Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RAM topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Van egy RPi3-am és hozzá egy RASPBERRY PI TV HAT. Raspbian alatt feltelepítettem rá a TVHeadend alkalmazást és itthon a helyi hálózaton szépen tudom is nézni a MindigTV ingyenes adásait. VLC playerrel csináltam egy listát és ott tudom váltogatni melyik adót akarom nézni.
Szeretném ha szüleim is tudnák távolról (külföldről) nézni. Ezért fontos lenne, hogy náluk minél egyszerübben lehessen az elérést megoldani (pl a fent említett VLC playlist-tel).Kérdés, hogy ezt VPN-nel lehetne megoldani? A VPN szerver szerintetek lehet ugyanazon a RPi3-on amin a TV headend fut vagy inkább a synology DS218 Play NAS-on fusson? Még soha nem állítottam be VPN szervert, csak elméletben értem, hogy azzal a saját helyi hálózatomba tudnának kerülni távolról, így magát a TV streamet is el tudnák érni.
Mást nem szeretnék megosztani illetve másokkal sem szeretném a tv streamet megosztani (nem cél hogy rajtam keresztül tévézzen a fél világ).
Tudtok ebben segíteni hogy mit hogyan kellene csinálni?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Erős gamer gép bontás/ egyben
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest