- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Autós kamerák
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tg44
csendes tag
válasz
DarkByte
üzenetére
Amennyiben van rajta gpio port meg lehet rajta oldani
Ahogy néztem a kódot semmi extrára nem épít, csak "megfelelő ütemben" bizgeti a gpio-t, ami ennek megfelelően ad. Átírod a C kódot úgy hogy paraméterként bekérje a gpio portot, esetleg írsz egy függvényt hogy paraméterként be tudja kérni az adófrekvenciát is, és már elég pöpec kis cucc lesz, és bármin fog működni amin van gpio és futtat linuxot.A téma elég érdekes amúgy, mert ez alapján fm vevővé is lehet alakítani, csak több idő és energia. Az hogy sztereo legyen és ne csak wavból tudjon lejátszani szerintem megoldandó problémák, és már dolgoznak rajta
Gondolkoztam én is hogy bele kéne hákolni, de nem lesz rá időm a közeljövőben sajnos...Gombnyomás figyelénél be lehet fürödni azzal ha nem írsz &-t a scripthívás után. Tapasztalat szerint érdemes olyanra megírni, hogy ha alapból elindítod akkor ír ki dolgokat, és amikor a megfelelő helyen hívod akkor ott éred el hogy a kimenetet /dev/null-ba dobálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Hardcore café
- További aktív témák...
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Szupergyors Core i7 7700 FSC P757 TOWER SSD PC 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD WIN11 1Év GARANCIA!
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ahogy néztem a kódot semmi extrára nem épít, csak "megfelelő ütemben" bizgeti a gpio-t, ami ennek megfelelően ad. Átírod a C kódot úgy hogy paraméterként bekérje a gpio portot, esetleg írsz egy függvényt hogy paraméterként be tudja kérni az adófrekvenciát is, és már elég pöpec kis cucc lesz, és bármin fog működni amin van gpio és futtat linuxot.
wassermann