- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Wake on lan hogyan?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz
golya87 #33127 üzenetére
Én HDR-es 1080p filmet próbáltam lejátszani és ugyanezt tapasztaltam, így most én is nézek neki nagyobb hűtőbordát.
Bár szaggat hűtéssel is, szóval nem bírja.
De miért emelted ki az LE-t? Más rendszer alatt viszi?
Egyébként ha nincs HDR képes tv-m attól még lehet tölteni ilyen tartalmat vagy rosszabb lesz a képminőség mintha sima x264-et szedtem volna le?A táp mizériát nem értem. Nekem is két portos Blitzwolf-ról van hajtva (már vagy 3 éve), de még csak nem is langyos. Mióta meg külső tápos HDD van rákötve, azóta a villámjel se jelenik meg... De ugyanilyen jó lehet egy Ugreen vagy Orico töltő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest