Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
azbest
üzenetére
Köszi. Igen, hasonló kijelzőt nézegettem. A leírások alapján nem ütközik a GPIO kiosztás.
Csak GUI-ra kéne.
A két linkelt kijelző között én nem látok különbséget. Az, hogy rövidebb a GPIO csatlakozó, nem gond, mert csak azokat a pin-eket használja. Szerintem a másodikon is ugyanakkora. Szerinted lehet működésbeli különbség a kettő között?Néhány Hifiberry Amp+ képen úgy tűnik, hogy a GPIO csatlakozósorra tüskéket is raktak az ellenkező oldalra, így stack-elhető. Más képeken pedig ez hiányzik, de majd kiderül.
Ha ilyen szendvicsbe raknám össze, akkor a kijelző tartozék HDMI összekötő nem passzolna, de ugye jól sejtem, hogy az egy sima HDMI kábellel kiváltható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gyúrósok ide!
- HP notebook topic
- Battlefield 6
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Bestbuy játékok
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 250GB m.2 , 500GB HDD
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- HP EliteDesk 800 35W G2 USDT i5-6500T/8GB/256GB/Win11Pro
- ÚJ CORE I7 13700KF B760 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 2.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Dell OptiPlex 5050 számítógép (I5/8gb/240 NVMe SSD)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
wassermann