- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
intuicio
aktív tag
Savageboy! Nagyon szépen köszi sikerült!
Viszont lenne még egy kérdés, hátha valaki tud segíteni.
RPI-n sikerült megcsinálnom, hogy GPIO 4 csatlakozó részre rátettem egy kis vezetéket antennának, és e [link] módszer szerint megcsináltam, hogy FM Transzmitterként működjön az adott .wav hang file. Telefonon, Rádión FM adóba be is jön. Tehát ez siker
Viszont én azt szeretném, hogy egy adott shoutcast stream-ről jönne (internet rádió), nem pedig egy .wav hangmintáról a zene, amit úgy szint az FM Transzmitter antennán tudnám hallgatni.
Mert ezt megcsináltam: [link] viszont itt csak akkor hallom a beillesztett internet rádiót, ha a Jackdugóba beteszek egy fülest, és megy a stream zene.
Vagy ehhez tényleg kell egy különálló FM transmitter board? Azaz egyszerre nem megy a két dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest