- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
schferenc77 #24810 üzenetére
Bár lehet hogy ez nem segít, de samu TV-n talán a tools gombra kiírja a keresett infót a CEC jóvoltából.
A hely az valószínűleg kevés, ahogy írja is Macs-70.
Én is szívtam ezzel a "nincs elég hely üzivel" 1-1,5 hónapja. A 8 gb sd-vel nem tudtam megcsinálni a LE bizti mentést, pedig külső meghajtót jelöltem ki. Viszont az összeállításhoz átmenetileg kellett volna vagy 6-800 MB.
Ezen feldühödve, egy kicsit jobban megnéztem a kártyát. Így sikerült felfedeznem a spanyol viaszt, miszerint több partíció is van a kártyámon, és igen az egyiken csak 110 MB hely van, és volt egy érintetlen rész is rajta.
Talán Celtis topictárs és még néhányan ajánlottak takarítható mappákat, de sajnos nem volt szerencsém mert már üresek voltak. Így végül a hosszabb távú kényelmem miatt váltottam 16 GB kártyára és újra telepítettem az egészet. Utána egyből működött a mentés is.
Remélem segítettem valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Xbox Series X|S
- Gurulunk, WAZE?!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- PlayStation 4
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó a csótány PC! i5-12400, 16GB RAM, GTX 1660 Super, SSD + HDD
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- Szerver rack szekrény 42U gurulós zárható 200x100x60
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- MSI Infinite X - Brand Gamer PC - RTX 3070 - i7-11700KF - 512GB / 16GB - Intel Z590 ~ 2 év gar
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest