- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Az Arctic belép a házak piacára
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
- nVidia GeForce GTX 1660 / GTX 1660 Super / GTX 1660Ti (TU116)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mesger82
csendes tag
Sziasztok,
Adott egy Raspberry Pi 3 B+, 2TB-os külső merevlemez, 500Mbit-es UPC net (a ConnentBox beállítás érintetlen) OSMC, és Transmission. A transmission pár napot elvett az életemből mire működőképessé tettem, de legalább már működik (teljesen kezdő vagyok a témában és a Linuxban...) Pár dologra még nem jöttem rá, remélem tudtok ebben segíteni...
A letöltés sebességét befolyásolja, hogy a merevlemez NTFS vagy Ext4 file rendszerben van?
Ugyan azt a torrentet a Pi-n NTFS merevlemezre 0-5MB/s, Ext4-esre 0-11MB/s-es ingadozó sebességgel töltötte le, ha a merevlemez a PC-re volt kötve stabilan ~30MB/s-el, SSD-re ~60MB/s-el töltötte le. Vagy a Pi ennyivel lassabb? Bár a rendszerinfóban alig jelzett terhelést a letöltés alatt.Az alapértelmezett "51413"-as Port zárva van. Emiatt lehet ilyen gyenge a letöltési sebesség?
Azért jeleztem az érintettlen ConnectBox beállítást, mert nincs benne Port nyitási lehetőség, emiatt telefonálnom kell az UPC-nek, hogy távolítsák el az ipv6-ot.Az androidos Transmission Remote App-al nem tudok csatlakozni a Transmissionhoz. Mi lehet a hiba?
Már odáig eljutottam, hogy azt írja ki az app, hogy nem sikerült csatlakozni, az **** IP-re, a **** IP-ről (port 60804), ezt a portnyitás hiánya miatt lehet? Esetleg más lehet a hiba? Mert eddig rpc-whitelist-et írt ki, pedig az IP címeket beleírtam a /etc/transmission-daemon/settings.json-ba.Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv,
Gergő
Új hozzászólás Aktív témák
- Asrock Mini ITX PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Asrock FM2 AMD PC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest