-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ger1895
csendes tag
Sziasztok! Tartozok pár válasszal amire még nem volt időm válaszolni az elmúlt napokban.
1. mellékelem a kért képeket #golya87
2. A modellt nem tudom közkincsé tenni #Spuri2000 de mivel tudom hogy ennek a (és sok más) fórumnak is pont ez a lényege lesz egy felajánlásom.
3. #erik365 amennyiben nincs házad a Pi-hez akkor semmibe csak egy postaköltségbe
Szóval mivel nem tudok modellt adni ezért úgy gondoltam megpróbálok(ha sikerül elintézni a gyártást) közkincsé tenni 3 db házat akiknek szüksége van rá (és fizeti a postát).
Remélem ezzel örömet tudok szerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Cyberpunk 2077
- OLED TV topic
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest