- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Akciókamerák
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
Csicsóka #28607 üzenetére
Nos, kis szünet és kísérletezgetés után visszatértem a MoOde-hez, mert ezzel legalább működik.
Volt időm kicsit tesztelni, összehallgatni a nagy rendszerben is.
Hangminősége nagyon jó a méretéhez és az árához képest, kellemes méretű teret tud csinálni, és úgy a helyén van minden vele, de persze nem lesz ellenfele más, 2-3x többe kerülő megoldásoknak, de nem is ez volt vele a célom.
A konyhába akartam egy legalább olyan jó hangminőségű, vezeték nélküli audio strem eszközt, mint amilyen a Chromecast Audio. Nem tetszettek a CCA kötöttségei, de az is igaz, hogy a Raspi Zero W + Allo miniBOSS DAC kártya, meg az Allo ház kb. kétszer anniyba került, mint a CCA újonnan. Viszont a több pénzért kaptam is annyi pluszt, ami számomra megérte a felárat.
Azt viszont rendesen benéztem, hogy a Raspi Zero procija ARMv6-os, így nincs hozzá ROON támogatás, így igazi audio végpontot még nem tudtam csinálni belőle, viszont AirPlay-en keresztül tudok ráküldeni zenét.
Mindegy. Még van pár ötletem, amit ki akarok próbálni, aztán lehet az lesz a vége, hogy veszek Raspi 3-at, meg egy nagy Allo Boss DAC kártyát hozzá és az lesz a konyhai lejátszó, a Raspi Zero-ból meg JustBoom Amp Hat-tel és két mini hangszóróval hordozható, vezeték nélküli audio végpontot csinálok, egy akksival (power bankkal) kiegészítve.
(#28784) Flowtation:
Most milyen szoftverről beszélünk? Netán Kodi (LibreELEC, OpenELEC)?
Ha igen, akkor van benne egy olyan beállítás, hogy a filmek címét a médiatárban a filmcím alapján jelenítse meg, ne pedig a mappa nevét. A nyelv a mappa beállításainál lesz, amikr megadod, hogy melyik scraper dolgozzon rajta és azt hogyan tegye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- WHITE GAMER PC! i7-14900K / RTX 4080 Super / 32GB 6000MHz / 1TB 980 Pro / Z790 / 1250W! BeszámítOK!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest