Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Wifi-n próbálom.
A Raspberry Pi-n meg egy Orico 7688U3 házba szerelt WD Purple 6TB HDD van exFat fájlrendszerrel.
Bármit akarok rámásolni, lassan megy, pedig egy 10 MB/s-ot elvárnék így WiFi-n keresztül is.Mióta meg rákötöttem az új HDD-t azóta minden torrent hozzáadásakor lefagy az egész gép olyan 5-10 percre és újraindul. Csak ezután indítja el a letöltést. Pedig csak 3-4 MB/s-mal tölt a lassú net miatt. A proci hőmérséklete is ilyenkor 75°C felett. Ma már rátettem egy ventilátort, így "csak" 50°C-os, de ugyanezt csinálja torrent hozzáadáskor.
Míg nem töltöttem 20 gigás FHD filmeket, addig nem volt ilyen gond. A lemezhely foglalás miatt fagy le, vagy miért? Mert lefagyott állapotban is dolgozik a HDD. Eddig csak egy régi laptop HDD volt rákötve.
Szabad memóriát is keveslem ami olyan 15% csak, üresjáratban is. Mondjuk azt sem értem miért csak 747 MB-ot ír teljes memóriának az 1GB helyett.
Esetleg ha lecserélném a Micro SD kártyát egy gyorsabbra? Mert most csak egy Class 4-es van benne azt hiszem. A tönkrement Mixza kártyák óta még nem vettem újat.
Ezzel szemezek, de ez sem egy sebességbajnok, de legalább nem menne tönkre fél év alatt. Vagy ti mit ajánlanátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- ÚJ! Intel NUC Kit NUC5i3RY,16GB RAM,Bontott de ÚJ NUC5i3RY,Bontott de ÚJ NUC Kit NUC7i5BNK
- Kezdő Gamer PC - RTX 2060, Ryzen 5 3600, 16gb RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann