Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
wassermann #44926 üzenetére
lehetett némi rádhatásom
[link]
Csak valami hw/sw bug miatt a lassú usb eszköz (smartcard reader) és a gyors usb módú tuner kombó mindig lefagyáshoz vezetett idővel. Talán évekkel később optimalizálták ki, de nem biztos. Így végül a pi1es lett a kártyaolvasó kezelő és egy pi2es kezelte a tunereket. 2 hónapja kapcsoltam le, mert nem nagyon tévéztem és már hivatalos streamje is van a mindigtv extrának, ami jobb minőségű, mint az antennás adás (h265 540p antennás vs 720p h264 online)
A legújabb PI nálam egy zero 2w, nem annyira hiszek a desktop módiban a szolid ram és hw gyorsítós grafikus driverek hiánya miatt. Anno írtam is talán, még az árfelverés előtt, hogy p4 helyett egy 4th gen minipc lett hasonló áron (40eft), amikor kellett egy kis méretű masina.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Forrmell.enn
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest