- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
válasz
cinemazealot #43608 üzenetére
Hat, meg csak zoldfulu jatekkeszito vagyok, szoval AAAAA jatekot ne varjatok
Egy tulelos roguelite jatek, ahol ki kell szabadulni az elatkozott kastelybol.
Amolyan 2D outlast, ahol veletlenszeruen generalt kastelyban kell elrejtozni es osszeszedni dolgokat, persze kicselezni a monsztakat. Tobb szintet kepzeltem el, es kepessegeket lehet majd fejleszteni.
Fenyekre is fogok tenni hangsulyt, gyertya, villamlas, kandallo, stb. A monszterek meghaljak a lepteidet, el kell rejtozni a szekrenybe, de ha sokat maradsz ott akkor rettegni fogsz. A jo hir, hogy az alapokat megcsinaltam es most rendezem be a helyszineket, nappali, halo, konyha, furdo stb.Jo kis hangcsomagokat vettem hozza, illetve a tileset is legalis, Kenny grafikustol.
RPi-n azert tesztelem mert ez a low end gep szimulatorom, akar rpi-s buildet is csinalhatnek.
Eloszor egy 3D-s termeszetben jatszodo, turn-based tuleloset akartam kesziteni, vettem hozza egy egesz egyszeru de nagyszeru 3d-s szerkesztot, de aztan rajottem hogy nincs erzekem a szinekhez es nincs 3d-s tudasom, igy nem nez ki jol. Megvarom amig a gyerek megcsinalja a vizsgait, aztan majd segit az asszonnyal egyutt. Igy ezt jegeltem es a fenti egyszerubb grafikaju jateknak alltam neki.
3-4 fps-el fut ez, viszont gles2-vel az rpi-n es roszabbak a fenyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- Gamer PC i5-12400F, RTX 4060, 16 GB DDR5, 1 TB NVMe kiváló állapot(1 éves)! 410.000 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- OLCSÓBB!!! HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest