- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klusi86
tag
válasz
bambano #21536 üzenetére
Igen, pontosan így akartam én is megcsinálni láthatod a #21522 hozzászólásomban, bár nem fejtettem ki ennyire. A gond csak ott van, hogy még nem tudom befejezni azt a python kódot, hogy működő képes is legyen, mert nem tudom lezárni. Így meg állandóan fut és csak ctrl+c-vel tudom befejeztetni a futását. Nyílván még sokat kell tanulnom, most kezdtem a pythonnal illetve az egész programozással ismerkedni. A legnagyobb gond ezzel a módszerrel amivel "megoldottam" most az, hogy hiába kapcsolom ki a relét, mert mondjuk manuálisan úgy akarom, nem marad kikapcsolva, mert a crontab a következő percben visszakapcsolja. Ez ha valami vészhelyzet van nem túl ildomos megoldás, mert mászhatok gyorsan a crontab-ba elsőnek "hatástalanítani" ezt a sort.
A cél majd az lesz, hogy távolról telefonról, GUI-ról lehessen vezérelni az akváriumot, hőfokot, vízparamétereket ellenőrizni, illetve ha valami gond van emailban értesítsen pl ereszt a szűrő és a szekrény aljában lévő érzékelő bejelez. De ennek megvalósításától még nagyon messze vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - RTX 3070, Ryzen 5 5600X, 16gb RAM
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- intel-core i5-6500 CPU 3.2Ghz, 16G RAM, Geforce GTX 1660 SUPER (6G)
- Új Gamer PC Ryzen 7 5800X/RTX 3080 + 12 Féle VGA/16-32Gb DDR4/500-1Tb SSD/600-850W 2-4Év gari
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest