- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
zsolt_64 #37657 üzenetére
Nálam erős letöltésnél a load szépen növekszik, nem is megy a letöltés egy bizonyos szint fölé, nálam is usb hdd-ről megy a rendszer is.
Nem értem a pontos okát, a cpu malmozik, a ram szinte üres, a hdd foglaltságát/teljesítmény kihasználtságát nem tudom mivel lehetne monitorozni, win10-nél pl a merevlemez használatnál jól látszik, hogy azért annyi amennyi mert 100%-on használja a lemezt, ne egy ilyen kéne nekem a pi-re is, nagyon kíváncsi vagyok hol van a szűk keresztmetszet!
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Battlefield 6
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android szakmai topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest