-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesz64
csendes tag
Teljes siker!
Köszi a gyorstalpalót
Ha esetleg valaki olyan problémába futna mint én (a Kodi szép fekete képet adott, meg se nyikkant, közvetlen USB-n is csak hang volt, sűrű bocs anyám morgások közepette jutott eszembe a config leírásában olvastam a memória split-ről) a megoldásom a memória kitolása volt az alap 64Mb-ról legalább a dupla, de jót tett neki a 4x szorzó is. A Kodi remekel azóta.
A külső HDD struktúráján kicsit korrigáltam, hogy ne az egészet lássa a Pi, hiszen más is van rajta... a csatolás az almappával tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

wassermann