-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lee-der
tag
válasz
redwhite78 #14577 üzenetére
Én már lassan fél éve használom médiaplayer-ként a PI2-t.
Synology NAS NFS share-rel és egy 2008-as 42"-os LG lcd tv-vel.
Nagyon meg vagyok vele elégedve, volt előtte WD TV Live-om is, meg még mittomén' már mi a tök, annyiféle kacat, de eddig ez volt messze a legjobb.
Még nem sikerült olyan filmet találnom, ami megakasztotta volna. (Biztos, hogy találni lehet olyat, de azért szerintem eléggé széles a spektrum, amit tökéletesen lejátszik.)
Próbáltam már 30-40GB-os BD formátumot is.Én csak ajánlani tudom, de ha wájtszemű vagy, akkor lehet meglátod majd a különbséget.
Viccet félretéve, vedd meg, próbáld ki, és ha nem tetszik, csinálj otthonra egy hőmérő állomást kamerával és bővítsd az időkép webkameráinak számát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Gyúrósok ide!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bundle topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest