Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
qbittorrent legfrissebb verzióját nem tudom feltenni csak egy korábbit repositoryból (remélem jól írom a nevét). Ahhoz, hogy legfrissebbet feltegyem, le kell fordítani a libtorrentet. Leszedtem, kicsomagoltam, majd egyik parancsnál a linkelt hibát dobja. Ez alapján csináltam: [link] és a libtorrent fordításnál jön a hiba erre a parancsra:
./configure --disable-debug --enable-encryption --with-boost-libdir=/usr/lib/arm-linux-gnueabihf --with-libiconv CXXFLAGS="-std=c++14"
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év gar
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann