- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- ASUS ROG Ally
- 3D nyomtatás
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
wassermann
üzenetére
Ez az 1 magos. Nem az az alap gond, hogy lassu, hanem, hogy lassabb lett, mint az ESP-vel. Azt hittem, alapban gyorsabb lesz, es onnan kezdhetek gondolkodni, hogy esetleg ketto, vagy 4 sztringbe bontva gyorsabb lehet.
(#45673) Aryes
Az a baj, otletem sincs, hogy induljak el, azert tettem fel itt a kerdest, esetleg valaki mar belefutott a problemaba.
Az ESP-vel olyan 2-3 fps volt, memoriabol, es gondoltam Raspberry-vel lesz mondjuk 5. Ha azt felgyorsitom 10-20-ra, akkor az egy nem nagyon szaggatos atmenet lehetne ket kep kozott.Persze az is lehet, hogy rosszul emlekszem.
1 bit atvitele 1.25us, ami 800kHz. Nekem van 50 ezer bitem, akkor annak at kene menni 70ms alatt. Szoval egy olyan 10 fps nem kene, hogy irrealis legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Dell Precision 5750 17" UHD+ touch, i7 10850H, 16-64GB RAM, 6GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest