- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klusi86
tag
válasz
bambano
üzenetére
Igen, pontosan így akartam én is megcsinálni láthatod a #21522 hozzászólásomban, bár nem fejtettem ki ennyire. A gond csak ott van, hogy még nem tudom befejezni azt a python kódot, hogy működő képes is legyen, mert nem tudom lezárni. Így meg állandóan fut és csak ctrl+c-vel tudom befejeztetni a futását. Nyílván még sokat kell tanulnom, most kezdtem a pythonnal illetve az egész programozással ismerkedni. A legnagyobb gond ezzel a módszerrel amivel "megoldottam" most az, hogy hiába kapcsolom ki a relét, mert mondjuk manuálisan úgy akarom, nem marad kikapcsolva, mert a crontab a következő percben visszakapcsolja. Ez ha valami vészhelyzet van nem túl ildomos megoldás, mert mászhatok gyorsan a crontab-ba elsőnek "hatástalanítani" ezt a sort.
A cél majd az lesz, hogy távolról telefonról, GUI-ról lehessen vezérelni az akváriumot, hőfokot, vízparamétereket ellenőrizni, illetve ha valami gond van emailban értesítsen pl ereszt a szűrő és a szekrény aljában lévő érzékelő bejelez. De ennek megvalósításától még nagyon messze vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 ULTRA GAMER PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ ASUS RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR!
- Dell Optiplex 3080 micro mini pc, 8gb DDR4, i3-10105T (4 mag, 8 szál), 256GB Nvme Ssd, Bővíthető
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

wassermann