Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HTPC (házimozi PC) topik
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BIOS topic
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Először is: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET! Az OE már fent van egy micro SD-n, de kipróbálni még nem tudom mert még nem kaptam meg a PI3-at. Egy 16gb-s Samsung microSDre raktam föl, a winesisofölrakó program valami 5MB-t Írt Írási sebességre, kérdés hogy ez vajon elég lesz e az OpenElecre?
Én is ilyen billentyűzetet rendeltem én is amilyen Beninek van. (fentebb Beni linkelte is, erre válaszolok éppen). Tegnap előtt érkezett meg, de van vele egy kis gondom. Random szerűen olyat csinál hogy nyom magának egy jobb klikket, ami kib@szott zavaró mikor kilép a lejátszásból Kodin vagy win alatt mikor felugrik a jobbklikkes ablak. Próbáltam laptopról win7 alatt, dual bootos táblaPCmmel win8 illetve android alatt, OTG átalakÍtóval a telefonomon Lollipop alatt és már lassan agyf@szt kapok tőle.
Szerintetek mi lehet a baja? Valaki tud rá esetleg valami gyógymódot vagy javÍtást vagy nyissak dispute-ot az eladóra? Beni! A tied nem csinálja ezt? Nem tudom hogy az enyém rossz vagy valami tÍpushiba, pedig a kialakÍtása nagyon tetszik és Kodihoz vettem.
A 2,4gHz-es billentyűzet ami nekem van:
A másik kérdés hogy Win és Android alatt használom most a Kodit kiegészÍtőkkel együtt (repok). Win alatt csináltam egy backuppot Kodiban ami az Androidos Kodira föl is ment és gond nélkül működik is. Kérdés hogy a Win-es backup felmegy e vajon az OpenElecre is? Ha bármit elcseszek az OpenElecben vagy memória kártyát cserélek akkor hogyan "rakom újra" az OpenElecet a Pi3-on?
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Excel topic
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- I5 7600K/AURUS Z270X K5/16GB DDR4 2400MHz/256GB SSD/500GB HDD/RX 5600XT 6GB/600W Bronz/Win11Pro!
- Lenovo ThinkCentre M75q (2 gen) MiniPC
- Gamer PC i7-14700K / RX 9070 XT 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / NZXT RGB HÁZ-AIO
- White Design - Intel 14900K - RTX 4080 - 5TB SSD - 48GB 8000Mhz DDR5
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann