Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertka
tag
Helló, segítséget szeretnék kérni mert vásároltam egy Pi 3 B+ és látszólag semmi baja de nem akar bootolni.
64Gb os SanDisk kártyára másoltam a NOOBS kicsomagolt zip tartalmát és 2.5A es tápról táplálom két monitorral is teszteltem de nem ad képet. Mikor feszültség alá helyezem az ACT led egyszer sem villan fel, azt olvasom annak kellene pedig. A gyártó oldalán néztem a videót és mindent az alapján csináltam az sd formaterrel formázta a kártyát, minden más koponens más környezetben működik.
Mit rontok el, hogyan tudnám életre kelteni? Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Assetto Corsa EVO
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- AliExpress tapasztalatok
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Jövedelem
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- NetApp FAS8200 NAF-1601 AFF-A300 Controller disk nélkül
- !!AKCIÓ!! GAMER PC Intel Core i5-14600KF/MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI/RTX 3080Ti 12GB/32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann