- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPad topik
- Analóg fényképezés
- Milyen videókártyát?
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkoztak a Thermaltake Toughpower GT sorozatú tápjai
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
bally4 #20772 üzenetére
- Pi-n van analóg kimenet. Ezzel nincs gond.
- DVB-C és DVB-T vevőnek a Geniatech Mygica T230-ast választottam. Gyorsan keres és nincs vele gond. A firmware is elérhető.
- Sorozatok letöltése, akkor OSMC. Mert debian szerűség fut alatta és tudsz könnyen telepíteni plusz csomagot, pl rtorrent vagy társai.
- Openelec és OSMC is tud tvheadend backend-et. El kell szöszömötölni a telepítéssel és a beállításokkal elsőre, de menni fog. Én elkezdtem még Pi 1B-vel, de nem volt elég stabil a tápegység miatt, úgyhogy máshogy oldottam meg. Nálam MindigTV Alap megy egy Ubuntu szerverre kötve, és onnan kiosztva a hálózatra.
- Felvett tv adások streamelése: tvheadend+ Tárhely. Ezt te döntöd el, hogy nagy SD kártya vagy külső tápos külső merevlemez.
Javaslom, hogy Pi2-t vegyél. Nem melegszik annyira, és sokat dob hogy 4 mag meg a tápellátás is stabilabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Jól megépített, "erős irodai" vagy "kezdő játékos" PC eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest