR4 félkonfig
- DELL Gamer PC // i5-7500 // 16GB DDR4 // GTX 1050 Ti OC 4GB GDDR5 // 256GB M.2 SSD // 500GB HDD //
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest