-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Én 7" hivatalos gyári kijelzőt építettem már be régebben, van egy saját darabom is (kvázi fejlesztéshez, illetve "bemutató" darabnak amivel külső kijelző nélkül tesztelhető lehet egy szenzor vagy funkció vagy bármi), meg most is van ahova csinálok egyet épp (szabadulószobába).
Hát ez a kijelző nem olcsó. Ellenben elég jó, én tudom ajánlani, szerintem megéri a felárat. Főleg hogy mini kijelzőket is néztem nemrég, és hát minden horror árú lett, ha egyáltalán kapható (pl. HEStore-on ez a "átlagosnál hosszabb beérkezési idő jelezve a termékre"...).
Stabil elektronikailag/SW-esen (segít gondolom a dedikált csatlakozó).
Mechanikailag is erős, fasza rögzítési pontok gyári műszaki rajzzal (CAD-be átdobható kapásból), érintőfelület is szerintem rendben van ha nem egy mai új okostelefon érzékenységét várod el.
Méretéhez képest mai szemmel már nem a legnagyobb a felbontása, de ez az esetek 95%-ában nem gond szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Épített PC - i7-8700k/32GB RAM, 500GB SSD - NO GPU
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Thinkcentre M700 MiniPC (i5-6500T/8GB/256SSD)
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest