-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertka
tag
válasz
wassermann #36739 üzenetére
Igen sajnos de más fórumon azt olvastam, hogy nagyon valószínű, hogy a MXL7704 mondta fel a szolgálatot. Bár nem örülök neki de mivel itthon egyik nagyobb alkatrész kereskedésben sem elérhető a gyártótól kérek sample-t és megpróbálom kicserélni, így ránézésre szerintem menni fog aztán majd kiderül.
-
robertka
tag
Sajnos nem itt, az lehetséges hogy esetleg sérült a bootloader?
Azt egy arduinoval esetleg újra tudom írni esetleg? -
robertka
tag
Használtan vettem, azt mondta még aznap is működött. De sajnos azóta nem veszi fel a telefont... és nem ír vissza. Szóval ez is arra ad gyanút, hogy hibás.
-
robertka
tag
SanDisk Ultra A1 SDXC ennyi van a kártyán a pontos kódját nem találom a tulajdonságokban sem. Másik kártyám nincs sajnos. Angol oldalon azt olvastam, hogy az 1 es pin en 3.3V ot kellene mérnem, nálam azon nincs feszültség. 2A es gyári telefontöltőről de próbáltam külső akkumulátorról ami tud 2.5A-t is. Nálam a zöld led egyszer sem villan fel.
-
robertka
tag
Nem dugtam rá ventillátort.
-
robertka
tag
Helló, segítséget szeretnék kérni mert vásároltam egy Pi 3 B+ és látszólag semmi baja de nem akar bootolni.
64Gb os SanDisk kártyára másoltam a NOOBS kicsomagolt zip tartalmát és 2.5A es tápról táplálom két monitorral is teszteltem de nem ad képet. Mikor feszültség alá helyezem az ACT led egyszer sem villan fel, azt olvasom annak kellene pedig. A gyártó oldalán néztem a videót és mindent az alapján csináltam az sd formaterrel formázta a kártyát, minden más koponens más környezetben működik.
Mit rontok el, hogyan tudnám életre kelteni? Köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Autós topik
- Mazda topik
- MÁV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest