Hirdetés
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Projektor topic
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Plazma TV topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hombember
csendes tag
Az interfészek maximálius kapacitásával tisztában vagyok, csak hát ugye a gyakorlat egészen más.
Ezért is írtam melléjük azt is, hogy általában mi a gyakorlati érték.Talán a torrent is azért fogja, mert nem proci nem bírja a tempot, ami ugye usb-nél előfordul, ráadásul itt ha jól tudom ugyanazt az usb-t használja az ethernet is.
Nagyon esélyes.
Pláne, ha még egy USB-s vinyóra dolgozik a torrent, mert akkor ugye kétszeresen is igénybe van véve.Ha NAS-ban bírna 10-12MB/s-ot gyakorlatban is, az mát nagyon jó lenne. (pl. DLNA szervernek, de amit igazán szeretnék, az inkább a PVR USB tunerről).
Én nem reménykednék a 10-12MB-ben sem, a PVR USB tunerről dologban meg még kevésbé.
Ámbár.... talán esetleg valami DVB tunerrel, ami ugye eleve MPEG streamet kap, amit nem kell neki dekódolni, csak simán a vinyóra küldeni.
Bár itt meg megint az a gáz, hogy kétszeresen is igénybe van véve az USB (tuner, vinyó).Na, csinálok neked nemsokára másolási tesztet etherneten és USB-n is és ideírom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest